Eşim bir erkek arkadaşında kalmak istediğini söyleyince dövdüm boşanma davası açtım boşanmıyor ne yapabilirim?

Liseden tanıdığı bir arkadaşıymış çok samimilermiş yanına 3 kız arkadaşını alıp onlara gitmek istediğini söyledi. Olmaz dedim sende gel dedi bende gelmem sende gidemezsin dedim. Tanımadığım insanın evine gidip orada kalamam. O geçmişte tanıyabilir ama ben tanımıyorum güvenmiyorum. Bunları açıkça dile getirdim kavga ettik sırf bunun yüzünden tartıştık. Küfürler hakaretler etti gururuma dokunacak kendime yediremedim tekme tokat dövdüm odasına kapandı. Dün gittim boşanma davası için avukata. Kendisinede söyledim bunu ben ayrılmıcam eğer ki ayrılırsan seni süründürcem donuna kadar alıcam dedi. Ne yapıcam bana bir yol gösterin Allah aşkına.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda kimse evli bir kadının bir başka bekar erkeğin evinde kalmamasını yadırgamamış gitmiş dövdüğüme takılmış. Gerçekten sizin gibiler iflah olmaz geniş yaratıklarsınız. Allah sizin gibileri benden uzak tutsun.
Eşim bir erkek arkadaşında kalmak istediğini söyleyince dövdüm boşanma davası açtım boşanmıyor ne yapabilirim?