En yakın arkadaşımla 9 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Ama bazı huylarına iyice gıcık olmaya başladım. Şu ana kadar 70 80 tane sevgilisi olmuştur (22 yaşındayız bu arada). Sevgilisi olsun olmasına bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ama çok çabuk bağlanıp aynı zamanda çabucak çıkarıyor insanları hayatından. 2 haftada samimiyet kuruyor insanlarla ciddi gözüyle bakıyor. Bu sefer farklı kanka diyor 3 4 hafta sonra yine ayrılık. En son 1 2 ay önce kanka bu sefer bir süre kimseyi almıcam hayatıma sıkıldım artık gerek yok falan dedi. 1 ay önce 1 2 senedir tanıdığı bir çocuk bundan hoşlandığını söyledi 1 aydır sevgililer. Ve evlenmeyi düşünüyor annesiyle tanıştıracakmış birdahaki ay çocuk bunu. Bütün sevgililerine aynısını yapıyor 3 4 aya ciddiye bağlıycaz sözlencez kanka falan diyor 1 ay sonra ayrılıyorlar. Ben sıkıldım artık onun yerine bu durumdan ve ister istemez soğumaya başladığımı fark ettim.
Normal mi?
Normal mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin ilişkiye bakış acinla onun ilişkiye bakış açısı farklı bu da seni rahatsız ediyor gibi soğuma belki hayata bakış açından kaynaklı olabilir
Geri kafalı bir insan değilim asla benim de ilişkilerim oldu ama uzun sürdü. Bunun hep aynı maks 1 ay sonra ayrılıyorlar ve 1 hafta içinde insanlarla yıllardır tanışıyor gibi samimi olup ciddi gözüyle bakabiliyor bana tuhaf gelen bu
Bazı insanlar samimiyet konusunda fazla hızlı olabiliyor buda çoğu zaman tuhaf geliyor ya hızlı samimiyet çabuk sonlar getiriyor
😄 bende de öyle bir arkadaş var ben de sıkıldım bu durumdan ama bazen sözümü dinleyip iti kopuktan ayırdığım da oluyor.
Ben saldım artık valla kaç kere uyardım fikrimi söyledim aynen doğru söylüyorsun diyor 2 hafta sonra yine aynı 😂
Aynen aynen 😆 en son kim vardı bilgim yok artık
bu arkadaslarinizi benle tanistirir misiniz 😂😂
Bir köpek yüzlü adamla mı? 😏
kopeginiz olurum anlaminda snndjdjddudj
Abicim liste çok kalabalık sana sıra gelene kadar ohoo😂
beni basa al ya kopek olduk o kadar tanistirin hadi cabuk
Arkadaşımn ilişki meselelerine tahammül etmek işkence gibi seni anlıyorum. Ben de bu yüzden arkadaşlarımla iletişimimi kestim kafam daha rahat.
Yani herkedin hayatına kimse karışamaz lakin ben çevremde kaliteli insanlar isterdim.
Olsun sana ne zarırı var
Ya sevgili yapınca kendini kaybediyor kız 1 ay içinde nasıl bu kadar güvenip samimi olabilirsin ki sevgilisi olunca dünyanın merkezine onu koyuyor resmen herkesi geri plana atıyor
İtici nir insan o zaman
Ben olsam ben de soğurdum, normal
Hayattan bile soğuman normal
Geç kalmışsın bile bence
Normal 😂
sorunlu