Beni evlatlık alıp yetiştiren adam bana bir kaç tartışmamızda or*spu çocuğu dedi. Çok ağırıma gitti. Ne yapsam?

Ben 1 yaşındayken ailem ayrılmış. Annem başkasıyla evlenmiş evlendiği adam bizi istememiş yurda bırakmışlar. 3 yaşında evlatlık verirmişim. Beni evlatlık alan adam ( yıllarca baba dedim ama artık demek istemiyorum) beni dövdü, annemi (analığım ancak ben onu öz annemden üstün görüyorum ve anne diye hep onu kabul edeceğim) dövdü tahta ile kafasını yardı, gözünü morarttı, çok fiziksel ve psikolojik şiddetini gördüm. Bir günde yakın zmaanda tartışırken bana kardeşim. dedi çok ağladım. Sonra yine tartışırken yine kullandı. Hayatta kimsem yok. Ne yapcam nereye gideceğim bilemiyorum. Evlenecek psikolojidede değilim. Kendim mutlu değilimki başkasıyla birlikte mutlu olayım. İşe girdim yüzüm asık ve hafızam çok dağınık olduğu için çıkarıldım. Çok az özgüvenim vardı oda gitti. Hayatta öıkmaza girdim...
Beni evlatlık alıp yetiştiren adam bana bir kaç tartışmamızda or*spu çocuğu dedi. Çok ağırıma gitti. Ne yapsam?