Annem bana neden güvenmiyor:( ?

Annem bana hiç güvenmiyor :( ben de anneme güvenmem çünkü dar görüşlü erkeklerle pek takılmamı istemez zaten bende erkeklerle pek takılan biri değilim asla sevgilim olmamıştır annem çok baskıcı bir kişiliye sahip o yüzden bana yazan erkekleri ben halledemiyince kuzenime söylerim o benim için halleder anneme söylesem annem yine herzamanki gibi azarlayıp telefon seni yanlış yönlere sokuyor diye söylenecek ondan bu konulardan anneme bahsetmem bı ara kuzenimle mesajlaşmalarımı görmüş ve geldi dedi ki sana güvenmemekte çok haklıyım bu telefon seni kötü etkiliyor hep aynı şeyleri tekrarlamaya başladı ben onun yüzüne söyledim sana güvenmiyorum erkekler konusunda dedim ben ona diyer konularda güvenim sonsuz dur ama o öyle yaptıkça beni kendinden soğutuyor bugünde beni teyzeme şikayet etti yok bu kız okumaz etmez liseyi okuyamaz gibi şeyler demeye başladı ve bu konuyu da temizlikten açtı temizlik ve eyitimi yan yana getiriyor o gün büyük bir kavga ettik odada sesizce ağlıyordum geldi yanıma dedi ki sana sanki vurdum bebek gibi ağlıyorsun o telefon seni bozuyor gibi şeyler dedi bende dedim ki ağlamak için illa fiziksel acımı çekmem gerek dedim o da bı anda yükseldi yok elimde olucaksa onu dövicekmişim kapıyı suratına çarpıyormuşum saçma sapan şeyler uydurdu sizce annem neden böyle davranıyor (evlatlık olduğumu düşünmeye başladım:(
Annem bana neden güvenmiyor:( ?