Annemden nefret ediyorum. Dayanamıyorum yardım edin nolur!!!?

Annemle çok kötü kavga ettik. Sinirlerim çok bozuk. Konu ise şu yarın biraz dışarda takılmak istedim bazı işlerimi halletmek istedim niye gitceksin dışarı otur evde dolabını düzenle vs. dedi akşam düzenlicem nolur işlerim var çıkmam lazım dedim ne haltlar karıştırıyon da bilmem ne bisürü şey dedi ben de cinnet geçirdim agzıma geleni söyledim. Okulum biteli daha 1 hafta oldu. Doğru düzgün daha çıkıp gezemedim bile. Çok ağır bir bölümde okuyorum tıp okuyorum. bir günlüğüne bir çıkıyım dedim ki tatildeyim. Her dediğini yapıım istiyo. Karışma bana 22 yaşındayım diyorum sen hayatını yönetemiyosun diyo. Bütünlemeye kalıp geçtim bu yaz. Onu yüzüme vuruyo sürekli. Hayatım boyunca hep çok başarılı bir öğrenci oldum okulu dereceyle kazandım bu sene çok çalışmadım ama derslerime canım pek çalışmak istemedi ama sınıfta kalmadım hiç bu sene de geçtim. Bıktım artık herşeyimi eleştiriyor. Kendin beceremiyon büte kalmandan belli diyor yardım edin napıcam ben bu kadınla. Nefret ediyorum artık ondan. Çok bunaldım kısıtlana kısıtlana yeter artık
Annemden nefret ediyorum. Dayanamıyorum yardım edin nolur!!!?