Aile & Toplum Bir vakıf kursanız, ne ile mücadele ederdiniz? MrEftal Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Ben kendimle mücadele ediyorum şu sıralar. 😂 Peki siz Bir vakıf kursanız, ne ile mücadele ederdiniz? Bir vakıf kursanız, ne ile mücadele ederdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Pelinsumer Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Yaa sen mükemmelsin çok güzel sorular yazıyorsun 💙🌼 1 1 Yorumla MrEftal +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻☺️ Yorumla
AlyaAylaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Pavyonlardaki kadinlar hakkinda mucadele etmek isterdim. Bir baska istegim de, şiddet goren kadinlara siğinma evi degil de psikiyatri eşliginde şiddet uygulayan erkekleri egitme vakfi acardim heralde. Psikiyatri ilerledi cunku 1 0 Yorumla
u Danielll Takip Et Master Yaş: 104 , eic 95% +1 yıl Down Sendromu çoçuklar ve sokak çoçukları için mücade eden bir vakıf olabilir,Bunlar için zaten gerekli vakıflar vardır Allah onlardan razı gelsin diye eklemeliyim... 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadına Şiddetle mücadele. Mücadele biçimim de o adamları delik deşik etmek olur heralde 😈 3 2 Yorumla HuZuRVeReNYoKMuU +1 yıl Delik deşik etmekte yardımcı olunur itinayla 😂 Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne +1 yıl Valla çok sevinirim 👏🏼😇 Yorumla
haticeyda Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Şerefsizlerle ( kadın döven, öldüren, satan, çocuğa şiddet, işkence vs.) mücadele ederdim adı da;ŞerefsizlerleMücadeleVakfı 1 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Sosyal medya kurbanları ile...Tiktokçular ile...Yeni nesil ile...Vaktini boş şeyler ile harcayan gençlerle... 1 0 Yorumla
MEEGAA Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl İnternette gördüğüm bir şey vardı. OÇ mücadele vakfı 1 0 Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Düşüncesislik SaygısızlıkEmpati eksikliğiCahillik Kibir 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Çocuklar ile ilgili bir vakıf kurardım seçimlerinden dolayı en masumlar onlar... 0 0 Yorumla
sürgündebiradam Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Açlıkla, işsizlikle, karbon salınımıyla, israf ile, rüşvet ile mücadele ederdim. 0 0 Yorumla
pelo_86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl geri kafalı yobaz insanlarla. Hoş aşırı sabır işi olurdu 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. ruh halimle mücalede dkd 1 0 Yorumla
subarucu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Tacizciler ve Tecavüzcülerin öldürülme vakfı 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Beyin yerine nohut tanesi taşıyanlarla 1 1 Yorumla Duygusalkızlalala +1 yıl Çok var o gereksizlerden Yorumla
ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ Takip Et Xper 7 Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl g*vatlarla mucadele ve onları püskürtme dernegi 0 0 Yorumla
çiçekçiikızzz Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Akıl kullanmayı zorundalık yapan bir vakıf 0 0 Yorumla
Yxzㅤㅤ Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl it oğlu itlerle mücadele vakfı kurardım muhtemelen 0 0 Yorumla
beylerbyanlr Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kadınlar birbirine neden daha düşman😂😂 0 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl @nеvеrмind hemcinslerimizle mücadele vakfı? 0 3 Yorumla nеvеrмind +1 yıl hemcinslerimin hepsini severim özellikle sporla uğraşannar canlarm ciğerlerm 🙄🙄 saygılar sevgilerr hürmetler Yorumla sadecekimmm +1 yıl @nеvеrмind hangi spor önemli olan o Yorumla nеvеrмind +1 yıl şu şey mmm şey şey kanguru gibi zıplayp yumruk atarkene sporu hıhı o Yorumla
sessizliğinnçığlığıı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Gereksizlerle mücadele vakfı 😄 0 0 Yorumla
Baharsz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kadına şiddet 1 1 Yorumla Baharsz +1 yıl Bir gün o vakfı kuracağıma inanıyorum, hiçbir kadın zarar görmesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yaa sen mükemmelsin çok güzel sorular yazıyorsun 💙🌼
Teşekkür ederim 🙏🏻☺️
Pavyonlardaki kadinlar hakkinda mucadele etmek isterdim. Bir baska istegim de, şiddet goren kadinlara siğinma evi degil de psikiyatri eşliginde şiddet uygulayan erkekleri egitme vakfi acardim heralde. Psikiyatri ilerledi cunku
Down Sendromu çoçuklar ve sokak çoçukları için mücade eden bir vakıf olabilir,
Bunlar için zaten gerekli vakıflar vardır Allah onlardan razı gelsin diye eklemeliyim...
Kadına Şiddetle mücadele. Mücadele biçimim de o adamları delik deşik etmek olur heralde 😈
Delik deşik etmekte yardımcı olunur itinayla 😂
Valla çok sevinirim 👏🏼😇
Şerefsizlerle ( kadın döven, öldüren, satan, çocuğa şiddet, işkence vs.) mücadele ederdim adı da;
Şerefsizlerle
Mücadele
Vakfı
Sosyal medya kurbanları ile...
Tiktokçular ile...
Yeni nesil ile...
Vaktini boş şeyler ile harcayan gençlerle...
İnternette gördüğüm bir şey vardı. OÇ mücadele vakfı
Düşüncesislik
Saygısızlık
Empati eksikliği
Cahillik
Kibir
Çocuklar ile ilgili bir vakıf kurardım seçimlerinden dolayı en masumlar onlar...
Açlıkla, işsizlikle, karbon salınımıyla, israf ile, rüşvet ile mücadele ederdim.
geri kafalı yobaz insanlarla. Hoş aşırı sabır işi olurdu
Kimseyle mücadele etmek istemiyorum.
sokakta kalan insan ve hayvanlarla
Fazla kilolarla mücadele vakfı 😂
ruh halimle mücalede dkd
Dengesizlerle Mücadele Vakfı DMV💫
Tacizciler ve Tecavüzcülerin öldürülme vakfı
Beyin yerine nohut tanesi taşıyanlarla
Çok var o gereksizlerden
g*vatlarla mucadele ve onları püskürtme dernegi
depresyondan çıkarma operasyonu
Akıl kullanmayı zorundalık yapan bir vakıf
it oğlu itlerle mücadele vakfı kurardım muhtemelen
Şeref varsa tamamdır, o insan.
Kadınlar birbirine neden daha düşman😂😂
@nеvеrмind hemcinslerimizle mücadele vakfı?
hemcinslerimin hepsini severim özellikle sporla uğraşannar canlarm ciğerlerm 🙄🙄 saygılar sevgilerr hürmetler
@nеvеrмind hangi spor önemli olan o
şu şey mmm şey şey kanguru gibi zıplayp yumruk atarkene sporu hıhı o
Gereksizlerle mücadele vakfı 😄
Kadın özgürlüğü için mücadele ederim
Aldatan mallarla uğraşma Vakfı
Cehaletle..
Kadına şiddet
Bir gün o vakfı kuracağıma inanıyorum, hiçbir kadın zarar görmesin
Şerefsizlerle
Karaktersizlerle.
Cehalet
üniversite öğrencilerine destek