Aile zoruyla kapanmadım ama kapandıktan sonra çok açılmayı istedim ailem istemedi, şimdi de kapalı veya açık olmam umrumda değil. Açık olsaydım hayatım boyunca kapanmazdım ama çok açık şeyler de giyinmezdim. Bakimliyim ama kiyafet konusuna fazla önem vermem, bazen ferace giyerim bazen tayt, kendimi nasıl hissediyorsam. Kendimce dindar olduğumu düşünüyorum, ibadetlerimi yerine getirmeye çalışırım yapabildiğim kadarıyla. Ama annemler bana dindar biriyle evlen diye kimi gösterecek hiç bilmiyorum.
Çok da dindar olmasını istemiyorum, isterdim ama benim gibi olsun isterdim. Yani dinimizi yaşayalım ama gezip tozup eğlenmeyi de bilelim, şık giyinelim. Yanlış anlaşılmak istemiyorum, biliyorum birçok kişiye göre dindarlık bu değil. Gerçekten çok özür diliyorum eğer yanlış anlasilacaksam
Ama bu konu aklıma takıldı, sizce anneme bunu nasıl açıklamalıyım? Çok sinirlenir böyle bir şey söylersem, ilk önce çocuğu mu göreyim?
Çok da dindar olmasını istemiyorum, isterdim ama benim gibi olsun isterdim. Yani dinimizi yaşayalım ama gezip tozup eğlenmeyi de bilelim, şık giyinelim. Yanlış anlaşılmak istemiyorum, biliyorum birçok kişiye göre dindarlık bu değil. Gerçekten çok özür diliyorum eğer yanlış anlasilacaksam
Ama bu konu aklıma takıldı, sizce anneme bunu nasıl açıklamalıyım? Çok sinirlenir böyle bir şey söylersem, ilk önce çocuğu mu göreyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selam, bence çocuğu gör sonra annecim ben elektrik alamadım ve çocuğun hayattan beklentisi hoşuma gitmedi dersen iş kapanır.
şu an da evliliği düşünmüyorum diyebilirsin. Ne kadar çok boşanan insan var neden baskı yapıyorlar evlenmek için evlenilir mi
Aa torun sahibi olmaları gerek, bu hayattaki en ama en önemli şey, torunsuz insan insan değildir bdkshfj
Tamam da benim torun sevdam var siye ben kızımı istemediği biriyle de evlendiremem yani kimse kusura bakmasın
Dindar ama yobaz olmasın mümkünse
Keşke
KEndin bul birini.
Tayt mı giyiniyorsun kapalıyken 🙄