Kızlar, Annem benim görücü usulü evlenmemi istiyor ama ben sevdiğim kişiyle evlenmek istiyorum ne yapcam hep kız getiriyor bana?

Ben askerden geldim geçenlerde evlilik hayallerimde var ama bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı onun içinde ilk kime aşık olursam onunla sevgili olup evlenmek istiyorum ama annem izin vermiyor ve askerden geldiğim zamandan beri yüzü çirkin kızlar getiriyor ama ben beğenmiyorum beğenmessem tekrar başka kız getiriyor anneme söyledim sevdiğim kişiyle evlenmek istiyorum diye annem öyle birini seversin aşık olursun ama evlenince mutlu olamazsın diyor ondan görücü usulü evlenmemi istiyor ama ben istemiyorum diye annemede söylüyorum anlamıyor beni sevmediğim yüzü çirkin bir kızla evlenip sonradan kızın hayatını mahvetmek istemiyorum aslında annem evliliğe hazır değil sanıyor beni ama evliliğe hazırım ama sevdiğim tipte bir kızla istiyorum ne yapıcam annem kız buluyor bana
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kimler cevap versin diye yazdığımda ayrımcılık yapmam ama yanlışlıkla kızlar sadece cevap versin diye tıklamışım
Kızlar, Annem benim görücü usulü evlenmemi istiyor ama ben sevdiğim kişiyle evlenmek istiyorum ne yapcam hep kız getiriyor bana?