Yurt dışına gelin geldim ve eşimin ailesi beni dışlıyor, ne yapabilirim?

Merhabalar, yurt dışına gelin geldim ve eşimin ailesi beni istemiyor. 2 aydır evliyiz ve her türlü özel günümüzde burnumuzdan getiriyorlar. Eşim yabanci, ailesi de yabancı. Eşimle çok severek evlendik ama resmen klasik doğulu kaynanalar gibi kaynanam var. Beni sürekli disliyorlar ve hiçbir yardımda bulunmuyorlar. Bunu maddiden kasıt soylemiyorum. Eşimin annesi doktor ve evde yatak döşek hasta yattığımda (korona degil test oldum negatif çıktım) bir serum bile takmadı. Düğün için yardım etmediler bizim geleneklerimizde yok dediler. Düğün hediyesi de almadılar. Genel olarak yalnızım burada kimsem yok. Eşimin benden iki yaş büyük kız kardeşi gel sana arkadaşlık yapayım da demiyor. Demek zorunda değil ama aynı durumda bizim ailemize gelin alsaydık onu sarıp sarmalar çok iyi sahip çıkardık. Ne yazık ki burada öyle bir durum yok. Durumumuz iyi zaten onlara da muhtaç değiliz Allah'a şükür. Dillerini de öğreniyorum çok iyi sayılmam o konuda da dil kursuna yollayacağız dediler onu da yapmadılar. Ben eşimle üniversitede tanıştım ama yurt dışına geldik beraber dolayısıyla okulu da bıraktım. Buarada en baştan başlamak da imkansız gibi bir şey dillerini iyice öğrenmem gerekiyor bunun için de bol bol zamana ihtiyacım var. Ben ailesine karşı çok saygılıyım ve ne zaman bir araya gelsek anneannelerine olsun annesine olsun herkese çiçek alirim ama bir kere bile teşekkür etmezler. Her neyse benim sorum şu,
Peki ben bu yabancı aileye kendimi nasıl sevdirebilidim? Dislanmak istemiyorum artık bunu nasıl engelleyebilirim? Lütfen bana bir yol gosterin.
Güncellemeler
+1 yıl
Cok fazla soru vs geldigi icin buraya direkt yaziyorum
1. Esim ve ailesi Italyan
2. Ben dindar bir musluman degilim o yuzden dinden dolayi bir sorun yok zaten onlar da dindar degiller esim hayatinda bir kere bile kiliseye gitmemis
3. Okulu biraktim gibi bir algi olmus okula burada devam ediyorum.
4. Evde oturma kismi kismen dogru cunku online dersler veriyorum ve kendi derslerime calisiyorum korona burada cok ciddi boyutlarda.
Güncellemeler
+1 yıl
5. Ailem cocugun cok iyi oldugunu biliyordu annesini dusunmedim bile.
6. Evlenmeden once bana karsi cok sicaklardi ama bence evlilige kadar gidecegini dusunmedikleri icin muhtemelen onemsemediler bile.
7. Buraya para icin gelmisim diyenler de olmus ama gercekten gozum kormus simdi biraz daha anliyorum cok acele etmisim o zamanlarda.
8. Esim bana karsi cok iyi ve yine bir baska gergin aksam yemegine cagirmislar ve esim mesguluz demis.
Yurt dışına gelin geldim ve eşimin ailesi beni dışlıyor, ne yapabilirim?