Çok yoruldum dayanamıyorum bana akıl verin?

İsmim gül, 19 yaşımdayım, edebiyat öğretmenliği 1. Sınıf öğrencisiyim.

Hayatımda hiç bir zaman bişeyler yolunda gitmedi. Ailevi durumum olsun, maddi durumum olsun, aşk hayatım olsun... ama şimdi herşey daha kötü oldu. Annem babam ayrı, babamla konuşmuyorum. Annem, üvey babam ve üvey kardeşimle kalıyordum onlar memnun olsun diye elimden gelen her şeyi yaptım temizlik-Yemek vs. Ama yine benle kavga edip duruyorlardı geçinemiyorduk kısacası. Adam akıllı üniversiteyi kazandım tam kurtuldum kendi düzenimi kuracağım derken üniler kapandı açılmıyor. En son kavgamızda dayanamadım vurdum kapıyı çıktım köye geldim Dedemlerin yanına. Ama burada da herşey üstüme geliyor dedemle anlaşamıyoruz. Dayanacak sabrım gücüm kalmadı ne yapacağım gerçekten çok yoruldum ölmeyi düşünür hale geldim. Sadece bişeyler yoluna girsin diye bakarken herşey daha kötü oldu. Annem de babam da istemiyor beni ve çok yoruldum artık ben uğraştıkça herşey daha kötü oluyor ne yapacağım nasıl dayanabilirim lütfen bana akıl verin düşünmekten kafayı yiyeceğim hayatımı nasıl düzene koyacağım hakkknda hiçbir fikrim yok çalışmama da izin verilmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Düşünmen yeter:(
Çok yoruldum dayanamıyorum bana akıl verin?