Arkadaşlar bu saatte uyanık olanlar var mı? Ben yarın bu durumu nasıl çözeceğim kendimi nasıl savunabilirim? Onda hiç mi suç yok?

Konu şu iş yerinde eski bir arkadaşımla o şu an başka şube de müdür yardımcısı oldu. (İş market işi) neyse ben geçen akşam bunların evine gittim ama evind gittikten sonra benimle ertesi gün hiç bir şey konuşmadı. 😖🙄🙄 Hiç bir mesajıma cevap vermedi o yüzden bende kendimi çok kötü hissettim. O yüzden bende o psikoloji ile gittim bunu marketten Bir arkadaşa anlattım sonra bir ablama çünkü beni bunu yaptıktan sonra asağiladi ileri gitmedik içime girmedi ama bana kendimi dibine kadar kötü hissettirdi. O yüzden bende anlattım hiç bir şey De gizli kalmıyor kulaktan kulağa yayılıyor. Öyle işte sonra ben gittim bunu eski müdürüme de anlattım bana hak verdi ama ben dün akşam Marketten bir arkadaşa yazdığım zaman o hala çalışıyordu bana yanıt vermedi heralde o market yoğun olduğunu söyledi belki o yüzden sonra da unuttu eve gitti. Neyse öyle yani oda bana evini davet etmeseydi. Ben kendimi iş yerinde nasıl savuncam. Ya onda hiç mi suç yok.
Arkadaşlar bu saatte uyanık olanlar var mı? Ben yarın bu durumu nasıl çözeceğim kendimi nasıl savunabilirim? Onda hiç mi suç yok?