ASAL SAYILAR
MUTLAK DEĞER
TOPLAMA-ÇIKARMA, ÇARPMA-BÖLME
PROBLEMLER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Problemler olurdu ya hayatimin kendisi veya diger adi problem olsa da bazen bana garip duygular yasatiyo bazen bilinmeyen bi x bi gelecek kagisi varken onu bulmaya calisiyorum duygu karmasasi denklemini cozup ona ulasmaya calisiyorum bu yolda bazen hevesim bolunuyo parcalaniyo ama ben yilmadan moral toplayip bildigim yolda ilerliyom kalbim heyecandan veya korkudan pit pit carparken ben beni alikoyacak seyleri hayatimdan cikariyorum dort islem gibi ayni wppwp
Hiç aklından çıkaramıyor musun @oznurzeynep94
Derken bayim @berkankurt
Profilini inceliyordum ordaki yazıyi okudum da hanımefendii @oznurzeynep94
Evlenip bosandim beyefendi
Hımm aynı kaderi yaşamışız hanımefendi @oznurzeynep94 hayırlısı olsun diyelim ama aklımızdan çıkamamış demek 🙄
2 ay oldu uzun bi sure de cikmayacak hala gorusuyoruz aile dostumuz cunku ailecek cikmamasi normal
Henüz çok tazeymis @oznurzeynep94 ve bu şekilde çok yakın ve hayatının içinde tam ortasında olan biri olduğu için seni oldukça zorlayacak aklımdan çıkarabilmek için tâbi bunu istiyorsan 😔😔 özel bir soru olacak ama neden bosandiginizi sorabilir miyim
Süslü sayılar diye bişe vardı galiba o işte 😂
Kanka. yorumumu sildi o sorudan o kız. burdan konuşalım 😂
Cevap
5Cevap
geometri.
off çok seksi duruyor.
umarım OMO o motomotok dogol, demezler
Çok güzel bir soru, baya sevdim. Benim alanım karmaşık sayılar olurdu. Çünkü hiçbir sayı kümesine dahil değil. Kendi başına farklı bir kümeyi oluşturuyor. Hem ne anlayabileni ne de çözebileni var ☾
Parabol olurdu.
Net biriyim mutlak degerler olurdu
Cebir olurdu
Limit olurdu
Problemler
D tabi ki de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?