En yakın arkadaşımdan soğumaya başlıyorummm?

Uzun zamandır bu konuyu düşünüyorum ama soracak kimsem yok o yüzden buraya yazmak istedim çok yakın olduğum bir arkadaşım var her şeyimizi birbirmize anlatırız sohbet ederiz falan ama bu son 6 7 aydır nedense ondan soğumaya başladım aslında bu durumun ilk sebebi şu ben çok sosyal arkadaş canlısı biriyim o ise soğuk kimseyle konuşmayi sevmediğini söylüyor sonra fark ettim ki aslında en az o da benim kadar sosyal laf attığı insanlarla bile konuşuyor garip geldi açıkçası sonra bir olay oldu aynı espriyi bana yapmıştı bende ona yaptım ve bu yüzden bana trip attı çok saçma bir şekilde daha sonra ben yinede hata yaptığımı düşünüp onunla konuşup resmen kendimi affetirmeye çalıştım aslında beni bu olayda etkileyen şey şu cümlesi oldu " bence sen o kadar da saf değilsin bilerek yapıyorsun ama neysee " bunu normal bir zamanda yüzüme söylese hiçbir şey demezdim kendi fikri derdim ama normalde o kadar iyi olup iki tartışmada böyle demesine kırıldım ve gerçekten ben insanlara karşı iyi davranmayı çok seviyorum ve bazı şeyleri insanlar kötülük yapıyorlarsa geç anlıyorum maalesef daha sonra tekrar konuşmayıla başladık falan ve dedimki işte saçımı kesiyorum kestim resmini attım çok güzel falan dedi sonraki gün okula gittik ve sınıf arkadaşım dediki AA saçınımi kestin bak ben işte o yakın arkadaşına söylemiştim ama o bilmiyorum dedi aynen böyle oldu neden böyle bişi yaptı arkàdasim anlamadım sizce ne yapmalıyım
En yakın arkadaşımdan soğumaya başlıyorummm?