Kızlar Bir Adım Öne Crossdresser nasıl olabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Crossdresser olmak istiyorum kimsenin haberi olmadan nasıl olabilirim Crossdresser nasıl olabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ne kadar ameliyat olursan ol illaki anlaşılır erkek olduğun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Amilyat olmucam zaten Yorumla darknessfalls +1 yıl Tamam takıl kafana göre Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Asıl soru şu kadınlardan mı hoşlanıyorsun erkeklerden mi? Ona göre anlatayım bir CD olarak. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sen Crossdresser değilsin. Ya trans ya da gay bir bireysin. Şimdi 2. soru kadın olmak mı istersin erkek olarak kalmak mı? Yorumla Soran +1 yıl Kadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kesinlikle trans bir bireysin. Ancak ülkede bunu anlatamaz fakat Selin Ciğerci gibi olursan değer görürsün. Yanlış anlama kararın ile günahına girmek istemem. Sadece olman gereken şeyi ilettim. Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
kuzucukluk Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Crossdresser olmak ilk olarak ruhen dişilikle başlar.. ama illa hemen cd olayım diyorsan otel odası kirala ve orada giyinerek vakit geçir ;) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla kuzucukluk +1 yıl Rica ederim Yorumla
Trabzons Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende crossdressersinm 😊😊 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi Yorumla Trabzons +1 yıl Yazarsanız konuşmak isterim Yorumla Soran +1 yıl Burdan konuşursak daha iyi Yorumla Trabzons +1 yıl Pekii ama buradan rahat konuşamayiz ki Yorumla Soran +1 yıl Konuşuruz sorun yok Yorumla
Çilek_kız07 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bu crossdresser ne ya 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Kadın gibi giyinen erkek kabaca tabiri Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Hiç iyi durmuyor yapma bence burda öyle biri takiliyor Yorumla Soran +1 yıl Ama erkek gibi hissetmiyorum Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Boş ver erkek olarak kal Yorumla Soran +1 yıl Ama öyle hissetmiyorum Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Hayy Allahım yaa Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Kadın mı olmak istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Nasıl olacaksın Yorumla Soran +1 yıl Bilmedigim için sordum zaten Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Elbiselerin var mi Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Makyaj malzemesi Yorumla Soran +1 yıl Alırım ne almam lazım Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Ya lütfen yapma ya burda biri yapıyor gerçekten çok itici duruyor Yorumla Soran +1 yıl Olmadıgım biri gibi olmak istemiyorum Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Napcan peki Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Makyaj malzemesi al Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapıcam Peki aldıktan sonra Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Videolara bak Yorumla Soran +1 yıl E başka Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Elbise alacan o kadar Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir elbise Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Hangisini seversen Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Rica ederim makyaj bana da al Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl 🙏🌹❤ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne kadar ameliyat olursan ol illaki anlaşılır erkek olduğun
Amilyat olmucam zaten
Tamam takıl kafana göre
Peki
Asıl soru şu kadınlardan mı hoşlanıyorsun erkeklerden mi? Ona göre anlatayım bir CD olarak.
Erkeklerden
O zaman sen Crossdresser değilsin. Ya trans ya da gay bir bireysin. Şimdi 2. soru kadın olmak mı istersin erkek olarak kalmak mı?
Kadın
Sen kesinlikle trans bir bireysin. Ancak ülkede bunu anlatamaz fakat Selin Ciğerci gibi olursan değer görürsün. Yanlış anlama kararın ile günahına girmek istemem. Sadece olman gereken şeyi ilettim.
Anladım
Crossdresser olmak ilk olarak ruhen dişilikle başlar.. ama illa hemen cd olayım diyorsan otel odası kirala ve orada giyinerek vakit geçir ;)
Anladım teşekkürler
Rica ederim
Bende crossdressersinm 😊😊
Çok iyi
Yazarsanız konuşmak isterim
Burdan konuşursak daha iyi
Pekii ama buradan rahat konuşamayiz ki
Konuşuruz sorun yok
Bu crossdresser ne ya
Kadın gibi giyinen erkek kabaca tabiri
Hiç iyi durmuyor yapma bence burda öyle biri takiliyor
Ama erkek gibi hissetmiyorum