İftiradaya uğradım kimsen inanmadı ailemdeki olanlar hiç bir herkes beni suçladı Beni dövmüştü Tokat atmıştı Her beni gördüğün de seni öldürürüm demeye başlardı Adettimde o ruhsal halim yüzünden bozuldu
Bu nedir arkadaş
Güncellemeler
+1 yıl
Oğluna aşırı düşkün olan anne
Oğluna aşırı düşünün olan anneye o oğluna hakkımı helal etmiyorum dediğim de niye trip atar?
Karşık yazmadım ama neyse Yapmadı şey için herkes beni suçlamıştı Bir erkekle konuştumuz zannettiler ama ben değil arkadaşım konuluyordu telefonumla telefonu yoktu benimkini kullanıyordu
Yapmadı şey için herkes beni suçlamıştı Bir erkekle konuştumu zannettiler ama ben değil arkadaşım konuşuyordu telefonumla telefonu yoktu benimkini kullanıyordu ben biraz sa**ktım niye izin verdiysem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Annelerde ikide bir o kelimeyi kullanmasın ya
Hangi kelime
Hakkımı helal etmiyorum kelimesini
Biri kere dedim
Abin neden dövdü seni
Okumadınız herhalde yukarıda yazılanı
Okudum defalarca ama tam anlamadım, çok karışık yazmışsın
Karşık yazmadım ama neyse
Yapmadı şey için herkes beni suçlamıştı
Bir erkekle konuştumuz zannettiler ama ben değil arkadaşım konuluyordu telefonumla telefonu yoktu benimkini kullanıyordu
*Konuşuyordu
Mesajları niye silemdin ki telefonundan
Mesaj değil normal konuşuyorlar arıyordu
Ama yazıştı gün oldu olay
Ailem çokmu karşı bu işlere
Ailen
Sende o arkadaşını döv, telefonunu verme bidaha
Sevmezler öyle şeyleri ama evleneceği zaman abim kendisi anneme kız buldum diyip geldi
Olay baya önce oldu
Adetim sizin yüzünüzden bozuldu dedim hakkımı gelcek etmiyorum oğluna dedim trip atmaya başladı
Helal
Etmeye bilirsin sonuçta senin hakkın
Annene de niye trip atıyon, masumken dövdü abim beni
Ama bana trip atıyor niye atıyor
Söyle abim hatalı diye, neyse annedir boş ver geçer siniri
Pek sanmam neyse
Kasma bu kadar sonuçta hatalı değilsin yani
Seni kim dövdü
Abim
Oğlan kimin oğlu
Annemin oğlu yani abim
Öyle desene ya
Öyle dedim ya
Neden dövdü peki
Yapmadı şey için herkes beni suçlamıştı
Bir erkekle konuştumu zannettiler ama ben değil arkadaşım konuşuyordu telefonumla telefonu yoktu benimkini kullanıyordu ben biraz sa**ktım niye izin verdiysem
Kaç yaşındasın
23 yaşındayım
Ee konuşabilirsin normal nerede yaşıyorsun
Olay baya önce oldu
Adetim sizin yüzünüzden bozuldu dedim hakkımı helal etmiyorum oğluna dedim trip atmaya başladı
Nişanlıyım ben şimdi adetimi annem sorgulamaya başladı işte niye uzun sürüyor diye
Uzamayacak sadce merak ettim şey niye bana trip atıyor ikisi suçlu olmasına rağmen kabullenmedi diye mi
@Gizlidedikdaaa Sanane
@Gizlidedikdaaa Her bka bir karışma ya nişanlıysa nişanlı senin düşüncene sokayım başka bişy konuşamam mı
Zoruna gitmesin baba