erkekler cinayet işlemeden önce sosyal medyada "birkaç yıl sonra görüşürüz" gibi paylaşımlar yapıyorlar. kadınlara sıklıkla "yatar çıkarım, bana bir şey olmaz." gibi söylemlerin sarf edildiğini biliyoruz. cezalarda yetersizlik olduğu gibi yönetim tarafından kadınlara karşı değersizleştirme durumu var. cinayete maruz kalan kadınlara yönetimimiz onların kişisel durumlarını yargılayarak ayrımcı bir tavır sergiliyor. Özgecan için cinayeti kınarken, Münevver için sahip çıksalardı bize ne diyorlar. cem kaçırılmasa ya da ölmese şu an zaten sokakta olacaktı muhtemelen cezası bitmiş olacaktı. çok az ceza vermişlerdi. parayla adaletin satın alınabilmesi durumu apayrı.
toplumda aşırı derecede tahammülsüzlük ve tutuculuk var. geri kafalılık var. kötülükten taraf olma durumu var. kimse sırf etek giydi diye tecavüz mü etmen lazım demiyor. herkes oh, etek giydiyse hak etmiştir diyor. sonumuz ne olacak acaba.160 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkede adalet yok...
Öldürenler serbest bırakılıyor neden? Devlet Türk kadınından ne istiyor anlamı değilim... Türk kadınını yücelten bir devlet anlayışından, kadın cinayetlerine ses etmeyen bir anlayışa evrildik. Acı verici.1612 Yorumla- +1 yıl
@cruze42 kadın mı öldürdün? Ne ağladın burda be
- +1 yıl
Yok ama belli ki siz kadın öldürmüşsünüz açın haberleri bir kadın bir erkeğe HAYIR dediği için de öldürülüyor
- +1 yıl
Kardeşim 16 yaşında kızım? Ne bpş yaptın
- +1 yıl
16 yaşında kızsan ne işin var burda
- +1 yıl
@ASLAN-ÇAKAR bu seni niye ilgilendiriyo okullar kapalı hem canım sıkılıyor
- +1 yıl
@jusenation Canın sıkılıyorsa adam gibi doğru dürüst sitelerden bilgilen yaşına uymayan yerlere gitme senin için konuşuyorum derslerine önem ver
- +1 yıl
Bende bir kızım ve sokakta yaşlı amcalar bana bakıp duruyor bundada açık olmamı mı bahane edeceksin?
- +1 yıl
Ne alaka burda sana uymayan bölüm var zihin olarak kötü etkilenirsin sokakta yaşadıklarında yanlış sana kötü bakanların karaktersizliği
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Aile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. Genel olarak ceza sisteminde adil ve doğru cezalar yok bence suçlara göre. Caydırıcı değil. Adam müebbet bile alsa en geç 25 sene sonra çıkacağını biliyor umurunda da olmuyor. Bu maalesef kötü bir durum. Düşünmeyen ya da işte hayatında korkacak ya da onu üzecek bir durumu olmayan kişiyi caydırıcı olmak adına bir şey yok. Bu durumda en başa dönmeliyiz.
Eğitim, yani o ve benzeri insanlar bu toplumda yetişirken aileden hem doğru değerlenir almayarak büyüyor hemde arkadaş çevresi kötü olduğu için o çevreden aldıkları ile büyyüro. Toplumun düşünce yapısı ve ağırlıkta olan kafa durumu da bariz belli. Kişi bu düşüncelere girdiyse onu geri çevirmek ise çok zor oluyor.
Bu yüzden kişiyi eğitmek ve rehabilite etmek çok önemli. Yalnız bizim ülkede ki eğitim sistemi de doğru ve düzgün şekilde ilerlemediği için ee aileden de eksik büyüyen kesimler, hayatında o dönem hangi heykeltıraş girdi ise, onun verdiği şekle göre bir insna oluyor. Sonrada rüzgarın savurduğu yere doğru gidiyor.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Psikolojik sorun bir nevi çağımızın yeni hastalığı oldu, nüfusun çoğunluk bölümünü kapsıyor. Bariz allahtan korkuları yok bunları yapanların hadi tövbe haşa Allahı geçtim o taraftan uzaklar da devlette caydırıcı cezalar olmadığı için adam en fazla girer içeride yatarım veyahut bir süre sonra firar atarım adamlar düz kafa sabit düşünce e tabi gözleri de dönünce bunları bile düşünmüyorlar.
90 Yorumla
+1 yılSurekli tutturmuslar bir kadin cinayetleri
Kadin cinayetleri çıldircam artık.
Yıllık ölen erkek sayisi Kadin sayisindan 10'larca kat daha fazla. Bunu neden kimse dile getirmeyip cinsiyet ayrımcılığı yapılıyor. Simdi diyecekler ki erkekleri kadinlar öldürmüyor ama...
Ne fark eder kimin kimi öldürdüğü neticede birileri cana kıyıyor...
Erkeğin kadini öldürmesi haramken, bir baska erkeği öldürmesi hemcinsi tarafindan öldürüldüğü için hak mıdır?
Cinayetler kadin erkek diye cinsiyet ayrımcılığı yapılmamalı ya da hayvan katliamı diye ayrılmamalı, cana kıyan herkes nefsi müdafaa olmadığı sürece müebbetle cezalandirilmalidir.52 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medyanın saçtığı zehir insanları güdülüyor bunlar hep ondan kaynaklı sosyal medya üzerinde erkek cinayetleri haber yapılmadığı müddetçe ve kadınlar bir taraftan din temelli aşağılandığı (kadın şeytandır, kadın erkeğin elinin kiridir, bir erkeğe üç huri) vs gibi akımlara rağmen kadınlar sosyal yaşamda güçlendikçe cinayetler devam edecek.
bir taraftanda din temelli yüceltildiği müddetçe (kadın çiçektir, cennet anaların ayakları altındadır) vs gibi ayetler, hadislerin varlığı kadın cinayetlerini her zaman ön planda tutacaktır.
Toplum her açıdan zehirleniyor tek taraflı düşünmeye itiliyor.
Kapitalist sistemde bile erkek ikinci sırada aslında düşününce erkek kadının önünde gibi görünsede kazın ayağı öyle değil aslında köle olan erkekler aslında yılda 10.000 erkek öldürülürken haber değeri olmaması 300 kadının öldürülmesinin haber değeri olması bunun en somut örneği - +1 yıl
Kadın-Erkek hiç bir zaman eşit değildir olamaz da
Kadınlar aldatıyor güçlü kadın olmak için aldatıp dolandırıp boşuyor kocayı. Çocuklar bile senden degil tüm şehir le yattım iftra atıp tüm malını da6alucam kanun kadından yana sevgililerim ile yiycem diyor kadın kocaya cinnet tabii adam. Egitim şart kocalar a egitim verilmeli dolandırma ihanet iftira çocukların senden çıkmaması normal denmeli ek olarak fizij matematik ögretikmeli egitim şart. N tamm da kadın da hiç mi hata yok. Çok kadın da cinayet sabıkalı alkol madd bagımlısı döven satan erkek tipine köle köpek olmayı seviyor tercih ediyor sonra şiddet gördüm. Ne görmeyi bekliyordun
32 Yorumla- +1 yıl
https://youtu.be/wC67o-W9aKM Çocuklarını vahşice öldüren kocasını öldüren öldürten kadın bu sayıdan bin kat fazla. Neden sesiniz bu kadınlara çıkmıyor hanım lar
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Cinayetleri kadın cinayeti olarak sınıflandırmak da ayrımcılıktır. Siz bütün cinayetlere ve özellikle kadın cinayetlerine karşı çıkmalıyız diye bir çıkış yapsanız daha anlamlı olabilir. Kadın vurgusuyla yapılan her çalışma ters tepiyor toplumda. Artık her yerde, her şeyde kadın kadın kadın... Kadın kelimesi basitleşti, kadın basitleşti. Ne kadar çok vurgularsanız o kadar sıradanlaşıyor. Hiçbir şey cinayet sebebi olarak gösterilemez. Hele ki güçlü olanın gücünü kullanarak zayıf olanı ezmesi kat'a kabul edilemez. Ancak tekrar belirtmek isterim ki bu şiddet olaylarını ve cinayetleri "kadın" ile sınırlandırmak çözüm üretilmesine katkı sağlamayacaktır. İnsanlık adına konuşulmalı, kadınlık adına değil.
30 Yorumla
+1 yılAdalet yok çünkü. Ondan güç alıyorlar. Beni rahatsız ediyor diye şikayet ediyorsun hiçbir şey yapılmıyor. Tehdit mesajları vs... Öldürürulen ya da tehdit edilen kadınlara gelen mesajlara bakarsanız hepsi "bana bir şey olmaz yine dışarda elimi kolumu sallayarak dolaşırım" diyor. İste bundan cesaret alıyorlar. Ayrıca ülkelerdeki sıralamamiz düşük çünkü öldürülen kadınların katilleri ceza almıyor, tecavüz edenler ceza almıyor, bu yüzden kayda geçmiyor. Bir sürü kişi zaten tacize tecavüze uğramış, öldürülmüş, dövülmüş ama haberimiz bile yok
35 Yorumla- +1 yıl
Adalet yok evet kadınlara pozitif ayrım yapıp erkeği hiçe sayan adalet var erkekte cinnet geçiriyo bu durumda ne adaleti istiyosunuz daha
- +1 yıl
@cereyanpokomanı lan nerde cinnet geçiriyor? kadını dövüp öldürtüyor, tecavüz ediyor hiç tanımadığı biri sonra da öldürüor. kadının suçu ne burda?
ayrıca erkek tecavüzleri de var ben tecavüzlerin cinayetlerin cezasını almasını istiyorum kadınlara ayrıcalık yapılmasını değil - +1 yıl
Onlar alsın ona lafım yok ama ayrıca kadına ayrıcalık tanınmasından dolayı bunu kullanarak erkeğe baskı kurup cinnet geçirten ya da erkeği mağdur edip içeri attıran çok kadın vvar
- +1 yıl
@cereyanpokomanı inanır mısın ilk defa senden duyuyorum. illaki vardır ama tek tük. ayrıca cinnet geçiirince öldürmesine gerek yok. bir sürü erkek tarafından cinet geçiren kadın da var ama onlar bir şey yapmıuyor
- +1 yıl
Ya bak bazı kadınlar öyle adi ki erkeği öyle bir çaresiz hale getirip köşeye sıkıştıruyorlarki erkeğin gözü dönüyor cinayet işliyor başıma geldi kurtuldum ondan ama evlenseydik falan işin sonu cinayete ya da intihara kesin giderdi ne pis kadınlar var erkeği delirten şimdi uzaktan öldürmekmi laxım uzaklaşsın ayrıldın diyeceksin ama o kadar kolay olmuyor herşey bazı durumlarda
kadın cinayetlerinin son bulması lazım. ne biçim dam bunlar. yahu kardeşim güzel günler yaşarken iyiydide sen kadına şiddet uygulayınca kadın senden ayrılmak isteyince öldürmekmi gerekiyor. çok yazık gerçekten. herkesin kusurları olabilir insanız sonuçta ama yürümüyorsa zorla güzellik olmaz. medeni insan gibi yolları ayırmak delikanlıya yakışır. ölüm çare değil. bir kadın anadır candır kız çocuğunu doğuran bir anadır. bizide biz kadın doğurdu. evlilik önce uzun süreç testler tedaviler ve danışmanların onayı ile karar verilmeli diye düşünüyorum. kiminle evlendiğimizi doğru seçelim.
10 Yorumla
+1 yılZatrn dogusta bir degisiklik var anaları dogurmus salmis ne terbiye ne ahlak var cogunda aile yapisi cok onemli evlenmek icin evlenip cocuk istiyorlar diye yapan bakmaya potansiyeli olmayan kisiler cocuk dogurup bakmiyo o cocuk ailesinde siddet goruyo vs buyuyo aynini karisina yapiyo sinirine hakim olamayan vicdan merhamet yoksunu oluyo simdi nie onlarla evleniyorlar yazmis cogu kimse evlenmeden kndini cok belli etmiyo malesef o yuzden kizlar sevip evleniyo tabi maco erkek sevdalısi olanlarda var ve olan oluyo adalet sistemi yok kesinlikle zaten arkadasim var takintili olan biri vardi yok seni kaciririm vs seyler soyluyo kac kere yolunu kesmeye kalkmis kiz cikamiyordu tek ama yetkililer ortada birsey yokken islem yapamayiz diye geri gonderdi kiz ailesini falan aradi kaydini baska yere aldirdi kimse mecbur degil onlarca kız boyle bn hic bir erkegi katletmis diye duymadım bir kadın..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın Cinayetleri sadece Türkiyede yok, Dünyada var.. Sizler yeni yeni uyanıyorsunuz sadece.. Eskilerden duyduğum var Kız bakire çıkmamış diye dağa kaldırmışlar.. Baba evine atla sürmüşler.. falan filan.. Çoğu erkek kendi suçunu bastırmak için Kadını öldürüyor, hadi onuda geçtim şurada kaç kişi yine Kadını suçluyor neymiş yetiştirememiş miş miş.. Hep klişee laflar, Kadın yetiştiremiyor diye yine kadın suçlanıyor, Siz kendi Pis Nefsinize sahip çıkamayın sonra her konuda bir Anneyi veya Bir kadını suçlayın. Siz Önce kendi nefsinizi terbiye edin efendiler..! Her birey kendinden sorumlu..! Bir Anne Oğluna git kadına kötü davran öldür demez..! Diyen varsa oda Nefsine hakim olamayan Kıskanç bir Annedir.
430 Yorumla- +1 yıl
Allah onları da kahretsin ne pislik insanlar var nefisleirnşn köpeği olmuş
- +1 yıl
Sen şurda kadınların yorumlarını okumuşsundur benden daha iyi biliyorsun hemcinsini özel hayatım diye hiç kimse karışamaz diyenler daha sonra ağlayıp sızlayan tayfa hiç acımıyorum bu kadınlara toplum ahlakı diye bir şey
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR neden sen ahlak bekçisimisin? Her birey kendinden sorumlu değil mi? Bırak Allaha git yoluna.. İlla öldürmek mi lazım.
- +1 yıl
Ben ahlak bekçisi değilim ama bireyler bir yere kadar kendinden sorumlu sayı çok olursa o toplumu ilgilendirir artık biraz şu işi derin düşünün belki bir kıvılcımla mantıklı düşünürsün milletin altına yatıp sonra enayinin birine kendinizi kakalarsınız millette ar namus kavramı kalmamış düzensiz ilişkiler yaşayıp ondan sonra kadınlar neden şiddet görüyor demeyin
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR senin Annan bacın teyzen karın kızın bu işleri yaparsa elbetde karışabilirsin.. ama hüküm vermeye kimsenin hakkı yok.. ayrıca ben ahlaksızlıktan ziyade boşanmak istediği için öldürülen kadınlardan, kızlık zarı yırtılmadı diye öldürülen kızlardan, Kocasının alkolüne para yetiştiremediği için dayak yiyen kadınlardan, Kumar oynayan eve beş kuruş katkısı olmayan, olmadığı gibi kadının elinden son kuruşunu alan Gavatlardan bahs ediyorum. Beni başkalarının yaşadığı ters ilişkiler , zinalar bağlamaz, Tövbe haşa Allah değilim yargılamakda bana düşmez. Böyle düşünüyorum.
- +1 yıl
Sana göre bağlamaz ama o toplumu bal gibi bağlar o zaman her koyun kendi bacağından asılır her kesin yaşadığı iyi kötü günler hatta şiddet görüyorsa sonu ölümle bitiyorsa o da kendisini ve ailesini bağlar kendilerini yırtıpta benim kızımı öldürdüler demesinler insan gibi ilişkisi yoksa
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR Tamam senin ailenden birinin başına öyle bir durum gelirse sen gereğini yaparsın.. hak etti geberdi der üstüne toprağı atarsın.
- +1 yıl
Yav boş boş konuşma sonunu düşünemeyen kahraman olamazmış kadın bile bile sonuna kadar gidiyor hiç mi ders almaz bunlar sonra duygu sömürüsü
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR Elalemin derdi seni gerdi? 😁 boş boş konuşan sensin şu an. Ahlak bekçisi değilim diyor birde.
- +1 yıl
İyi o zaman milletin altına yatmaya devam edin sonrada toplum neden bozuldu demeyin adam gibi dürüst insanlara bile yakınlık kurmayın sonra iyi bir insana kendinizi kakalamayın çürük mal gibi
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR slakmısın? Tanımadığın kişilere iftiramı atmaya başladın şimdide? Banane ben milletin şeyinin bekçisimiyim? Psikopat falanmısın?
- +1 yıl
Yapanlar için dedim sen bu yaşa gelipte benim demek istediğimi algılayamıyorsan sorun sen de
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR bence sen benim dediğimi anlamıyorsun hala ona buna verenden bahs ediyorsun.. versede banane? Benim mi namusum? kendi bilir herkes.
- +1 yıl
Senin dediğini anladım şöyle örnek vereyim erkek kardeşine bir kız denk geldi ama ondan önce cinsel ilişki yaşamış ve kardeşine söylemiş kardeşin aile yapısına göre cevap verir belki kabul eder belki etmez
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR Olabilir, İnsanlar hata yapabilirler , gaflete düşebilirler, kimin ne olacağını nerden biliyoruz? Ben hacıyım hocayım diyip yıllarca cübbe giyen, açık saçlı kadın görünce neüüüzüüüübillah çeken adamlarda tanıyorum, yaşları 75 oldu karıları öldü gidip kendinden kaç yaş ufak kadını alıp kendilerine karı yaptılar.. Ne oldu neüzübillahları? Bilmem anlayabiliyormusun dediklerimi?
- +1 yıl
İyi olabilir diye kazara da olsa adam öldür nasıl olsa gaflete düştüm bahanenin bini bin para ne güzel dünya o hacı denilenler de aynı kefeye girer zaten o zaman her kadına bakanı ya da arkadaş olalım diyene sapık damgası vurmayın
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR ben vurdum mu? teyyyy Allahım gece gece çattık.
- +1 yıl
Sen örnekten anlamaz mısın kafan hiç bir şeye basmaz mı yoksa işine mi gelmedi
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR yok kafam basmıyor kusura bakma senin kadar alim olamadım.
- +1 yıl
İşine gelmedi bence çifte standartın kralı var kadın istediği gibi yapar iş erkeğe gelince sapık damgası yer iyi niyetle yaklaşsa bile
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR senin yoğurdun daha beyaz tamam arkadaş 🙌✋
- +1 yıl
Ben ilişki yaşamadım milletin kızının balına parmak çalmadım ki yoğurdum ekşi olsun benim anlatmaya çalıştığım toplum ve aile ahlakı ülkede olmaması benim demek istediğimi bal gibi anlıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR evet anlıyorum işime gelmiyor ahlak bekciciğim... tatmin edici cevap oldu mu? şu an?
- +1 yıl
Hadi yat uyu geç oldu dengen bozulmuş sonra hepten bozulacak 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR emrin olur 😘 sayın doçent doktor çok bilir kişi.
- +1 yıl
Yaş kaç senin tansiyon falan var mı
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR merak etme çakı gibiyim.. napıcaksın? Tansiyonumu mu ölçecektin?
- +1 yıl
Adın ne senin gerçekten kadın mısın gizli hesabın
Cevap sahibi+1 yıl@ASLAN-ÇAKAR yok ben Hayri abin zevk olsun diye geceleri Pembeli takılıyorum.
- +1 yıl
😂😂😂 hayri abi sen misin belli de olmaz bu ülkede neler oluyor
+1 yılBir ülkede adalet olmayabilir veya ters işleyebilir bunu kabul ediyorum, mesleğim gereği lokal tedaviler yerine hastalığı kökünden çözümleme taraftarıyım (doktor değilim). Bence karı koca olmadan önce Anne Baba olma eşitimi almak gerekiyor, dürüst bir üye olarak evet rahmetle anıyorum Anne ve Baba’mı lakin Baba’mda annemi çok dövüyordu, bizleride ama ben hiç bir zaman ne sevgililerime ne elime hele hele gözümün nuru evlatlarıma değil fiske vurmak yan gözle bile bakmadım (bu konuda eğitim almadım) sadece hayatımdaki negatifleri pozitife çevirdim!!!
Eğitim eğitim eğitim00 Yorumla
+1 yılAslında herşey anne babaların çocuklarına uyguladığı şiddetten başlıyor. Anne babalar çocuklarına şiddet uygulamasa o çocukların psikolojisi bozulmaz, ileride de bu üzücü haberleri duymayız. Çocuğunu sabırla, özenle, sevgiyle yetiştirince çocuk daha iyimser olur, bu tarz suçları işlemez. Ama şiddet her şuçun kapısıdır. Çocuğuna şiddet uyguluyorsun ve ileride çocuğunun nasıl iyi bir insan olmasını bekleyebilirsin? Bu haksızlık olur. O çocuk herhangi bir suç işleyebilir. Bence bu sorunu kökünden halletmeliyiz. Çocuğuna şiddet uygulayan anne-babalara ceza verilmeli. Ki çocuklar güzelce yetişip bu suçları işlemesin.
00 Yorumla
Rus profesörün kendinden 40 yaş küçük sevgilisini parçalara ayırması gibi , okurken şok oldum. Cehalet değil demekki getekçe. Adam Napolyon savaş uzmanıymis bilmem neymiş vs vs , ayrılmak isteyen erkek olunca biz ağlar zirlar bir şekilde kabul ederiz , ama erkekler cinnet geçiriyor sanirim. Benim tek üzüldüğün varsa çocukları , bu travma ile yaşamak zorunda kalıyor.
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkedeki hakim kültür sünni islamın yanlış yorumunun etkisinde en büyük neden bu. Ama akademisyeninden filozofuna hepsi korkak ve pısırık bunu itiraf etmeye korkuyorlar. Şimdi bazıları diyebilir ki yabancı ülkelerde de var bu sorun, var ama çok daha az. Kadını erkeğin kölesi gören, erkeğin omurgasından yapılma basit aciz bir varlık gibi gören bir kültürden ne beklersin ki. Türk'lerin kendi öz kültürüne dönmesi şart aksi halde kendi kendimizi yok ediyoruz. Arap kültürü etkisinden derhal çıkılmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinayetleri kadın diye siniflandirmak garip degilmi? Cinayet olmamasi gereken bi eylemdir , kanundan adaletten ümidini kesmis bi toplum ortaya cikmis durumda, insanlar kendi kafalarina göre hüküm uygulamayi son care olarak görmekte, bence cinayetlerin önüne gecmek icin anne baba adaylarini egitmek ve toplumun huzurunu temin edicek kanunlari düzenleyip yürürlüge koymak gerekir , ilk egitim ailede baslar ikinci egitimse okulda , okumus kültürlü ebeveynler daha saglikli bireyler yetişirmekte daha basarili olurlar ve toplum huzuruda saglanmis olur , ekososyal durumda siddetin artmasina bagli bi etkendir, yasanilan ülkenin ekonomisi egitime rahat ulasilmasi sosyal ve adaletli bi yönetim ve daha mutlu huzurlu bi toplum demektir , yazimda hatalarim elbet olabilir ama üst makamlar daha etkili yol ve yöntemleri düsünüp uygulamakta sonuca daha yakin insanlardir , dilerim yarinlarimiz daha güzel olur ve insanlar birbirini öldürmekten vazgecer
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu yazimi begenmezsiniz tabi? Saçmalamadim ya? İste toplumun geldigi nokta? Cins kırımı ne demek? Toplum akıl tutulmasi yasiyor algı tutulmasi yasiyor? kanunlar adaletin saglanmasi icin vardir? ADALET cinse emsale makama zamana maddiyata ekonomiye vesayir hicbir unusura takilmadan herkeze eşit davranilmasini temin eden sıgınılacak bir limandir taraflari dinler arastirir anlamaya calisir ve kılıcını kimseyi incitmeyecek sekilde kimseyi gocundurmıyacak bicimde sallar daha cok sey yazarimda Okumazsiniz
? ! 🤔
Yorumlarda hak ettiklerine dair bahaneler öne süren erkekler var. Erkek olmuşsunuz ama adam olamamışsınız. Sizin gibilerle aynı toplum içinde yaşadığım için utanıyorum. Birde bu durumda kadınların öldürülmesine hak veren kadınlar da var yorumlarda. Asıl namussuz sizsiniz. İnsan değilsiniz ki namusunuz olsun.
30 Yorumla
+1 yılToplumsal yapı tamamen bozuldu. Erkek ve kadın tarafı artık sürekli birbirinde eşitlik değil de üstünlük aradığı için anlaşmazlıklar fazla. Bazı erkeklerin saplantılı bir psikopat olması kadınların da bazılarının bu erkekleri, çekici bulması sonucu her zaman aynı kapıya çıkıyor. Kadın, erkek kimsenin zarar görmediği bir Türkiye dileğiyle.
20 YorumlaNedeni cok basit. Siz kadınlar nerde serseri psikopat karaktersiz erkek var gidip onlari buluyosunuz ustelik BILE BILE sonrada sikayet siddet ölum cinayet. Kendi dusen ağlamaz. Elini arı yuvasina sokupta ari niye soktu denilmez. Boyle erkek musvettelerini direk imha edilmeli. insanliga zarari var faydasi yok.
110 Yorumla- +1 yıl
Beyefendi insanlar yanlış yapabilir ama Şu an da bile boşanmaya korkuyorlar neden mi caydırıcı cezalar yok savcılar hakimler yandaş
- +1 yıl
Caydirici cezalar yok haklisin lakin bosanmaya korkma diye birsey yok. Lutfen dogru neyse onu konisalim ben yizlerce kez sahit oldum kendim yani canli canli. Kadinlar srrseri psikopat erkegi bilerek tercih ediyor bosanmiyor seviyorum diyor cocuklar icin diyor gidecek yerim yok diyor hepsi bos laf morin kirin. Malesef gercegi herkes biliyor ama kimse o toplara girmemek icin konusmuyor. Gidecek yerde cok bosanmak isteyene firsatta.
- +1 yıl
Evet o konuda haklısınız, sevmek falan diyorlar, ama turkiyede her gün kadin oluyor ondan cesaret alıyorlar devlet bizzat izin veriyor salıyor ben artik devletin bilerek yaptigini düşünüyorum korumuyor tacizcileri aklıyor
- +1 yıl
Bu tarz karaktetsiz serefsiz erkek musvettelerini haklı gormuyorum ama kadinlarda suçsuz degil. devlet her kadının elinden tutup bu düzgün bu degil diyemez. Her insanda akil mantik vardir iyiyi kotuyu syirt edebilmeli. Devlet ne yapsin. kadin kendisi bilerek bu olaya zemin hazirliyor veserefsiz erkek musvetteside musallat oluyor. Olay cezai yaptirimin azligindan ziyade bu tarz kadinlarin aranmasi kasinmasi kendine macera aranmasi. Fogada vahsi hayvanlar vardir ve insanlara zararli diye hepsini oldurmekmi gerekir hayir onlarin oldugu yerden uzak durmak gerekir. Gibi gibi.. neyse biraz fazla uzadi gibi ama anlatmak istedigimi anladiniz sanorim
- +1 yıl
Yani yilana akrebe atese suc bulmak yerine onlardan uzak durmak gerek, uzak durmuyosa mirin kirin etmemeli. Şuda bir gercek ulkede cezalar cok dusuk tutuksuz yargilanma cok var. ABD de birine tokat at veya taciz et en az 1 yil yersin. Ama burada tecavuz et ustune sidder uygula ama tutuksuz yargilan srtbestce gez.. siyasilerde ulke yonettigini sansin
- +1 yıl
Neyse inşallah bu şerefsizler gidecek ülkenin başından zaten seçim yaklaşınca kadjn haklarını konuşurlar
Bu zihniyet değişmedikçe çokta bir şey olmaz insanlarda o kadar açık giymeseydi , gece çıkmasaydı demelri vb. Cok var neyse sinir kat sayımı yuksetmiyim
Iyi geceler - +1 yıl
Isteyen istedigi yerde acikta giyinor istedigi gibide giyinir kendi sinorlari icinde oylede olmali kimse karisamaz. Ama sana tavsiyem hangisi olursa olsun siyasilerle ilgili uslubuna biraz diķkat et basin agriyabilir. Cunku bunlardan bile tazminat acip para koparma derdinde olani var. Bence bu yorumunu silip siyasileri cikararak aynısını yazmalisin. Sen bilirsin 👍
- +1 yıl
Hayır, korkmuyorum ben 16 yaşımdayım onlar bizi bu hale getirdi
İsteyen istediğini giyemiyor kendimden biliyorum, tayt giymisim üstümde sweat adam arkadan bana bakıyor bir şey alırken, surekli laf atıyorlar biktim benyaa - +1 yıl
Ben çok kullanmayi bilmiyorum yani mesaj atamiyorum xp ne o yetmiyor diyor hem yorum nasil silinirde anlamadim kalsin cokta sikinti değil
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. cinayetin cinsiyetini koymanın yanlıs oldguuna inanıyorum. malesef dunyada erkeklerde ölüyor. hatta erkekler ölüme daha yakınlar. tehlikeye yakınlıklarından. asabi yapılarından. savaşlar kavgalar vs. ben acıkcası ölenin cinsiyetine göre tepkiyi çeşitlendirmeye soğuk bakıyorum yanlıs görüyorum. böyle yapılırsa diğer cins takipçi olmuyor. sahiplenmiyor. bence toplum şu anda bu konudan sıkıldı. asırı pompalanması. kadınları melek erkekleri şeytan gösterilmesi.
10 Yorumla
+1 yılİnsan ne olursa olsun insanca düşünmeli ve insan olmalı.
İstanbul sözleşmesi'ne göre 'kadının beyanı esastır..." deniyor. Bu durumda kadın yoldan geçen bir adam hakkında beni taciz etti tecavüz etti diye yalan iddiada bulunursa, avukat/savcı/hâkim kimse kanıt aramaz çünkü kadının beyanı esastır demek kadının sözü delildir demektir.
Bu durumda 1 aylık evli olup eşinden ömür boyu nafaka ve yarı malını almak için kadın kocasına yalan beyanla evden uzaklaştırma verdiriyor ardından boşanma davası açıyor...
Sonuçta sokakta kalan adam evinden ve ekmeğinden oluyor ve ömür boyu köle olarak çalışıp aldığı maaşı, 1 ay evli kaldığı kadına ve ailesine veriyor.
Burada sözde kadınları savunmak ve haklarını korumak içindir denilen İstanbul sözleşmesi değilmidir bu ölümlerin zeminini hazırlayan?11 Yorumla
+1 yılBu konuda öncelikle şunu belirtmek isterim ki Allah'ın emrine uygun bir evlilik hayatı kalmadı herkes ben haklıyım diyor ne eşlerin birbirine sevgisi var ne saygısı var.
En büyük sorun budur, ikinci olarak da televizyon yayınları ve erkeklerin kadınların yangına karşı körük ile giderek alevi arttırması oluyor. Kimse orta yolu bulmak gibi bir çaba içinde olmuyor.
Evlilik öncesinde çiftlere psikolojik danışmanlık desteği verilmesi gerektiğini düşünüyorum10 YorumlaSöylenecek çok şey var da, 1 örnek vereyim, küçük kız çocuklarına "Aaaa kızım eteğin çok kısa olmuş ayıp git üzerine başka bir şey giy", diğer yandan erkek çocuklarına"Hadi pipini göster amcaya, koçum benim! "... öhmm, yani... bu nedir Allah aşkına? Babadan kaynaklı direkt. Tabii ki daha çok faktör var ama birine serbest öbürüne tü kaka, yok. Tuhafız yaa, hangi ülkede amcaya pipini göster deniyor var mı merak ettim şimdi 😑😵
13 YorumlaAile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. İNSAN cinayetleri azalmıyor neden mi hem herkes gergin ekonomik sıkıntılardan olsun başka nedenlerden olsun insanlar bu sinirini birbirinden çıkartıyor diğer bir nedende ülkede adalet yok bir kişi hapise girmeyeceğini bilerek rahatlıkla bir kişiyi öldürebiliyor ve bazı kişiler nedense bir kişi haklı sebepten hapise girdiğinde olay çıkartıyor kadir şeker olayı gibi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bitmesi için önce şiddetin köklerinin anlaşılmalı gerekiyor. Şiddet aile de başlar çocuğun anneye veya toplumda uygulandığını görmesiyle ve bunu normaline ekleyip gelecekte yapmasıyla da son bulur. Baba anneyi döver bu aile de yetişen erkek çocuk ilerde nasıl olur sizce?
Aynı şekilde çocukta istismara uğrar güçsüzdür, bağımlıdır.
Bu döngü nesilden nesile devam eder.
Yürekten sevip ilgilenemeyeceğiniz çocuklar dünyaya getirmeyin.10 Yorumla
+1 yılBence bu konudaki başlıca sebepler erkeklerin erkeklik Onur'u dedikleri mantalitenin arkasına sığınmaları, hazımsızlık, cehalet ve öfke kontrolü olmayışı. Birkaç yıl önce boşandığı ve hatta ortak çocuk sahibi oldukları eşinin yaşamına son verecek kadar gözü dönmüş ve yüreği taşlaşmış insan müsvettelerinin yaptıkları katliamlar toplumda da yeteri kadar tepki görmüyor. Adalet sistemimizde bu tür olaylara maalesef çanak tutup cesaretlendiriyor neredeyse.
00 YorumlaSebebini bende çok bilmek veya öğrenmek isterdim fakat erkeklerin kafasının içine bakmak imkansız diye düşünüyorum. Ayni şekil bazı kadınlarıda anlamıyorum mesela Koçasından şiddet görüyor ve sessiz kalıyor buda aynı hesap insanların kafasında neler bitiyor bilmiyoruz fakat sessiz kalmaları çok yanlış. Hiç bir insan bir bir erkek içinde geçerli bu şiddeti hak etmiyor.
00 Yorumla
+1 yılAdalet ve kizlarin yanlis secimi bu kadar basit simdi linleyecek kizlar icin sunu diyim erkek dedigin masaya yumrugunu vuracak ve sert olacak diye diye oclari iyice zivanadan cikarttiniz adalet olmadigi icinde bunlar cok rahat dusunduklerini yapmaya devam ediyor
02 Yorumla- +1 yıl
Sonra da o kadın o masayı erkeğin kafasına geçirecek ne dersin
- +1 yıl
@jusenation gecirsin umrumda mi ben mi diyorum sanki hemcinsine kiz
Aslında temelinde tamamen aile yapısının yattığını düşünüyorum. Bireyin ailesi bireyi belirli bir yaşa kadar büyütüyor yetiştiriyor ve eğer bireyin ailesinde problemler varsa, çocuğun ileriki yaşlarda karşı cinse karşı ve birçok duruma karşı nasıl davranacağını, kendini nasıl sakinleştireceğini bilmemesi içten bile değil. Az öncede dediğim gibi aile bireyi belirli bir yaş getirir ve o yaştan sonra birey kendi eğitim öğreniminine devam eder. Ve bunu bir çok ortam ve durum etkiler. Arkadaş çevresi, internet, yetiştiği mahalle vs vs. Malesef ki devletimiz aile bilinçlendirmesi konusunda hiçbir proje yürütmüyor. Ki ailede ki anne ve babanın eğitim düzeyi, hayatlarında karşılaştığı sorunlar, geçim sıkıntıları gibi durumlarıda bir kefeye koyar isek bu adeta bir domino taşı gibi devrilir gider. Oralara ne ben gireyim ne siz okuyun... :)
00 YorumlaSasiracak ne var ki bunda
İnsanoğlu ilk kez mi cinayet işliyor
İlk kez mi kan akıtıyor
Ilk kez mi merhametsizlik gösteriyor
Kabil'in kardeşini öldürdüğü gün başladı...
Bir diğerinin canice katli...
Ben de bunlara şaşıranlara şaşıriyorum asıl...05 Yorumla- +1 yıl
...
Kadini edepli
Erkeği de meehametli yetiştiremedigimiz sürece...
Daha çok kan akacak...
Ve edepsiz kadini da
Merhametsiz katili de yetiştiren anne...
Yani kadın..
Babanin çocuk yetiştirmekte rolü daha zayıf bizim kültürümüzde
Aksini iddia eden...
İçinde yaşadığı toplumun dinamiklerini ve hayat tarzını bilmiyor demektir.
medyanın da suçu var
sürekli kavga-dövüş-öldürme-yaralama-hırsızlık-dolandırıcılık haberleri göre göre toplum buna duyarsızlaşmaya başlar.
duyarsızlaştığı zaman ahlaki çöküş gerçekleşir.
böyle olursa tepki vermez, umrunda olmaz, eline fırsat geçince de bu tarz suçları işleme eğiliminde olur10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin ana sebebi yine kadınlardır. Hepsi birbirine bağı zincirleme şekilde gelişiyor ve döngü haline gelmiş durumda. Detaylıca anlatırdım da çok uzun olur, yazamam o kadar.
Kısaca bunların hepsi, Bumerang etkisidir.10 Yorumla
+1 yılEsyayi, maddeyi, parayi sevmeyi bilen insan ,ötekini sevmeyi unuttugu icin. Herkes daha cok nasil kazanirim, hangi diploma ile hangi makam ile degerli olurumla mesgulken iyi insan olmayi unuttu maalesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar da da bir kaşıntı yok değil. Bazıları sınırlarını ve haklarını kötü kullanıyor kesinlikle.8 ay evli kalan çocuk yok bişi yok zaten 3 ay ayrı yaşadılar. Kadın ttturuyor nafaka bilmem ne alcam adam aylık 4 bin veriyim tamam diyor kadın da onaylıyor sonra kadının avukatı müvekillinin daha çok istediğini sölüyor 😂 Yan komuşlardı adamla aynı işi yapıyorum kapıda karşılaşınca sordum. Durum buymuş.
01 Yorumla- +1 yıl
S ve j çok komik
+1 yılHocam yorumlarda bile potansiyel katilleri ve tacizcileri görmek mümkün. Tanrı eğer varsa bizi bu erkeklerden korusun.
521 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar aldatıyor güçlü kadın olmak için aldatıp dolandırıp boşuyor kocayı. Çocuklar bile senden degil tüm şehir le yattım iftra atıp tüm malını da6alucam kanun kadından yana sevgililerim ile yiycem diyor kadın kocaya cinnet tabii adam. Egitim şart kocalar a egitim verilmeli dolandırma ihanet iftira çocukların senden çıkmaması normal denmeli ek olarak fizij matematik ögretikmeli egitim şart. N tamm da kadın da hiç mi hata yok. Çok kadın da cinayet sabıkalı alkol madd bagımlısı döven satan erkek tipine köle köpek olmayı seviyor tercih ediyor sonra şiddet gördüm. Ne görmeyi bekliyordun
- +1 yıl
@Ağlayan2001 Bir ay olmuş neredeyse ben bu yorumu yazalı. Ben kadınlar tamamen masum demiyorum, bütün erkeklere de b0k atmıyorum eh haliyle savunmaya geçmene gerek yok. Ha, dediğin durumda kadın salaklık etmiş olabilir ama tecavüzcüyü ya da katili haklı çıkarmaz. Aldatma vb durumlarda da biz de erkekler salak hak ediyor mu demeliyiz? Hayır, aldatana da dövene de hak ettiği küfrü etmeliyiz. Savunma neden?
- +1 yıl
Kadın iftira dahi atsa kadının beyanı esastır derler yani kadının iftirasını delil olarak sayıp masum adamı ömür boyu hapis veya nafakaya bağlıyorlar siz çok iğrenç bir varlık siniz siz kadınlar
- +1 yıl
@Ağlayan2001 Tamam dostum aferin genelleme yapmaya, kininle yaşamaya devam et. Annen de erkek çünkü. Benden uzakta yaşa kinini kafi.
- +1 yıl
@ağlayan2001 katılıyorum kardeşim kadınların pisliği yüzünden oluyır asıl herşey iğrenç vaziyette şimdiki kadınlar evlilik falan saçmalık birde yasaların erkeği hiçe saymasıda birleşnce erkek cinnet geçiriyo
- +1 yıl
@cereyanpokomanı 😂😂😂
- +1 yıl
Tanrı beni siz aşağı sinsi pis kadınlardan korusun cidden gözümde ucube varlıklarsınız
- +1 yıl
Niye güldün ki gerçek işte bu erkeği hiçe sayıyor
- +1 yıl
Güler kardeş işine gelmiyo bunların istediği şey üstün otutulmak erkeği baskılamak her şekilde haklı görülmek boşver kaale alma şu ucube seks oyuncaklarını
- +1 yıl
@Ağlayan2001 Yok güldüm çünkü genelleme yapmaya devam ediliyor, adam gibi sosyoloji tartışılsa oturur konuşuruz ama bu hakaret ve suçlamadan başka bir şey değil 😂
- +1 yıl
@cereyanpokomanı Amin 😂
- +1 yıl
Aynen öyle boş ver abi biz kendi başımıza tek takılırız onlara gerek yok evlenmeye hiç gerek yok
- +1 yıl
@cereyanpokomanı Tamam amcacım eski sevgililerine öfkeni başka yerde kus rica ederim çirkinleşiyorsun
- +1 yıl
Bırak ya genelleme yapmaymış hepiniz aynısınız genelliyorum rahat rahat artık hepinizin ne mal oldupunu öğrendim sorsan her kız aynını diyo genelleme ben iyiyim aynen aynen kesin sen iyisin neyse..
- +1 yıl
Halanımı ziktim amca diyorsun rospu
- +1 yıl
@cereyanpokomanı Tamam iğrenç bir insanım okey git artık allah allah ya 😂
- +1 yıl
Öylesin zaten iğrenç yatak işçileri
- +1 yıl
@cereyanpokomanı Halaların kocası amca mı oluyor 😂 Sen rengini belli ettin zaten ağıza bak istesen de evlenemezsin. Sal beni artık yeter 😂
- +1 yıl
@cereyanpokomanı Annene yazık bu kadar söyleyeceklerim
- +1 yıl
Rengim bu zaten aynen göğsümü gere gere belli ediyorum evlenemezmişim ahahajah bi sinsi kahhpeyi başıma bela edemem kusura bakma zaten
- +1 yıl
@cereyanpokomanı djdkdkdkd ezik midir nedir
inanç yok , ahlak yok , saygı yok , anlayış yok , kanun yok , ceza yok.. suç hiçbir şekilde azalmaz tabiki bu durumda.
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBasit bir çözümü var kadina vurana meydan dayagi atacaksin kadin izlicek aynisini yapacaksın taciz edeni hadim edeceksin herkesin icinde anca boyle gecer ne yazikki müslüman bir ulkede olup kendimizden zayif canliya zarar veriyoruz bu ulkede cocuk olmak ağaç olmak kadin olmak cok zor Allah yardımciniz olsun.
10 Yorumla
+1 yılAkademisyenlenler toplum bilimcilere danışılmadan islah etmeye çalişilirsa araştırılmadan ceza verilirse erkek haliyle kin besler hiçbir kadın ölümü hak etmez ama kanunlar mantığa aykırı
30 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklere psikolojik şiddet uyguluyor birde üzerine yasaların kadına pozitif ayrım uygulamasını kendi lehine kullanmaya kalkan kötü bir kadın erkeğin cinnet geçirmesine neden oluyor. Kimse durup dururken bir kadını öldürmek istemez.
125 Yorumla- +1 yıl
Öldürmenin bahanesi olarak bunu mu kullanıcaksın?
- +1 yıl
Sanane istediğimi kullanırım namussuzluk yaparsa bi kadın sinsilik şeytanlık yaparsa öldürürüm hatta parçalar köpeklere yediririm adam gibi insan givi duran kadına elim kalkmaz merak etme.
- +1 yıl
Namus diyince aklına kadın gelmeyecek! Namus bacak arasında da değildir sizin bu ortaçağ dan kalma beyniniz yüzünden kadınlar korkudan dışarı bile çıkamıyor. İlerde eşin olacak insana yazık üzülüyorum ona umarım senin gibi kadın öldürmeyi hesap etmiş bir erkekle karşılaşmaz
- +1 yıl
Kes lan bacak arasındadır senin gibi fahişeler çıkıp bacak arasında değil diyip fahişeliği normalleştirmeye çalışsada anca kendinizi kandırıyorsunuz s. git yorumumdan kimin altona yatıyosan yat her kasarın bir namussuz alıcısı vardır söz kpnusu bensem namussuzluk bacak arasındadır aldatır iffetsizşik yaparsa öldürürüm bu ladar basit isterse idam edileyim unrumda değil
- +1 yıl
Kardeş bu sarı yahudiyle pek diyaloga girme bunun deligine çoklu giriş yapılmış böyle İnternet mecralarında inliyerek acısını dindirmeye çalışıyor bu s*kiş artıgına hehe de geç @jusenation
- +1 yıl
Öfff boş yapmayın bütün kasarlar yoruma toplandı bok sineği gibi
- +1 yıl
Zorlamayın sizi zikmicem
- +1 yıl
Ben seni zikicem aglata aglata 😂
- +1 yıl
Allan delisi 🤣
- +1 yıl
Yüzüne köpeklerin osurdugu hadi kaybol 🙂🙂
- +1 yıl
Tamam tatlım 😀
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
@cereyanpokomanı namussuzluk bacak arasında değildir bir erkek bir kadınla yatıyosa o erkeğin de suçu vardır tek suçu kadınlar da aramayın. Allah bilir karın şort giydi diyede öldürürsün zihniyetsiz geri kafalı
- +1 yıl
@bilgesu999 bunlardan halt olmaz ya
- +1 yıl
Evet öldürürüm benim karım öyle vücudunu teşhir edemez zaten teşhirci bi kadını sevmem merak etmeyin herkes kendi dengine seninde alıcın çıkar dert etme
- +1 yıl
Bende senin gibi bir erkegin irzina geçip derisini yüzer asitli suya atıp parçalarını eritirim😊😊😊
- +1 yıl
Bilgesuyu karıştırma o benim sevgilim yıldırım aşkıyla tutulduk seneye evlencez
- +1 yıl
Yüzünü teşhir etme şıllık 😂
- +1 yıl
Kesinlikle çalmadan bırakmam bebegim 😍
- +1 yıl
Sen karımsın ölğmüm senin elinden olsun hayatım öldür öldür parçala beni tiner dök yak beni asitlerde erit benii 😍
- +1 yıl
Sen benim fahişemsin 😍😍hatunum seni inletmeden salmam merak etme koca bir şeyi hakettin 🤣🤣
- +1 yıl
Off tam hayallerimdeki kadın kafayı yicem 😍
- +1 yıl
İnlet hayatımmm ❤️
- +1 yıl
Utancından fotosunu değişmiş jdjsjjsjdj fahişem benim
- +1 yıl
@bilgesu999 hayır bee 🙂
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın cinayeti azalmaz kadında insan. Her gün insanlar ölüyor bir şekilde erkekler de ölüyor ve erkeklerde ona bakarsanız adam işine gidiyor akşam evine dönerken biri tarafından gasp edip öldürülüyor bunun suçu ne peki
12 Yorumla- +1 yıl
erkeklerde su var. e erkeksin karsı koysana. ölmücen. öldüysen senın sucun. kendını korucan. masum yaftasını yapıstıramıyoruz erkeklere. masum temiz saf savunmasız. gozun acık olcak. elin armutmu topluyor derler. erkek cinayetlerini haber yapsalar prim yapmazki. düşün karısının kestiği koca. kime satcan bu haberi. zavallı adam diye tartısma programımı yapcan kim izlicek. kızlar mı ekreklermi izlicek.
- +1 yıl
Yani
Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. İnsanlıktan çıktıkları için. Devlet görmezden geldiği için, millet olarak sadece sanalda sesimizi yükseltmeye çalıştığımız için, herkes sadece seyirci olduğun için ve başka bin tane sebep daha.
20 Yorumla
+1 yılÖzgüveni olmayan erkek kadına saldırıyor tahsilliside tahsilsizide önce yaşı ne olursa olsun özgüveni olacak şekilde erkek mantakitesinin değişmesi gerekiyor
20 YorumlaErkeğî büyüten sonuç ta Anne
Demeki Erkeği yanlış Büyüten Kadın. kendi canisini kendi yaratıyor. terbiye ahlak vermiyor
Serbest büýütüyor
Yok sert erkek iyi yok aldatı kocandır efet döver döver yine kedi gibi sokulur kadın aşkımım aşkımm der00 Yorumla
+1 yılToplumun bozulup sağlıklı ilişkiler yaşamadan cinsel ilişki yaşayan yasak ilişki ve ya evlilik dışı cinsel ilişki yaşayan sözde özel hayatım diye hiç kimse karışamaz diyenler daha sonra ağlayıp sızlayan tayfa hiç acımıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı. Yol belli kısas, öldürende öldürülürse cinayet filan kalmaz
50 Yorumla
+1 yılmaddi geçimsizlikden karılar cırlıyor ev geçindiremeyen kocalarda bunalıma giriyor cinnet geçiriyor araştırılsın işin ucunda para geçim yoksa neyim :D hatta bizzat akepe hükümeti sorumlu :D
10 Yorumla
+1 yılGayet basit, cezası çok az, caydırıcılığı yok gibi, kefalet öder yatmadan çıkarım mantığı, bir de kadına değer vermeyen yargı mensupları ve erkek egemen kadın düşmanı bir toplum...
10 YorumlaBence nedeni maddi imkansızlıklar adaletsizlik olmasından kaynaklı zaten bir insanda vicdan yoksa herşeyi yapar insanlarda ilk önce vicdan önemli erkeklerin psikolojisi kadınlara göre daha çok bozuk oluyor. Adalet olursa zaten kadın şiddetleri bu kadar çok artmaz.
10 Yorumla
+1 yılBu konularla ilgili çok yorum yazdım kadın cinayetlerinin en büyük sebebi yanlış erkek arkadaş yanlış sevgili edinme ben bıktım artık bu haberlerden ne desem işe yaramaz bu saatten sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlsun bizim kadınlar maço erkek seviyor😂😂😂 ha birazda p. ç erkek seviyor ha birazda paralı olmalı canım. Onu taşıyabilmeli. Ev mi? E üstüne yapmalı tabiki😂😂 maço erkek isteyip kurşunu sokak ortasında yiyince kimse zıplamasn. Aşk yoluna gitti o 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabii kide zina yüzünden ortalık ücretsiz zevkine yapan fahi*şelerle doldu artık paralı fahi*şeler bile indirime gitmişler o derece ülke batmış kimin şeyi kimde belli değil yaani 😁😂
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallahi ben onu bunu bilmem erkeği katil ve psikopat, kadını da mağdur ve masum göstermeye çalışıyorsunuz. Neden kadının erkeği öldürme verilerini paylaşmıyorsunuz? Ben erkek doğduğum için cani olarak görülmek istemiyorum.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2020’de 269 kadın öldürülmüş bunların 152’sinin ölümü şüphe içeriyormuş. Aynı yıl içinde kaç erkek öldürülmüş, konuşmuyoruz. Hatta bunu sorunca fırça yiyoruz.”
Cevap sahibi+1 yılBM verilerine göre öldürülen her 10 kişiden 8’i erkek”
- +1 yıl
evet doğru kardeşim. dislike atanları anmalıyorum. medya hep bunları ört bastır ediyor kadın şiddet uygulanınca kafada patlıyorlar. erkeğe olunce gülüp geçiyorlar sırf erkek diğe. bence insana her hangi bir canlıya şiddet kötü.
ama bunu demek neyi değiştirecek ki şiddet asla bitmez bu dünya bu insanlar oldukca
+1 yılBir kac kere evlenmek istedim. Kadınlar her biri ayro ayir benden ne is yaptığını sordu. kimse ahlakimi sormadı. davranisimi sormadı. sadece para eksenli bakiliyor. keza biz erkeklerde. cinayetleri önlemenin en önemli yolu kadın istihdamı artsin ve kadina verilen nakafa cocuk ile orantılı olsun. bir insan 5000 tl calisip boşandığı esine nafaka ödemesine ben karsiyim. bir gecelik iliski sonrasi boşanıyor omur boyu nakafa. kanunlar gereksizlik cok fazla ve kadini kanunlar korudugunu dusunmuyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü medyanın artık habercilikte ziyade reklam yaptığını düşünmeye başladım. kadim öldürenlerin serbest kapısını reklam yapıp cesaret veriyorlar içimizdeki psikopatlara
00 Yorumla
+1 yılHukuki ve polisiye tedbirler önlemekten daha ziyade kadını daha fazla hedef gösteriyor. Insanı ilişkilerimizi düzeltdikçe bu sorunun da minimum seviyeye ineceğini düşünüyorum
00 YorumlaKatillerin psikolojisinin bozulmaması için,
katilleri "DE" topluma kazandırmaya çalıştıkları için...
Yoksa çözüm kolay! Caydırıcı cezaları belirlersin ve BİTER.00 YorumlaErkeğe hadi oğlum sen aslansin hadi sen yaparsın diyip söylersek gotu kalkar
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence ülkede bircok büyük kesim çocuk yetiştirmesini bilmiyor unutmayın her şeyin temeli ailedir. Ne yazık ki herkes ana baba olamıyor ebeveyn olamıyorlar. Öncelikle herkesin çocuk yapmasına karşı önlem alınmalı aile başına en fazla 2 çocuk. Ayrıca çiftler çocuk yapmadan önce sınavlara tabii tutulmalı. Simavi geçemeyen çocuk yapamasın bi zahmet. Eğer işin temelinden başlarsak anca öyle hallolunur. Isın temelinden başlamadan olursa anca %1 belki 2 oranında azalır cinayetler.
30 Yorumla
+1 yılKadınların gücünü gören erkekler korktukları için güçlerini kadınları ortadan kaldırmaya buluyor
#tumkadinlarbircicektir10 YorumlaBayanların destekçisiyim. Benim kalbim tertemiz duygularla doludur. Sevdiğime asla vurmam o benim sevdamdır 😶
10 YorumlaÇocuklara şiddetin kötü olduğunu, tür veya cinsiyet ayırt etmeksizin herhangi bir canlıya zarar vermemek gerektiğini anlatmadığımız sürece bitmez.
10 Yorumla
+1 yılÜlkede ruh hastası dolu. Ruh hastasına aşık olan ruh hastasıylada dolu. İki ruh hastası birbirini bulunca sonuç ortaya çıkıyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat