Görümce? Takıntılar? Yalnızlık?

Arkadaşlar ben 5 aylık evliyim. Bir tane Görümcem var. Eşimin başka kardeşi yok. Görümcem benden küçük ama iyi anlaşırım. Eşimin dayısının eşi 3. Çocuguna doğum yaptı. Görümcem bu yüzden hep dayisigilde kalıyor. Bize de geldi ama az. Kendi evine bile gitse yengemiz hep geri çağırıyor. Kayınvalidemgil köyde oturuyor normalde. Görümcem de burda ınternet ve geç uyandigim için geliyorum diyor bana. Ve yengemi fazla sevmiyorum ama dayima huzursuzluk yapmasin diye geliyorum diyo. Görümcemin orda kalmasını kıskanmıyorum ama içimde bir his oluyor. Çarşıya bile çıksak görümcemle yengem hemen arıyor rahat olamıyoruz. Ben gurbet geliniyim ailem uzakta. Arkadaşım da yok burda. Kendi evim düzenim internetimiz var. Ama yine de canım sıkılıyo bazen. Bana biraz fikir verir misiniz. Niye böyle hissediyor olabilirim. Görümcem önce yanımda, onun yanına ben yokken gitme sırrını verme diyordu şimdi ona acıyorum yazık, ben sana onu sevmiyorum demedim ki diyor. Görümcem bana bazen çok yakın bazen de çok uzak oluyor kafama takiyorum. O yengemizle yıllardır kalıyor daha yakınlarmış gibi geliyor hep. Yanı ben yeni geldim sonuçta anlıyorum ama ne bileyim iste.
Görümce? Takıntılar? Yalnızlık?