Anneme Karşı Olan Güven Sorunum?

Selamlar, neden bilmiyorum lakin annemin bizden birşey veya birini sakladığını düşünüyorum. Sırf soruma yanıt almak içimdeki ukteyi sonlandırmak için hesap açtım. Güzellik salonu tarzı bir yerde çalışıyor. Patronuyla falan beraber sigara içiyorlarmış. Bi huylandım neden bilmiyorum. Eskide kalan mesajlarını da hep siliyor. Telefon kullanmayı pek bilmeyen birisi. Şüphelendim acaba bu adamla arasında birşey var mı diye. Facebooktan fake hesap açtım eve geldiği zaman patronunun ağzından "Seni özledim, napıyosun, hep aklımdasın." Tarzı şeyler yazdım. Oda saçmalamayın biz birbirimizin yüzüne nasıl bakıcaz. Arkadaşlarımla çayda içerim kahvede içerim yazdı. Bende "Hadi hadi yeme beni hiç öyle gözükmüyorsun dedim." Oda görünüş aldatır yazdı. Sonra o daha yazarken odaya geldim korkudan mesajları gizledi. Gizlediği için güvenimi sarstı. Ben şimdi nasıl işe gelicem falan yazdı. Yüzyüze bakamayız sizle saçmalamayın ben eşime sadığım oda bana sadık dedi. Bende azar işitmemek için dedim ki ben senin patronun değilim oğlunun arkadaşıyım oğlun seni denemek için yaptı dedim. Şüphelenilecek bir durum var mı? Odaya geldiğimde mesajları saklaması güvencimi kırdı. Demek böyle bişey yapsa yine saklar.
Anneme Karşı Olan Güven Sorunum?