Evleneli 1,5 yıl oluyor. Şu anlık çocuk düşünmüyorum. Eşimin ailesi sürekli torun bekliyoruz deyip duruyorlar. Dün de kayınvalidem bana bir doktora mı gitsen çocuğun mu olmuyor yoksa falan dedi. Ben de alakası yok şu an düşünmüyoruz ayrıca düzenli adet oluyorum. Olmazsa bile illa benden yana mı olmayacak dedim. Öyle deyince oğlumda ne sıkıntı olacak dedi. Ben de oğlunuzda sıkıntı var demedim. Varsayalım çocuğum olmuyor bu sadece benden yana olmayabilir normal olarak dedim. Daha da bir şey demedi. Kadın çocuğum olmuyor sanıyor karalara bağladı resmen🤦♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. senden ötürü.
bu şekilde konuşursan bu zihniyette ki bi kadın seni anlayamaz.
ona diyeceğin tam olarak şu:
ÇOCUK YAPMAYA ÇALIŞMIYORUZ Kİ ÇOCUK OLSUN? ŞU AN DA ÇOCUK FALAN İSTEMİYORUM, SİZ TORUN İSTİYOSUNUZ DİYE DE İSTEMEDİĞİM BİR ŞEY YAPACAK HALİM YOK, YA BENİM PAŞA GÖNLÜM ÖYLE İSTEYENE KADAR BEKLERSİNİZ YA DA OĞLUNUZA DAMIZLIK FALAN BULUN.
anlamayacak insanlara gereksiz kibarlık yapmanın lüzumu yok en iyi bu dilden anlarlar, güven bana, cahiller tek bi dilden anlarlar.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayEvlenen çiftlerin aileleri artık cidden çenelerini kapatıp çocukların oluşturduğu aileye saygı göstermeli. Sizin haddinize değil, çocuk evlendikten sonra ayrı bir aileye ait olur kız veya erkek fark etmez, özellikle erkek evlat sahibi ebeveynler bunu anlamıyor. Çocuk öyle evlendik hemen yapalım gibi bir şey de olmalı, aynı evde bir gör bakalım sorumluluk sahibi mi adam, ileride çocuk olunca tüm sorumluluğu sana mı yıkacak, evli olmana rağmen bekar bir anne hayatı mı yaşatacak sana? Ben evlenip çocuğu olup "çocuğumun altını asla değiştirmem" diyen ve iğrenen adamlar biliyorum. Bu iş öyle aceleye gelecek işler değil, sen de eşinin ailesi diye alttan almak zorunda değilsin saygısızlık yaparlarsa asla altta kalma. Yapıştır cevabı. Dinsizin hakkından imansız gelir
71 Yorumla- 5 ay
Olmamalı*
Gizli Üye(30-35)5 ayÇok saçma bir şey öyle kaynanayı da alman bence hata yani eş seçerken ailede alıyor insan oğlu dört dörtlük kusursuz sağlıklı herşeyi iyi ama kusur sorun gelinde öyle mi saygısızlık bu ve buna ses çıkarmayan erkekte ortalıkta dolanıp erkeğim demesin kusura bakmasın benim annem gelip eşime böyle bir şey diyecek ben orada sessiz kalacağım yapma ya orada derim anne aile içi durumumuz bizi ilgilendirir sana söz düşmez gelir görür bizleri saygım var ama aile içi meseleme Hiç kimse karışamaz bu ben ve eşimi ilgilendirir
00 Yorumla
5 ayBiz de çok uğraşıyoruz ama olmuyor anne de geç ya, sen üzüleceğine onlar üzülsün 😄 bana da 2. diye baskı yapıyorlar olmuyor Allahın işine karışmayın diyip geçiyorum 😄😄 sordukları için hem pişman oluyorlar hem de suçluluk duyuyorlar çifte mutluluk benim için 😄
50 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın durum gerçekten can sıkıcı 🌿 Sen evliliğinin daha başındasın ve çocuk konusu tamamen eşinle vereceğin bir karar 💛 Buna dışarıdan baskı yapılması elbette saygısızlık hissettirebilir. Özellikle sorunun hep sende olabileceği iması kırıcı 😔
Ben danışanlarımda da görüyorum, toplumda kadın hemen “sorumlu” ilan ediliyor. Bu adil değil. Sen duruşunu çok güzel koymuşsun 👏 Sakin ve net cevap vermen çok kıymetli. Bundan sonra eşinle ortak bir sınır belirlemen seni daha güvende hissettirebilir 🌸 Unutma karar senin hayatınla ilgili 🌼20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
54Cevap
5 ayBende yaşadım. Kale almayın sessiz durun ve eşinizin yanına oturun. O zaten anlar.. Israr edersede şaka yollu hayatm bak annen bende kusur varda cocuk olmuyor saniyor diyin.. ve geri cekilin izleyin.
Ben cevap vermedim kayinvalideme ve kalktim koltuktan esimin yanina oturdum anledi tepkimden bi daha da sormadi..
00 YorumlaKayınvaliden saygısızlık yapıyor, anlayış göstermesi gerekiyor. Yeni evlenen çiftlere çocuk ne zaman baskısı yapılması doğru değil. Çenelerine sahip çıksalar keşke, eşin ile konuşun durumu konuşarak çözme taraftarı olun bir daha da açılmamalı taa ki siz çocuk isteyene kadar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
5 ayTek gereken eşinle bunu konuşup evlenmeniz, haricinde sizin kararınız kimseyi alakadar etmiyor. Çok güzel cevap vermişsin. Bu saygısızlığını tekrar ederse "Bu çok geri kafalı bir hareket, size yakışmıyor." diyebilirsin. Ona hem geri kafalı demiş olursun, hem de dememiş gibi olursun. 🙂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bu yapılan açıkça sınır ihlali; çocuk kararı sadece eşlerin meselesidir, kimsenin bedenin hakkında yorum yapma hakkı yok. Sen gayet net ve saygılı cevap vermişsin, bundan sonrası için de aynı sakin netlikle bu konunun özel olduğunu söyleyip kapatman yeterli.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen senin haklısın. Kayınvaliden böyle bir söz duymak gerçekten saygısızlık. Senin ve eşinin kendinize ait kararlarınız var ve onlar bunu saygı göstermek zorunda. Doğru söyledin de çocuğun olmaması sadece senden yana bir sorun değildir. İkinizin de sağlık durumu önemli ve bu konuya birlikte yaklaşmak lazım. Kayınvaliden özür bekleyebilirsin ya da eşinle birlikte bu konuyu konuşup bir neticeye varabilirsiniz.
00 YorumlaEvlilik iki insan arasında olur, ben mi yanlış biliyorum?
Eşinle birbirinize karşı sorumluluklarınız ve birbirlerinizin hayatındakilere de saygınız olur. Daha azı da daha fazlası da evliliği derde sokar.
İkiniz de şu an çocuk yapmama fikrinde ortak iseniz ne güzel. Kaynanan ile didişmekten kaçın ve eşinle durumu paylaşarak eşininin onunla konuşmasını sağla.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bizimkilerde öyleydi. Bir tane yapsan ikinciyi istiyorlar hemen. Kimseye yaranamazsın. Allah'tan olana bile kusur derler. Bu her kültürde böyle maalesef ki. Eşin annesiyle konuşmalı. Yoksa devam eder buna 🫒
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBence durumu eşinle konuş. Benim yatak odamın meselesinin yapılmasından hoşlanmıyorum de annesine desin. Bu konuda kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Onlar torun istiyor aolabilir ama çocuğa 7/24 bakacak kişi sensin. Babası bile değil. Doğduğu andan itibaren tüm yükü senin üzerine biniyor. Ailelerin bu konuda yorum yapmaya hakkı yok. Bizim toplumda hadsizlik normal bir şey gibi algılanıyor
11 Yorumla- 5 ay
Ben olsam kayınpedere " Konu hakkındaki çalışmalarımız gecenin geç saatlerine kadar aralıksız devam etmektedir. Sonuçlandığı zaman prototipi paylaşacağız" derdim...
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Belki sağlık sorunların var
Belki kendini anne olmaya hazır hissetmiyorsun
Sonuçta sen o süreçleri geçireceksin
Tamam oda torun istiyordur ama zamanla olur her şey
Bir evliliğe alışmak zaten anca 2 sene oturuyor20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBoş konuşmuşsun. Kadına çocuğum olmuyorsa illa benden yana mi olmayacak cümlesi fuzuli bir cümle onu söylemeyecektin. laflarina dikkat et. Az konuşmak öz konuşmak yeterli. Dusunmuyoruz şu an erken demen yeterliydi. illa benden yana mi demen terbiyesizlik. Hem kayinvalideye hem kocana. Edep ya hu edep
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHayır yaptığı saygısızlık değil. Neden çocuk yapmıyorsunuz diye sebebini anlamaya çalışmış. Siz kızlar ne ladar meraklısnız lan kayınvalidenizi eleştirip düşmanlık etmeye. Kayınvalidene saygını bozma. O senin kayınvaliden. Kadın haklı neden çocuğunuz olmuyor diye nedenini öğrenmeye çalışmış.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim kayınvalidem de reglim düzenli mi diye sormuştu🤦 nedense hep kadından bilinir böyle şeyler gereksiz mudehale pervasizlik. Torun elbette istenir , sevilir de her şeyin üslubu vardır..
30 YorumlaSaygısızlık.
Çocuk çok büyük bir sorumluluk. Birileri torun sahibi olsun diye yapılmaz. Çift hazır hissettiğinde dener.
Sonuna kadar haklısın. Bu tür aileler cahil insanlar oluyor. Kocan ne düşünüyor bu konuda?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 5 ayMillet çok hadsiz ya biz de 1.5 yıllık evliyiz aileler bi şey demiyor ama çevre susmuyor. Geçen hiç tanımadığım bi kadın "oturacağına çocuk yap" dedi sanane diyince de amaan takılıyorum diyor, delirmiş millet
00 Yorumla
5 ayKendi kurduğum ailenin içişlerini kim laf söylerse lafı sokar, sustururum.. Tepem atarsa da kimseyi tanımam, ister kendi anam babam olsun, ister eşimin ailesi, kimseye kendi kurduğum ailemizin içişlerine karışabilecek hadsizliği vermem...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Ben bu konulara karışanları anlamıyorum. Şu zamanda çocuk dünyaya getirip bakmak her babayiğitin harcı değil Allah herkese yardım etsin.
Sizde ne zaman hazırsanız o zaman düşünün çünkü birilerin ağzı ile çocuk yapılacak bir zamanda değiliz.00 Yorumla
5 ayHaddini bilmeyen kullarından sana sığınırım Allahım diyorum ben bu duruma eşine söyledin mi ben olsam söylerdim bu nasıl bir saygısızlık
30 Yorumla
5 ayBöyle şeyler yüzünden türkle evlenesim gelmiyor
Kim olursa olsun ailelerden en az bir iki şehir uzakta yaşamaktan yanayım
Allahım sana sığınırım00 Yorumla
5 ayHay derdinizi skym be bi bitmedi şu kaynana sorununuz mk. Kendi ananız olsa toz kondurmazsınız sktmn şeytanları
13 Yorumla- 5 ay
👏👏👏
- 5 ay
Kendi anaları evden çıkmasa sesleri çıkmaz ama kaynanaları eve bir gün gelse suratlarına bakılmaz bunların
- 5 ay
Çok haklısın valla erkekler de çok yanlış insanlar ile evlenip bu tür sorunlar doğuyor abi bize adam gibi gelmez ama esinin anasına saygısız kadınlara adam gibileri gelir rezil olur erkekte erkeğin anneside ne zman adam akıllı biri gelirse annesi benm 2. annem olacak baştaci ederim tabi kymetmi bilirse kaynana gerek yok esinin annesidir sorması normaldir cahilliğin saygısızlığın gereği yok sevmiyor isen bosan o kadın sayesinde oğlu ile evlendin sen o kadın dogurmsaydi o adam ile evlenemezdin ne bilim ya bazı erkekler ve anneleri saygsz gelinlerin elinde heder oluyor umarım kalbi güzel kaynanalar güzel kalpli gelinlere denk gelirler inşallah
5 ayAile baskısına dur demek sart sonucta o çocuk kolay bakılmıyor kendini nezaman hazır hissedersin ozamsn yap
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Çok terbiyesizce ya. Çocuk eşinle senin kararın olmalı. Söyle ailesini uyarsın had bilsinler biraz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayÇok canım afedersin 🤣 torun bekliyoruz derken, sanki bir yere sipariş vermişler de 😂 sanki kendi çocuğu olacak saçmalamış
00 Yorumla
5 aykayınvalideni ilişkinize burnunuzu sokuyorsa enişteye söyle umursamıyorsa ayrıl evliliğiniz 2 kişi 3. kişi dahil oluyorsa Allah kurtarsın
00 Yorumla
5 ayOğlumda ne sıkıntı olacak ne demek ya :D cahil insanlar belliki laf anlatmakla bile vakit harcama. Düşünmüyoruz de geç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYok beeee o olay öyle değil.
Sana gaz veriyor çocuk yapman için. Kadın kadının kurdudur bilmiyor musun?
Kaynana oğlun gece çalışmıyor o yüzden çocuk olmuyor desene.
Hem üzerine vazife olmayan işlere karışma da diyebilirsin.
07 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@SunMoonia 😅🤣😂🤣😅🤣😂🤣
Bu dedi kodu oluyor mu?
Cevap sahibi5 ay@SunMoonia Seviyorum ama ailesine çok düşkün olması problem, siz ne yapardınız? ↗
Bak bu sorudaki gizlide benim.
Cevap sahibi5 ay@SunMoonia Ben toplumda yanlış gördüğüm ve burada sorulan sorulara yapıcı cvplar yazıyorum.
Cevap sahibi5 ay@SunMoonia Gudubet kaynana vs bilmem ben 😅🤣😂🤣😅🤣😂🤣
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
5 ayResmen hadsizlik. Bence eşinizin bunlardan haberi olmalı ve annesini uyarmalı. Annesiyle aynı evde yaşıyor olsanız bile size bu üslupla konuşamaz.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayYa boş ver. Cadı tarzı kaynana olmasında. Bunlar yaygın basit sorunlar. Cahilliğine vermek gerek.
00 Yorumla Şimdi ki aklım olsaydı asla çocuk yapmazdım bosaninca olan çocuklara ve kadinlara oluyor kızım adına çok üzgünüm olan kalanlara oluyor
04 YorumlaSende ona git deki senin ruh hastası oglunla evlendim? Hayatta aldıgım en büyük risk bu , daha fazla beklentiye girme , kes sesini.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
5 ayYani öyle kendince karışıyor işte, * onun muhatabı sen değil eşin olmalı bence..
umarım ilerde iyi bi kaynana olurum bu nedir be 😂00 Yorumla
5 aySana tavsiyem eğer ileriyi düşünüyorsanız düşünsene iyi olacak çünkü kadınlarda menopoz yaşı giderek düştü bunu araştır iyice
05 Yorumla- 5 ay
Yo aksine bilim kadınların menepoz yaşını geciktirdi artık kadınlar 55te menepoza girecek erkeklerde üreme yaşı düşüyor
- 5 ay
Kesinlikle öyle bir şey yok sonra sana sıkıntı olmasın
- 5 ay
Bilim bunu diyor abicim doktorlar diyor o kadar doktor yanlış sen mi doğrusun sen mi açıp bakıyorsun kadınların rahmine erkekler üremez ama kadın her yaşta ürüyor artık menepoz yaşı 55 erkekler kendini düşünsün 35ten sonra zor
- 5 ay
Siz bilirsiniz umarım dediğiniz gibidir.
- 5 ay
Bilim diyor bunu. Spremde yaşlanıyor.
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
5 ayİnsanların torun hevesi olabilir ama bedenin ve zamanın senin Hayat planını savunman saygısızlık değil Belki biraz sınır koyman gerekecek 🌹
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı.
5 ayAdet gören doğurabiliyordur. Etkek doktora koşsun.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
5 ayİnsanların başka insanların aile planlamalarına karışma hakkı bulmasına sinir oluyorum
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. İşte toksik bi anne, her şeye karışır, sürekli akıl verir, işin zor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.
5 aySana biat ettirmenin, dediğini yaptırmanın tek yolu çocuk. O ip gibi boynunda olacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayOğlumda ne sıkıntı olacak dediğinde senin oğlun zemzem suyu ile mi yıkandı deseydin Sen doğurdun da ne oldu deseydin hani böyle haddini bilmezlere vereceksin ağzının payını
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Ben doğum yapacağım için müsaade ederseniz kendim karar vermek istiyorum dersin
00 Yorumla
5 ayİlk defa doğru konuşan bir kadın ve yerinde kaynanayi kazığa oturtan birini görüyorum 😂
00 Yorumla
5 ayBunları idare etmek en doğrusu. Hadsiz kişiler hepsi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayOnane ya sizin hayat kimsenin karışmaya hakkı yok
00 Yorumla
5 aySanane de geç sana saygı duymayana sende saygı duyma.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 aySenin tercihin sonuçta senin ve eşinin kararı dış etken gerisi..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı.
5 ayTerbiyesiz ya cidden böyle bir kadınla muhatap olamazdım ben
00 Yorumla İyi gitsin kuluçka makinesi bulsun oğluna. Daha evlilik oturmadan ne çocuğu?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
5 ayHayat senin hayatın, bu yüzden umursama. Önce hayatınızı yaşayın.
00 Yorumla
5 ayNe kadar çirkin bir düşünce önemsemeyin kâla bile alınmaz
00 YorumlaTürk kaynanalar her zaman hep saygısızlar zaten
00 Yorumla
5 ayHerkes çocuk yapmak zorunda değil. Kayın validen hatalı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayBu senin hayatın böyle önemli bir konuda karışmaya hakkı yok
00 Yorumla Yunus beyin bunla ilgili videosu var izlemeni tavsiye ederim
00 Yorumla
5 ayBüyük saygısızlık, eşinin annesiyle konuşup bu konuyu açtırmaması lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAyni ap aynisi bendede oldu yillar önce, kusuru benden buldular, normal yoldan hamile kalinca kayinvalidem bütpn mahaleye tüp bebekle hamile kaldi dedi, herkes kapima gelip tüp bebek merkezi sordu.
00 YorumlaYemin ederim başima ağrılar girdi bunu okuyunca benim sevgilimin anneside böyle kafada oğlunu anası yüzünden istemiyorum yaa oğlunu kendi gibi yetiştirmiş... aynı benzeri konular.. Allahım ilerde çok iyi kalpli kaynanam olsun amin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBende 3 ay olmayınca doktora mı gitseniz dediler alışmışlar evlenip direk yapmaya takılma cahiliyet
00 Yorumla
5 ayÇok agır konuşmuşum o senin askerlik arkadasın değil severek evlendigin adamın annesi halkı olarak 9ay 10gün bekleyip o yaşa gerilmiş ve torun sevmek istemiş daha nazik olabilirdin
10 YorumlaEvet ama eşin seni bu konuda desteklemeli ben olsam bize kimse karışmasına izin vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBırak çocuk sahibi olmayı 18-24 aralığında evlenen kalmadı insanların bu acelesi şok ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBir el atıverin gep birlikte yapalım derdim ben olsam..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayOglumda mi skıntı olacak. Yaw bak iste nasi karacahiller
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Şu an çocuk düşünmüyorum diye kayınvalidem bende kusur buluyor. Yaptığı saygısızlık değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım