Zombiler suya giremiyor bence denize girerim ama yaşadığım şehirde deniz yok gdjdjdjd muhtemelen ben hemen yem olurdum
Peki siz
Zombiler suya giremiyor bence denize girerim ama yaşadığım şehirde deniz yok gdjdjdjd muhtemelen ben hemen yem olurdum
Peki siz
Bizim ev şehrin hemen çıkışında. Bahçeli evimiz var, o yüzden zombiler zıplayıp tırmanamıyorsa evde güvende olacağıma eminim. Ağaç dallarından mızrak sivriltip hazırlık yapardım ve market sahibi varsa alışveriş yapıp malzeme stoklardım. Sahibi yoksa mecbur yağma yapardım herkes gibi.
Ohaa sen zombileri hiç tanımamışsın zıplamak ne uçuyor bunlar ucuyory
Çok zombi filmi/dizisi izledim. The walking dead veya the last of us gibiyse sorun yok. 27days, i * legend, world war z gibiyse yandık zaten. Şehir her geçen gün düşecektir zaten. 2 tane sağlam otobüs bulup sokağı kapatabilirsem güvenli 10 tane ev oluşturabilirim komşuların yardımıyla.
Beni de alın aranıza ölürüm yoksa ben hemen jdkskskskd
Aynı şehirde olmadığımıza eminim. Tek başınasın sorry
Eğer ölmezsem ve zombilerin sana saldırdığını görürsem seni kurtarmayacam
🤕🥲
Cevap
6Cevap
Kendi yasam alanimd kalir cevremde ihtayc disinda çikmam
Saldırıyor efendi saldırıyor evini yıkar başına bu zombiler
🤣🤣 saldırsin saldirmalarina engel zaten onlemini qlmis olurdum
Onları adana ya götürürüm sıcaktan nemden zaten ölürler klima yok su yok
Ayy adananın havası iğrenç ya nasıl dayanıyorsunuz gece 2 de orada molaya çekildik iki saat falan abi ölecektim yok böyle iğrenç bir hava
Biz yaz olunca çiftliğe geçiyorduk ya da evde klima var onu açıyorduk ama şimdi yaşadığım yer donuyok donuyok
Allah kolaylık versinnn çok kötü
Almanya'da yaşıyorum ben
Hee iyi tamam
Böyle durumlar için kılıç aldım 2 tane kelle ala ala bitirecez artık 😂
Puahahha silah daha mantıklı sanki
O kolay canım mühimmat fabrikasında çalışıyorum ben zaten ama bu mühimmatlar illaki bitecek 😂
Ayy Avustralya kıtasına gidelim hem ayrı kıta ama. Aç kaliriz orada gelemezler oraya almayız kimseyi
Yüksek bir dağda kendine çelik tel örgülerle bir yaşam alanı kuracaksın hayvanların olacak bitkiler ekeceksin silahların olacak etrafına hendekler kazıp içlerine kazıklar koyacaksın ben kimyagerim zaten yaparım alkolü bir taraftan içer bir taraftan gelenleri indiririz 😂
Heyttt bere abime bak sen fkfkkflsls
Var bi hayalimiz işte çok yaşlanmadan elimiz ayağımız tutarken gelselerdi bari iyi olurdu 😂
Ahajjsjsjshaha zaten yaşlanmana az kalmış
Terbiyesiz ahlaksız 🤨🤨😂
Sensin bee
Bizi skwrler aşko mücadele edemeyiz filmlerdeki gibi
Ahahhsjshsd doruu
Kolay kolay yem olacağımı sanmıyorum 😂
Ayy o zaman ben senin yanına gelirim zombiler çıkınca beni de kurtar
Keşke çıksalar çok eğlenceli olur
Ayyy saçmalamaa çok eğlence istiyorsan Afrikaya git aslanlardan falan kaç bizden ne istiyorsun
Aslandan kaçamazsın ama zombiler canım canım yürüyor yavaşlar
Neresi yavaş be iyy ben korkudan kaçamazdım kesin zaten tombulum da hemen ilk beni yerler
Tombulsan karın doyurursun 🤣🤣
Ayy deme öyle günahım ben günah
Aaaa neden
İyimisin sabah sabah yaşın kaç
Djjdjdndnjdd zombiler olabilir yani ihtimaleri değerlendirmek istedim sadece ya olursa hem utanırmısın bu sözlerinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?