Allah belamı versin dicem ama Allah belamı verir ve bana bir şey olursa kimse ona benim gibi bakamaz. Herkes bana çok sakınıyosun bu çocuğu derken ben ona tokat attım. Ona paket gıda yedirmeyen, eline bir kere dahi tablet, telefon vermeyen, dışarıdan örnek anne olan ben evin içinde canavar oldum vurdum çocuğa.. Geçmiyo içimin yangını 😢 Nasıl bir boşluğuma geldi, nasıl yaptım anlamıyorum. Şimdi benim annesinden tokat yemiş bir çocuğum var. Abime anlattım bazen öyle hakediyo ki nasıl sabrettiğine şaşıyorum. Sabrın taştığına göre kesin yine çok zorlamış dedi. 3 yaşında çocuk ne olursa olsun dayağı haketmez ki... Arkadaşıma anlattım önce sen bu tokada 3 gün ağlarsın, aklına geldikçe de yanarsın dedi. Sonra da terbiyesi için gerekli bence dedi. Siz ister hakaret edin ister teselli... Bunu yazdım çünkü içimde büyüyo bu tokat. Oğluma vurduktan sonra kendime de vurdum bir tane yüzüm yanıyo, ama kalbim kadar değil...
Cevabın nedir?
neden vurdun? bende oglumun kıcına vurdum hıc dayak atılmadıgından anlamadı sadece yuzume baktı oda prızle oynama dedıgım halde korkuyorum dıye. bende 3 gun uyuyamadım. öp oglunu parka götur gezdır benım ıcın. sen ıyı bır annesın ama vurma tokat sakın atma kıcına vur sadece. cunku duygusal bır zamandalar. gönlunu al. senın sevgın baska cunku.1 yıldır oglumu göremıyorum ben cocukları cok sevıyorum. oyuzden lutfen vurma kendınıde kötu hıssetme olabılıyor bazen. ama kendıne hakım ol.. ona neden yanlıs yaptıgını anlat. buyuk adam gıbı ınan dınleyecektır. oglum 4 yasında babacım dıye kapı acardı bana eve gelınce. ve Şu an yaramaz ve uslu cunku neyapıcagını bılen cocuk oldu. oyuzden ıyı yetıstırıyorsun bende öyleyım. ama fazla baskı kurmakta yanlış.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden göremiyosun
- +1 yıl
cok kötu bır evlılık gecırdım cocugu ben ıstemeden hamıle kaldı. bende aldırmayacagımdan emın oldugundan dogum yaptı. evlendıgımız 3 gunu benı bırılerı arıyordu 4 gunu ablam babamla aramı bozdu. yemek yapmaz ılgılenmez kavga cıkarır. bıcakla ustume gelır baya bır kötu. aılem bosan dıge aglıyordu 4 yasında oglum aılem bır dogumda bırde mahkeme kararının 2 cısınde görebıldıler. mahkeme kararı oldugu halde göstermıyor bana. ne polis ne bılmem ne hıc bısey yapamıyor evde olmadıgından. cok kötu allah dusmanıma vermesın sesını bıe duyamıyorm. alıcagım gun dogum gunu kutlıcaz herkes geldı hazırlıklar yapıldı kadın vermedı yıne göremedım. velayet onumuzdekı ay sabırla beklıyorum.
Soran+1 yılİnşallah gönlünce sonuçlandır dava. Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Bane çek azabını önceden yapmıcaktın
En İyi Cevaplar
Daha düne kadar annemden evire çevire dayak yiyordum bu onu kötü bir kadın yapmadı benim gözümde hiç bir zaman canımı istesin veririm. Sende kötü değilsin demekki bir anlık boşluğuna geldi hem üzülmüşsünde zaten.. Bu pişmanlık daha sana bunu yaptırmaz zaten hem yaşıda küçük haturlamaz bitti gitti sende unut o tatsız anı bitsin..
30 Yorumla
bana kalırsa burada boş bir şekilde yazanların hiç birisini umursama. sen çok iyi bir annesin. sürekli sakin kalacak değilsin sonuç olarak bir robot değil bir insansın sen de. küçük olduğu için evet kötü olmuş ama bu sana nasıl bir acı verdiyse bir daha böyle bir durumla karşılaştığında aklına getirip kendini dizginleyebilirsin. ve diğer anne babalar gibi çocuk sussun yeter ki ağlamasın diyerek tablet telefon verip yollayan, her istediğini yapan bir anne olmadığın için takdir ediyorum seni güzel insan. oğluşuna minnak öpücükler. güzel geceler :)
18 Yorumla- +1 yıl
bir aynı kafa daha
- +1 yıl
@maex_bloore ne için deediniz?
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Bazen tablet, telefon, abur cubur vs. Konusunda iplerin ucunu bırakasım geliyo. Bazen gerçekten çok yoruyo beni. Tableti versem susacak, gidecek başımdan eminim. Ya da bir çikolata versem. Ama hâlâ pes etmedim. Arkadaşlarım çocuğuyla reklamı geç demeyi de biliyo diye övünürken benim ki elimden telefonu alınca tutmayı bile bilmiyo, tutunca eli sürekli ekrana değip başka yerlere giriyo. 😂 Ama tabi dil gelişimi ya da farkındalığı çok yüksek. Büyük adamın bile anlayamadığı şeyi anlayıp herkesten önce yapıyo.
Ya kiyamamm, o pismanlik her annede olan bisey galiba, mesela benim annemde bizi dövdükten sonra severdi ama tabi biz daha buyuktuk 6-7 yas gibi ve hak ediyoduk. Hangi anne terlik, tokat atmadiki? Bu durum tabi nedensiz yere zevk icin ya da ufak bisey icin vurulmaz. Ne demisler cocugunu dövmeyen ilerde dizini döver 😁 üzme kendini bu kadar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
21Cevap
Aynı durumu bu gün yaşadım. Kendime de tokat attım özürler diledim oğlumdan. Asla birdaha yapmayacağını söz verdim. Tamamen refleksti bekar bir anne olduğum için tek başımalığın ağırlığı çıktı birden içimden ama bu asla bir mazeret değil biz onşarı tamamen kendi nefsimiz için getiriyoruz dünyaya. Olamaz yapamayız ay deliricem kahroldum. Ben dayak yiyen bir çocuktum şiddetin bu kadar içime işlemiş olduğunu farketmek çok acı verici. Hepimize güçlü olmayı diliyorum.
10 YorumlaO çocuk unutur da işte hoş olmamış ya🙄
Bak 13 yaşında oğlum var ne ona ne 6 yaşındaki kızıma bir kere elimi kaldırmadım bak en kötü biraz sesini yükselt ama vurma🤷🏻♀️
Yine de kendini yiyip bitirme bir daha yapmamaya bak😊12 Yorumla
Soran+1 yılYapmıycam bir daha
+1 yılCanım cocugunun yanına git ve ama doğru bizde annemizden dayak yiye yiye büyüdük bende yeri geldi yedim dayak ne yaptı da vurdun peki üzülme Eğer haketmediyse git özür dilerim annecim seni seviyorum de ve sarıl
15 Yorumla
Soran+1 yılHaketti demek istemiyorum o yaştaki çocuk için ama gerçekten o kadar şeyin üstüne istenmişti artık diyelim
- +1 yıl
Üzülme git özür dile
Soran+1 yılSoruyu 3 gün önce falan sormuştum sanırım şu an piknikteyiz keyfi gayet yerinde😊
- +1 yıl
Tamam bol bol sev öp
- +1 yıl
Yerime
Bende vuramam çocuklara. Anlayabiliyorum seni. Gönlünü al bebeğinin telâfi edersin sen. Çok sinirlenince sarıl bidaha vurma 😔😔 onların işi oyun ve çok küçükler vurmayı hak edecek kadar hatalı olamazlar. Çevreni de dinleme vurma da hiç.
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Zaten hiç küsmedi ki. 2 dk sonra seni çok seviyorum dediğimde bende seni dedi
Soran+1 yılGerçekten öyle. Sanki ben vurmamışım gibi unuttu gitti
Lan lanet olası pislik aşağılık bir annesin. Bir insan kendi canından bir parçaya nasıl kıyıp da vurur. Lanet olsun senin gibi annelere derdim ama bacım çok büyütmüyon mu sence bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir son bekliyodum 😂
Çocuk & Ebeveyn konusunda 332 cevap paylaştı. tokat olmasın evet ama bazende olabilir. hepimiz yedik evde okulda ve şimdiki nesilden çok daha düzgün olduğumuz kesin. ama senin asıl yanlışın mükemmeliyetçi oluşun.
11 Yorumla
Soran+1 yılKabul ediyorum ama konu evladım olunca ipin ucunu bırakamıyorum
O çocuk şu an bunu kaydetti ve geleceğin psikopatı olacak. Mutlu musun? Bakamayacaksanız yapmayın ya. Bukadar basit.
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin var mı çocuğun
3 yaş sendromu ve gerçekten çocuklar bu yaşta zorluyor ama sabretmeli bir şekilde, üzülme hatırlamayacak tekrar etmezsen
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 dk sonra bile unutmuştu. Ne kadar masumlar
Soran+1 yılİnşallah ya. bir daha ne kadar sinirlenmiş olursam olayım bu an ki pişmanlığım gelecek aklıma
+1 yılKorkarım ki sen ona bir daha vuracaksın. Seni ona vurmaya yönlendiren şey çocuğun davranışları değil. Hayatında çektiğin başka sıkıntılar.
57 Yorumla
Soran+1 yılBende korkuyorum
- +1 yıl
Ben öğretmenim. İstersen bana özelden yaz. Anaokulu öğretmeniyle görüştüreyim seni. Rehberlikçi yapar sana.
- +1 yıl
Rehberlik yapar. Klavye.
Soran+1 yılTeşekkür ederim bende benzer mesleğe sahibim ama yapmıyorum. Yapmamam daha doğruymuş zaten...
- +1 yıl
Benzer meslek nedir?
Soran+1 yılÇocuk gelişimi mezunuyum
- +1 yıl
Çocuk gelişimi mezunu olabilirsin ama bazı durumlarda insan kendine yetemiyor ve birine danışma ihtiyacı duyuyor. İnsan başkasına ihtiyaç duyar her zaman.
Bizim toplum şiddetle meselelerini çözer onlara sorma kimse şiddetle düzelmez tam tersine arsızlaşir küçücük bebek daha hoşgörülü ve çok merhametli olman lazım çocuk o naparsa yapsın
00 YorumlaÖncelikle kendinizi üzmeyin, bir anlık öfke ile hangimiz neler yapmadık ki. Morelinizi bozup kendinizi üzmek yerine, çocuğunuzun kalbini kazanmaya bakın
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 dk sonra bile unutmuştu. Seni çok seviyorum dediğimde bende seni seviyorum dedi
+1 yılEvet hata yapmis olabilirsin ama butun zorlugu sen cekiyorsun anlik sinir seytan seni alet ediyor birdaha kendine soz ver ve yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bütün zorluğu ben çekiyorum ve öyle ki yanlış söylediği renkte başkasının o kırmızıya benziyo mu hiç demesine dahi tahammülüm yok. Bütün zorluğunu ben çekiyorum benden başka kimse öyle konuşamaz 😂
- +1 yıl
Oyledir eminim. Cunku bazen yengem bule bazen deliriyor
+1 yılYa sen ne kadar güsel bir insansın. Önemli değil geçti gitti ileriye bakmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ❤️
+1 yılGüzelce konuş yavrunla. Dövmek çözüm değil ama sen annesisin, herkes hata yapar. O senin evladın sonuçta. Al beraber yat çocuğunla
00 Yorumla
+1 yılAnnemden terlikle dayak yerdim genede anne derdim canım annem. Hiç bişi olmaz annelerimiz kutsal
07 Yorumla
Soran+1 yıl😢 😢 😢
- +1 yıl
Erkek çoçuğu şımarık olur bişi olmaz öp çoçuğu geçer unutur
Soran+1 yılZaten o hemen geçmesi daha bir kahrediyo. 2 dakika sonra odaya yanına gidip seni çok seviyorum dedim sanki biraz önce vuran ben değilmişim gibi bende seni çok seviyorum dedi 😢
- +1 yıl
Barışmışınız işte bir kek yap çoçuğa yarın yer daha çok sever :)
Soran+1 yıl1 saat içinde 50 kere sarılıp 500 kere öptüm ama yüzüne bakamıyorum sanki
- +1 yıl
Fazla sıkma çoçuğu ya unutur o. Anneniz sizi hiçmi dövmedi?
Soran+1 yılHatırladığın kadarıyla dövmedi. Kendi de dövmediğini söylüyo senin yüzünden abini dövdük hep, senin yüzünden abin çok dayak yedi diyo hepsini sanki onu da ben dövdüm
+1 yılattığın o tokatlar sonra başka kızlara gider bak ilerde, sonra kadına şiddet diye ağlarsınız
20 Yorumla
+1 yılCidden herşeyi o kadar abarttiniz ki.. sonra da böyle tahammulunuzun sınırı koptu..
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyi abarttık mesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanın bazen tahammülü kalmıyor sonra vicdan azabindan ölüyoruz. Sıkma canını bir daha yüzüne vurma poposuna vur bari
22 Yorumla
Soran+1 yılOnun o gül yüzüne kurban olurum ben ya 😢
- +1 yıl
Aynen bir daha öyle bir şey olduğunda poposuna vur ama bence hiç vurma daha iyi.
+1 yılOlan olmuş kendini zorlama artık. Oğluna seveceği şeyler yap sürekli, unutturmaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılSonrada çocukların psikolojisi neden bozuk oluyo neden kötü insan oluyolar cevap gayet açık değilmi bravo 👏👏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olgunlasamadn hala. Maalesef sandigin gibi iyi bir anne olamayabilirsin. Tokat attgin icin degil cocuk yetistirmeyi yanlis temellendirdigin icin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSandığım gibi değil sandığımdan daha iyiyim
+1 yıl3 yaşındaki çocuğa bunu yapan ilerde neler yapmaz.. doğurmaktan anne olunmaz insafsız
00 Yorumla
+1 yılDayanamıyorsan yaramazliklarina doğurmasaydın. Böyleleri çocuk yapmamalı bence
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğur benim gibi büyük. Eline tablet telefon verme, sevgi ve ilgiyle büyüt, hiç paket gıda verme, ekmeğine kadar kendin yap, meyveli yoğurdunu, kuru meyveli kekini çantanda taşı, bütün yaramazlıklara rağmen sadece bir kere vurmuş ol gelme bana. Beşi bir yerde takıcam sana.
+1 yılbu kadar abartma istersen?
11 Yorumla
Soran+1 yılAbartıyo muyum ya gerçekten teselliye ihtiyacım var
+1 yılçok şımartmamak lazım cocougu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama vurmamak da lazım
Püü sana rezil. Ufacık cocuğa.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet püüü bana
Neyse ki hatanı anlamışsın daha da yapmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılAy kıyamam ben ona ya 😔
00 Yorumla
+1 yılbir kereden bişey olmaz
00 YorumlaUnutmaya unutturmaya çalış.
20 YorumlaBiz ne tokatlar yedık bısı olnaz kanks
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir anne değil miyim yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk ya çocuğa vurulur mu naptın sen
00 Yorumla
+1 yılVicdan senin vicdanın. Başbaşasın.
00 Yorumla
+1 yılsize bişey sorabilirmiyim özel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😔😔😔 üzüldüm..
13 Yorumla
Soran+1 yılHâlâ boşluktayım
Cevap sahibi+1 yılAnne olmak çok güzel ve çok zor. Bende bebeğimi kaybettim ona ağlıyorum hala bende kiyamazdim 😔😭 düşünüyorum da su yazdığını bütün çocukluğumu dayak yiyerek geçirdim defalarca annem beni hastanelik etti kollarım kapı camlarında kesildi koca koca odunlar kafamda yarıldı. Benim annem neden böyle hassas olmadi bana karşı dedim okuyunca.. Evet yaptigin çok yanlış farkindasin en azından ama çocuğun yinede çok şanslı olduğunu düşündüm 😔😔
Soran+1 yılYeni mi kaybettiniz 😢 nasıl oldu? En büyük acı ya Rabbim sabır versin
+1 yılnasıl kıydın ya
00 Yorumla
+1 yılO da sana atsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen daha şiddetlisini attım
- +1 yıl
Gel ben atayim
Tm bir daha vurma.
01 Yorumla
Soran+1 yılTm.
+1 yılSebebi neydi
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 4 saat boyunca bana kızacağım her şeyi yaptı. En sonunda yaptım yapacağımı
- +1 yıl
Çocuktur yapar ama ne biliyim senin
+1 yılkeşke yapmasaydın be
00 YorumlaVicdabsuzsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp ayıp
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > 3 yaşındaki oğluma tokat attım. Ben nasıl bir anneyim böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım