AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
İnsanlar caniliklerine kılıf uydurup isteğini yapıyorlar
Kızlar macera peşinde koşmaktan vazgeçerse bu cinayetlerde azalır
Saldırganlar serbest bırakılıyor. sonra yarım kalan işlerini tamamlıyor onlarda.
İnsanlar cani olur tabi ödül gibi cezalar var artık
Sosyal medyanın ve dinlerin yanlış yorumlanması ve dincilerin saçtığı zehirden kaynaklı bütün bunlar
Kadınların ciddi zihinsel sıkıntıları var. Hatalarinin sonuçlarını yaşıyorlar. Hiç acımıyorum.
Aynen mk bir tek kadınlae ölüyor aynen onu diyeninde Ta
Beni yargılamayın kimseyi savunmuyorum fakat, çoğunlukla cinayetlerin sebebi yasak ilişkiler..
Yasak ilişki yaşayan erkekler de öldürülsün o zaman. Nasıl olsa bahane hazır. Öldürmenin sebebi olamaz. Allah'ın verdiği canı Allah'tan başka kimse alamaz.
Ne alakası var, Ya konuyu anlamadın mı?
Avukat hanım kadınlara karşı cins kırım ve nefret suçları işlendiğini yazmış bende nefret ya da cins kirimla pek alakalı değil. Cinayetlerin çoğunun sebebi yasak ilişkiler. Sen gelmiş öyle salak salak konuşuyorsun ki. canım mısın sen? Mal. Önce üzerine konuşulan konunun ne olduğunu öğren. Gelmiş mal mal erkeklerde öldürülsun diyor. Türk kadını senin gibi gerizekalılar yüzünden geri kaldı.
Sen benim söylediğim şeyi algılayamamışsın anlaşılan. Yasak ilişki bile bir erkek veya kadının öldürülmesine sebep olamaz. Kadın cinayetleri başlığının altına kalıpta sebebi yasak ilişki yazan sensin ben değilim. Kimin mal olduğu belli. Düşüncelerinin saçma olacağından korkarak gizliden yorum yapan ben değilim
Ya bi git. Hala boş yapıyor.
İnternet ve tv ortadan kalksa herşey normale dönecek gibi
Sen çözmüssün olayı. Evli kadınlar net üzerinden müşteri bulup aldatıyor iftira atıp boşanıyor sonra.
Bekar kızlarda netten tanımadgı erkek lerle otelde barajda sabahlıyır. Adam katilimi ne bilmeden. Sonra adalet yok
İnterneti amacı dışına kullanmak topluma zarar veriyor aynı şekilde tv lerde diziler de topluma zarar veriyor hepsinin kaldırılmasını isterdim
Yapma kadınlar linç eder seni çomak sokuyon şeytani planlarını bozuyon gercek leri sevmez onlar
Adam akşama kadar çalışıyor eve geliyor kadın dizide gördüğü kıyafeti istiyor adam gidip 5 gün çalışıp 500 tl kazanıp o kıyafeti alıyor. Sonra adam şiddete başvurunca vay efendim kadın hakları
Neyse konuşmuyorum
Sorun sade para da degil üstüne aldatılmış çocuklar müşteri lerden. Müşteri ile anlaşıp kocasını dolandırarak boşanma açıyor kadın kanunlar benden yana diyerek üstüne
Konuşun hiç susmayın. Yeter bu yalancı iftira cı satanist ler çok canlar yaktı yalan algı yapıyorlar birde kimse susmasın gercek leri anlatın.
Ben karışmıyorum kadınlar baş tacıdır 😀
Kadınlar öyle. Gercek iyi kadınlarımız. Ama mazlum magdur kadını kullanıp onlardan nefret eden ama onlar üzerinden prim yapıp dolandırıcı şeytan aldatan kadını korumak amaçlı kanun çıkarma çabasında ki şeytani ler degil
İnsan cani bencil bir varlık zaten. Doğa vahşi zaten. Ama şunu sorarım. Vahşilik ve canilik nedir?
Kadınlar da kimle evleneceğini iyi seçsin.
Erkeğine de saygılı olsun. Ki karşılığını güzel alsın.
Çünkü bırakın caydırıcı cezayı hiçbir cezası yok ki?
Niye azalsın hele ki toplum yobazsa
Bilmiyorum ama azalmıyorsa kendinizi korumayı öğrenebilirsiniz.
her cinayeti bütünü ile incelemeliyiz genelleme yaparsak yanlış olur
Bu durum çok da avukatlık bir durum. degil bence. Zira psikologlar ve sosyologlarin ilgi alanına giriyor daha çok
bence hep nikahsız birliktelikler yüzünden oluyor tüm bunlar yaani 😏
beğenmeyenler ya bu tür karıları beleşe düşürüp mala vuranlar ya da kendini beleşe kullandıran salak karılar yaani 😁😂
İstanbul Sözleşmesi fesh edilmelidir, 6284 sayılı Kanun yürürlükten kaldırılmalıdır.
Kadınlarimizi nimet olarak görmediğimiz sürece durum hep böyle nerde bir kadına şiddet taciz tecavüz hatta fırça bile atan varsa Allah onun belasını versin şerefsizz kanı bozuklarr
Neden mi bitmiyor çok basit açıklama ve sistem İslam'ın kendisin de gizli
İslam mı ahmak laik ülkedeyiz. Öldürenlerin hiç biri de ben Müslümanım demiyor. Sen git nefsinin köpeği olan algını değiştir.
Ayakkabılarim senden daha zeki konu kapanmış tur
Aklın zekan ayakkabının altında olduğu için öyle geliyordur😂😂😂
Zavallisin küçük kız
Azalmaz amerikada siyahlara zulum bitmiyor burdada kadın cinayetlerini durdurmak çok zor
Onlarınki ırkçılık, evet bitmez. Bizdeki ise hayvanlık.
Sorunun tek ve net cevabi;kendi hayatimizda bile samimi ve bilinçli değiliz, herşey görüntüden ibaret, inancımız var gibi ama yok.
kanka erkek sevdası ve şerefsiz erkek sevdası yüzünden hep cebinde çakı ile gezen potansiyel katil olduğu belli olan kişiler ile evleniyorlar ve sonra cinayete kurban gidiyorlar maalesef
kanka erkek sevdası*
kanka erkek sevdası
Barzoooooo erkek sevdası
Aynen böyle. Bide o kanka yu aldatıp dolandırıp boşanmaya kalkınca şiddet
Aynen öyle hem suçlu hem güçlü duruma geliyorlar
İşte olay aynen bu. Kadınlar mazlum magdur kadınları korumaz sevmez. Dolandırıcı aldatan şeytani kadını koruma amaclı kanun çıkarmak için kullanır kadını.
Allah onların belasını versin ben evlenmek istemiyorum sırf bu yüzden kadınlardan soyut bir hayat yaşamak istiyorum
Her erkek aynı durumda. Erkek avcısı dolandırıcılığı meslek yapmış kadınlar. Gercek magdur kadınlarımızı kullanıp böyle kanunlar çıkarttı. Adamı dolandır aldat kanunu yanına al. Veriyo zaten ilahi adalet
Merak etme elbet bunlarında sonu gelecek bu hep böyle devam etmiyecem abi Allah elbet mazlumun yanındadır
Çok canlar yaktılar iftira ile sahte evlilik ile maddi manevi bitirdiler aileleri insanların kanını emdiler
Allah onlara gün yüzü göstermesin inşallah Allah onların belasını versin
Amin
Bunu yapan kişiler aşk yaşadığı kisielr genelde üzücü
Toplumun bozuşup kadın erkek yasak ilişki ve ya evlilik dışı cinsel hayat
Anneler erkek çocuklarını merhametli büyütmediği sürece sona ermez ☹️
Cevabı basit. Kadın olarak görüldüğü için
Erkek cinayetleri niye bitmiyorsa
İstanbul sözleşmesi ve 6284 uygulansın.
Cezasi yok ki adam akilli
Kadınlar çiçektir ya onlara kalkan eller kırılsın
Cezalar agir ama yapan yine yapiyor
Epey yayıyorlar da ondan
@EmmaNahyi Stop bullshit
Ya kadınlar hep cellatlarını aşık oluyor
Çünkü bazı erkekler hayla cahil kafayla dolanıyor
Erkekler namuslu olmadığı için bitmiyor
Ayrımcılık yapmayalım kadından çok erkek ölüyo
Azalmaz çünkü eğitimsiz cahil adam dolu
Tatmin edici bir yargı sistemi olmadığı için
Hııı yokmuş
@cereyanpokomanı pazardan domatesmi seçiyon mor deligini ziktigimm 🙂
Sanane len 🙂
Olmayan şeyinle nereyi zikiuon kızım sen ağzına yüzüne attırırım bak 🙂
Olmayan şeyimle bile seni ponpalarım kevaş em 🙂🙂
Canın yaprak çekti herhalde senim hımmm 🙂
Senin canin güzel bir ponpa istiyor o kafanı duvardan duvara vurup kıvılcım çıkartarak inletmek lazım 😂
Gel yatağa girelim bakalım kim kimden kıvılcım çıkartıyor 🙂
Neyse daha konuşucamda burda olmaz mesajın açık olsa gösterirdim kıvılcımı neyse 😀
Ben sana koydugumda felç kalacagına eminim artı 8 ay bulanık sıçaçaksın deligine ponpaladıgım 😍😍😍
Tipine soktugumun tipsizi yüzüne köpekler osur sun pekte çirkinsin ama sana çakarken kafana poşet geçiririm
Manyak 😝
Bim poşetimi geçircen 🤣
Seni o bile kapatmaz mk tipe bak ilk insanlardaki neandartellere benziyon hzjzjhzjjxjzn çuval anca
Hımmm ne tatlı kız aman allamm hayallerimdeki gibi 😍
Ay Sagol bacımmm göt üne Yıldırım çarpsında 10 gün lav sıç, hadi by senin gibi bir omurgasız amipe daha fazla zaman öldürmek istemiyorum🌹🌹🌹🌹
Bi iltifatlar bi ltifatlar bi şirinlkler falan aşık oldum 😍
Buna sevindim bacımsu iltifatları güle güle kullan hatta arada geç aynaya bakıp kendine tekrar et motive olursun ne oldugunu hatırlayarak,,, 🌹🌹🌹
Biliyorum sende bana karşı boş değilsin içinde tutma ileride pişman olursun yapma hayatımın aşkı bir daha birbirimizi bulamayabiliriz 😍
Çünkü hukuk sisteminde büyük keyfiyet var
Sorun sadece kadın cinayeti değil ki
İdam getirsinler azalmayı görürüz
"Olmaz ! Katillerin psikolojileri ne oalcak?" Diyorlaar.
Normal cinayetler azalınca o da azalır
Devlet cezadan çok ödül verdiği için 😡😡
ihtiraslar tatli kimse geri adim atmiyor
dal bakanlar yazar mı
Kadınlar yüzünden
Saçmalama istersen? Bir kadına çıkma teklifi geliyo hayır dediği için bile öldürmüyo?
Öldürülüyor*
Valla kadının en büyük düşmanı gene kadındır bunu çok net bir şekilde gördüm
nik güzelmiş. keşke öyle meslek olsa
Keşke 🙄
Her şey eğitimle başlar, eğitimle devam eder.
Bu devir de hic birseye sasirmiyorum artik...
Korkunç gerçekten
Hakediyorsunuz
Yok artık ya yok artik
Geriz kafalı sana da aynısını yapsınlar inş Ama seni öldürmesinler süründürsünler