Arkadaşlar Bugün Çok Kötü Bir Olay Oldu? Üvey Annem Şikayetçi Olursa Ben Ne Yapcam? Hapse Mi Giricem? Arkadaşlar Bittim Ben?

Arkadaşlar bugün çok kötü bir olay yaşadık. şu an ne yapacağımı bilmiyorum.. Bakın; ben kendimi bildim bileli üvey annemle geçinemiyoruz. Ne çocukluğumda, ne gençliğimde onun yüzünden gün yüzü görmedim. Kavgacı, geçimsiz birisi. Bu sabah odama geldi sebepsiz söylenmeye başladı. Susmasını ve odamdan çıkmasını söyledim bu sefer hakaret etmeye başladı. Kalktım mutfağa gittim peşimden geldi söylenmeye devam etti. Sus yeter! diye bağırdım tokat atmaya kalktı. O an gözüm karardı, sinirime hakim olamadım. Masadaki meyve tabağında bıçağı gördüm hala nasıl yaptım? Bilmiyorum alıp sırtına.. O bas bas bağırıyor mu? Ben şoka girdim mi? Offf.. Komşular ambulans çağırdılar. Yaralama olduğu için Ambulansla polis de geldi. Onu hastaneye beni karakola götürdüler. İfadeyi aynen anlattım beni serbest bıraktılar. Üvey annemin şikayetçi olup olmamasına göre karar vercekler. Onu Ameliyata almışlar durumu şu an iyimiş, ciddi bir durumu yokmuş da arkadaşlar sizce benden şikayetçi olur mu? Olursa ne yapcam ben? Hapse mi giricem? Babam ben konuşurum merak etme dedi ama off.. Arkadaşlar ne olur bir fikir verin. Ne olcak şimdi?
Arkadaşlar Bugün Çok Kötü Bir Olay Oldu? Üvey Annem Şikayetçi Olursa Ben Ne Yapcam? Hapse Mi Giricem? Arkadaşlar Bittim Ben?