Deprem olduğundan beri geceleri yatağa uzandığımda bir korku sarıyor beni. Küçükken anne babamızla uyurduk ya korkunca, belki saçma ama onlarla uyumak, yalnız olmadığımı hissetmek istiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Zaten covid yüzünden psikolojim bozuktu, artçı depremler de oldukça ben daha da bozulduğunu düşünmeye başladım. Moralim yerlerde...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaşadığını ciddi bir travma, artçılar da o stresinizi sürekli hâle getiriyor. Artçılar, kırılan kütlenin yavaş yavaş oturduğunu gösterdiği için tehlike arz etmezler. 1500ü aşkın artçı oldu zaten. Asıl şoku atlattınız, aslında bir süre rahat uyuyabilirsiniz.
Bu arada, televizyona çıkıp "bu deprem şunu tetikleyebilir cart curt" diye atan profları ciddiye almayın. Türkiye'de televizyona çıkmayan, çok kaliteli sismologlar, deprem uzmanları, jeologlar vardır. Bilimsel verilere dayanmayan hiç bir şeye inanmayın.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Durumunuza çok üzüldüm inanın ki kendim yaşamış gibi hissettim bu aralar depremle ilgili olan şeylere bakmamaya çalış her şey geçti gitti artçı depremler büyük zararlar getirmez sakın korkma ki zaten artçı depremlerde korkmanı gerektircek hiçbir şey yok emin ol kafanı dağıtacak seni mutlu edecek şeyleri yapmaya çalış. Ve bence de bi psikiyatriye gidersen iyi olabilir ilaç verir rahatlarsın çok çok kötüysen eğer kendini bir türlü toparlayamıyorsan psikoloğa da gitmeni tavsiye ederim çünkü psikoloji cidden nasıl hasta olmamak için sağlıklı besleniriz ya dengesiz beslenince de hasta oluruz aynı onun gibi ruh sağlığı da çok önemli şimdi olmasada ilerde kaygı bozukluğu panik atak gibi ruhsal hastalıklar ortaya çıkartabilir. Covid olsa da arada dışarı çık yürüyüş yap iyi hissedersin film izlemek kafanı dağıtır kendini geliştirecek şeyler yap bir hobi edin veya bir hedef belirle kendine eğer uğraş bulursan beynin elinde olmadan başka yerlere kayacak boş durma kendini dinleme sakın kötü hissedersin aklına yine o kötü günler gelir bu dediklerime dikkat et eminim biraz da olsa faydasını göreceksin bunları yap ve kesinlikle psikiyatriden randevu al yok ben hâlâ çok kötüyüm diyorsan psikoloğa gidebilirsin.
35 Yorumla- +1 yıl
Yorumun gözlerimin dolu dolu olup taşmasına yetti, arttı. Teşekkür ederim gerçekten içim bir nebze de olsa rahatlıyor. Artçı depremlerden korkmama gerek olmadığını biliyorum ama olduğu anda bu düşünce aniden kayboluyor. Beş tane muhabbet kuşum var ve onları, kardeşimi, annemi, babamı düşünüyorum. Onları düşününce de bende kayışlar kopuyor işte. Hepsini kendimden çok seviyorum. Korkum da büyük ihtimalle bundan diye düşünüyorum çünkü normalde odamda vakit geçiren ben, artık sürekli ailemle vakit geçirmek için salondayım. Bir deprem anında onların başına bir şey gelirse ben ne yaparım diyip ağlarken buluyorum kendimi. Ama artık her şey geçti değil mi? Artık daha büyüğü olmaz? Çünkü bazıları beklenen deprem bu değildi diyor, neye inanacağımı şaşırdım. Korkuyorum işte...
- +1 yıl
Emin ol korkmanı gerektircek bir şey yok. O beklenen deprem falan hepsi yalan dolan şeyler. Yani ben hiç büyük bir depremden sonra tekrardan büyük bir deprem olduğunu görmedim. Artçılar olmasa belki diyeceğim ama çoğunlukla artçı oluyormuş zaten öyle duydum. Bunun gibi bir deprem çok uzun bir süre olmaz. Bu artçı depremler de belki bu duruma alışmanı sağlayabilir çünkü biliyorsun deprem ülkesinde yaşıyoruz her yerde olabilir bunlar alışmak zorundayız ama tabi bizim devlet doğru düzgün bina yaptırmıyor orası ayrı konu ve yerinde olsaydım bende aynı senin gibi hep ailemin yanında kalırdım. Onlar senin canından bir parça sonuçta. Herhangi bir deprem olsa önce kardeşimi düşünürdüm gerekirse kardeşimi altıma alırdım o anda bina tüm üstüme çöksün kardeşime bir şey olmasın aile çok başka bir şey ailenden birisi gitse hayatında hep bir yerlerde bir eksik oluyor sen de galiba aileni kaybetme korkusu yaşıyorsun bu şekilde devam etmekten dolayı üzülme hatta bu çok güzel bir şey ailenin yanında olmak istemek onlarla beraber uyumak istemek bunlar çocuksu veya saçma şeyler değil en doğal haklarından bir tanesi. Zaten bu korku büyük ihtimalle geçici bir süre sonra atlatırsın diye düşünüyorum en fazla 3 4 ay sonra bu korkun geçecektir emin ol
Kuzum o bana da olmuştu İstanbul'daki 5 şiddetindeki son depremden sonra kaç gün deprem çantasıyla ayakta uyudum 😄 ki İzmir depremi ondan çok daha büyüktü korkman çok normal ama inan geçecek, uzmanlar izmirde daha uzun süre büyük bir deprem olmayacağını düşünüyor. Artçı küçük depremler insanı daha da korkutuyor ve hatta ben o kadar korkmuşum ki hala deprem olmasa da deprem oldu sanıyorum sürekli sallantı hissediyorum.. Elazığ depreminden sonra burada bir kız yine aynılarını yazmıştı o da korkuyordu onunla da aynılarını konuşmuştuk, İstanbul'da olduğunda ben de aynı soruyu sormuştum hatta ama korkma atlattınız çok şükür en büyüğünü artik ufak depremler dışında bir şey yaşamazsınız 🌻🌸
13 Yorumla- +1 yıl
Ben de sallanıyor gibi hissediyorum psikolojik olarak herhalde artık. Ben de birkaç yerde saçma sapan "Bu beklenen deprem değildi, daha büyük bekleniyor" haberleri gördüğüm için korkuyordum ama söylediklerin içimi fazlasıyla rahatlattı. Söylentilere inanmayacağım 80 saat içinde 1000den fazla artçı deprem oldu. Size de Allah yardımcı olsun inşallah. Deprem gerçekten zor bir şey özellikle de deprem fobisi olanlara... Teşekkür ederim yorumun için ♥🙏
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hepimizde aynı şeyler var maalesef. Uykularım iyi değil çalışırken bile sarsıntıları hissediyorum. Eve hiç girmek istemiyorum. Havada soğuk ne yapacağım diye düşünüyorum? kovid var bir yandan deprem artçıları. Uzmanlar konuşuyor, sosyal medyada haberler insan kafayı yiyecek hale geliyor. Seni çok iyi anlıyorum paylaşmak istersen düşüncelerini dinlerim. Gazete okumayı çok severim inan okuduğumu anlamıyorum. İşe geldim bisiklet ile hava ala ala kafam dağılsın diye o bile fayda etmedi.
23 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun... Benim muhabbet kuşlarım var onlarla vakit geçirdikçe, sevgilerini hissettikçe unutuyorum ben. Yoksa hiçbir şey dağıtamıyor dikkatimi. Yalnız kalmamak çok önemli bence. Avuç içi kadar minik kuşlar bile insana güç veriyor. Size de sevdiklerinizle olmanızı öneririm. Birlikte, zor da olsa zamanla atlatacağız 🙏
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
43Cevap
+1 yılZor valla ben 10 sene önce yaşadım deprem. Başka yaşamadım ama haverlerini duyunca bile tekrar yaşamış gibi oluyorum. Sanki deprem oluyo gibi geliyo hep. Sürekli avize kontrol ederim. İlk 1 sene çok zor geçiyo. Sonra biraz biraz alışıyosun ama zor. Bi süre sınra yorgunluktan uyuyosun. Ama yatarken cenin pozisyonunda ve korunaklı bi yerde yatıyodum. Bi de öyle dene istersen.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok çok geçmiş olsun... inşallah en kısa sürede atlatırsın🙏🏻
Bende öyleyim bu aralar. gece yatarken deprem oluyormuş gibi hissediyorum basim donuyo. psikolojik sanirim. Allah korusun tabiiki ama depreme care yok maalesef eger büyük bir deprem olursa. insallah bugünlerde geçer. her depremden korktuğumda enkaz altında da olabilirdim su an diyorum. sukretmek lazim.
33 Yorumlaİzmir’de yaşıyorsunuz sanırım. Bu konuda destek alabilirsiniz. Ya da anne babanızla bir süre yatmak sizi güvende hissettirir.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. 6.8 elazığ depremini malatyada yaşamış biri olarak söylüyorum. Bir müddet korkacaksın, deprem oluyormuş gibi hissedeceksin, aklından o günü atamayacak hatta senaryolar yazacaksın o günle ilgili. Ama zamanla her şeye alıştığımız gibi buna da alışıyoruz. Atlatmak uzun zaman alacak ben de tam olarak atlatabilmiş değilim. Sakinliğini korumaya ve tek başına mücadele etmeye çalış.
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun zaman her şeyin ilacı. Daha büyüğünün geleceğine dair olan söylentiler yüzünden panikliyordum ama 1000den fazla artçı deprem oldu ve artık daha büyüğü olmaz diye düşünmeye başladım. Sana da çok geçmiş olsun haberlere bakma ve sosyal medya hesaplarına girme, o anları hatırlamamaya çalış. Teşekkürler ♥🙏
Cevap sahibi+1 yılBana dediklerini birebir uygulamaya çalış. Ülkemizin kaderi bu fay hatlarına çözüm yok. Eğer depreme uyku esnasında yakalanırsan diye bir yer belirle uyku haliyle paniklememek için. Biz öyle yaptık eğer ayakta durabiliyor ve yürüyebiliyorsak hepimiz salonda toplanacağız olan depremde bırak yürümeyi ayakta durmakta zorlanıyorduk. Bu durum için yatağımızın kenarına sağlam ve bedenimizden daha yüksekte olan şeyler koyduk bir çökme esnasında bedenimizi koruyabilmek için. Aynı zamanda telefonlerımızı akşam şarj edip başucumuzda bırakıyoruz ki bunun önemini yaşadığınız depremle anlamış olduk. Tekrar çok geçmiş olsun seni anlayabiliyorum bu yüzden korkunu acını tam anlamıyla paylaşıyorum. Biraz zaman geçtikten sonra devlet hastanelerinde ücretsiz destek alacaksınız zaten yani burada öyle olmuştu psikologlar yaşadığımız deprem ile ilgili danışmanlık yapmıştı.
- +1 yıl
Evet maalesef ülkemizin kaderinde bu var. Hep düşünüyorum zaten, kafamda bin bir türlü senaryo oluşturuyorum deprem olursa diye... Allah yardımcımız olsun ve kimseye bu tip şeyler yaşatmasın inşallah. Olabilecek en az hasarı almamızı umuyorum bundan sonrası için de. Çok çok teşekkür ederim beni rahatlattığın için 🙏♥
Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. İlk depremden daha güçlü bir deprem yakın zamanda o bölgede olmaz kolay kolay bu bir sisam depremiydi ama orasida yakın İzmir'e bina sağlamsa çatlak vs yoksa rahatlıkla uyuyabikirsin, artcilar bir ay boyunca en az olmaya devam eder sonra onlarda durur.
10 YorumlaSadece sen değil ne yazikki bir çok insanın psikolojisi bozuk, deprem ve vebalar hayatın bir gerçeği elimizden geldiği kadar dikkatli yaşamak gerekiyor fakat bu tarz düşüncelere takılıp kalman seni yalnizca dahada strese sokar ve bos yere kaygilandirir.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun canım. Kolay değil şiddetli bir depremi yaşamak ardından onca insanın enkaz altındaki haberlerini görmek.. biraz zaman geçmesi gerekiyor yaralarımızın kapanması için
13 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle gerçekten. Birinin cenazesi çıkarılıyor ağlıyorum, bir diğeri kurtuluyor bu kez sevinçten ağlıyorum. Çok çok zor bir durum bu yüzden zamanla alışırım diyerek kendimi teselli ediyorum. Hepimize milletçe geçmiş olsun 😞🙏
- +1 yıl
Bende öyle sevinç hüzün karmakarışığım. Aileme ilk dklarda ulaşamadım, şimdi her enkaz altındakileri gördükçe sanki ailem ordaymışcasına canım yanıyor. Keşke hiç bir can yitip gitmeseydi hepsi kurtulsaydı😔
Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize🙏
- +1 yıl
Amin inşallah 🙏😞
+1 yılOlur normaldir bu durumlar. Size tavsiyem (internetten bakin) kendinize telkin yapin. Lavanta, yasemin gibi sakinlestirici kokular alin kendinize. Bi dinlendirici muzik. En onemlisi de kendinizle savasmayin akisina birakin. Direnmek ters teper her zaman
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsık sık ağlıyorum
çalışamıyorum
beynim uyuşuyor gibi hissediyorum
kollarım bacaklarım sızlıyor sıcaklık akıyor sanki...22 Yorumla- +1 yıl
size de geçmiş olsun. toparlanacağız
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız olmadığını düşün herkes seninle aynı korkuyu yaşıyor dua et uyumadan önce rahatlamaya çalış , ne olacak annenle uyuyabilirsin
23 Yorumla- +1 yıl
Gittikçe iyileşecek🙏🏻
Olacakla öleceğe çare yok deprem olur ve ev çökerse etraftaki herkese aynısı olacak bu da kader ama kötü düşünme yaşadığın anı kendine zindan edersin
11 Yorumla
+1 yılBen de korkuyorum hele bugün depremle uyandıktan sonra tek başıma bir odada yatmamaya karar verdim içim biraz rahatlar belki 😕
11 Yorumla
+1 yılDeprem. Çantası hazırla ve kitap oku ya da film izle modunu değiştir. Deprem. Gerçeğinden uzaklas.
Depremden uykusuz kalıp panik olmaya devam edersen deprem. Anında kendini koruyamazsin! Sana ve çevrene yardımcı olmak için Dinlenmek önemlidir.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu namaz kıl, dua et kafasındaki insanlar yüzünden geliyor başımıza ne geliyorsa. Seni depremden dua kurtarmaz arkadaşım. Acı ama gerçek. Sağlam bina kurtarır. Eğer çürük bir evde yaşıyorsan bir yolunu bul ve deprem riski düşük olan bir yere taşın. Ya da sağlamlığından emin olduğun bir yerde otur.
10 Yorumla
+1 yılValla ben dakka başı yukardaki lambaya bakıyorum. Çok normal zamanla atlatacaksın
23 Yorumla- +1 yıl
Hepimize geçmiş olsun. Allah oradakilere de yardım etsin. Biz sonuçta yırrttık
+1 yılValla bende çokça korkuyorum Allah sonumuzun hayır etsin:(
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır
+1 yılYapacak birşey yok dua et Allah dan gelene kul ne yapsın...
12 Yorumla- +1 yıl
Canım bol dua et
+1 yılGerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun
16 Yorumla- +1 yıl
Ben çanakkaledeyim bende hissettim depremi...
- +1 yıl
Allah razı olsun sağolun Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok zor bir durum.
- +1 yıl
Keşke varlıklı bir insan olup yardımım olsa insanları mutlu etmek çok güzel birşey...
Gayet normal biz deprem olduğun da salona yatak serer bir arada uyurduk.
12 Yorumla
+1 yılÇok normal. Ben günlerdir uyuyamıyorum. Depremler oluyor beynimde.
11 Yorumla
+1 yılBende seninle aynı durumdayım. Gece gündüz farketmiyor. Psikolojim çok bozuldu evde duramıyorum, Uyuyamıyorum kötü haldeyim yani
20 Yorumla
+1 yıl99 İstanbul depremini yaşayanlar dan biri olarak seni anlıya biliyorum arkadaşım
Sarsıntı hissi işlemiş durumda en küçük bir durumda bile o korku işlemiş psikolojik olarak
Rabbim kimseyi böyle afet korkusunu ve acısını yaşatmasın23 Yorumla- +1 yıl
Bu konuya farkındalık yarattığın için teşekkürler 👏
Herkese geçmiş olsun dualarımız hep bir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar korkma
Herkese var deprem
Ben İstanbul’da yaşıyorum
Büyük bir deprem bekleniyor
Ama ne yapalım
Kader12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoktora gidebilirsin
+1 yılNeyin başımıza ne zaman geleceği belli olmaz ama sakin kal ve rahatla panik durumu her şeyi mahvediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeliz Yeşilmen'in ''hey hiş fıstık çıkı çıkı'' türküsünü dinle. Fena dikkat dağıtıyor.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Gerçek bir baş yapıttır :D
- Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun ben de dakikada bir avizede bakıyorum bir ses geldi mi ürküyorum depremler o kadar sıklaştı ki Allah seninle olsun
10 Yorumla
+1 yılBazı ayet ve dualar var onları okuyana ölümden başkası dokunamaz, eğer binanda hasar vs eskimişlik varsa şikayet et gerekli yerlere
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnksiyeten var mı? Bununla beraber gelen sorunların var mı?
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlduğunu bilmen çok basit aslında Google'dan bak , bana yaz 💕
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ya bende de var, senin böyle olman normal doktora gidebilirsin o ilaç veriyor ama kullanmak istemiyorsan aklına kötü şeyler gelince hemen sil aklından düşünme
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, kulak çınlaması, seyreme, arada gelen kafa ağrısı acısı, kalp çarpıntısı bunları yaşayabilirsin gitmediğin süre hiç korkma bizde yaşıyoruz bunları 💕
Bizde artçılar yüzünden hala bir arada uyumaya özen gösteriyoruz hatta babam bi ikna olsa çadırda kalcaktık bende korkuyorum her sarsıntıda sıçrıyorum
10 Yorumla
+1 yılkorkulacak birşey yok eğer ölüm yazıldıysa kaderine nerede olursan ol o anı yaşayacaksın
10 YorumlaBende korono dan korkuyorum hergün acaba ne zaban olacam diye bekliyorum kurbanlık koyun gibi.
10 YorumlaBir düre bu tür korkular yaşaman muhtemel zamanla geçecektirö
10 Yorumla
+1 yıluyu bi bok olmaz vaden varsa yaşarsın vaden bittiyse bir saniye bile yaşayamassın emin ol
10 Yorumla
+1 yılnormal durum bırak o korkuyu yasa yasadıkca ıcınde serbest bırakınca gecer gıder
10 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlayabiliyorum. Çok normal bu, dua et veya aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalış, sevdiğin bir müziği dinle ve kitabı oku. Ya da başka şeyler düşünmeye çalış, seni mutlu eden şeyleri falan
20 Yorumla
+1 yılPsikolojik savaşındasın bu psikolojiyi yenebilirsin kendşne güven dua et kendini rahatlat
13 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim dua her şeyin ilacıdır aklından hiç bir zaman çıkarma bunu dara girdiğin an hemen dua et yatıyorken de. İyi geceler
Kendini okşayarak yalnız olmadığını hissettir kendine ve sonra uyu 😂
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun üstesinden mutlaka gelmeye çalış, kaygı bozukluğuna sonunda da panik atağa dönüşmesin.
10 YorumlaAyetel kürsi oku 7 defa
11 Yorumla
+1 yılİki rekat namaz kıl abdest al kötü düşünme uyurken depremde ölenler için bir Fatiha oku uyumaya başla
10 YorumlaNamaz kıl valla o korku geçer bende öyleydim 6 aydır kılıyorum icim rahat uyuyorum
10 YorumlaAllah kolaylastirsin abdest al bence dua et namaz kil rahatlarsın
10 Yorumla
+1 yılarkadaşım ben bornovada oturuyorum eski mahallem yıkıldı hatta gayet uyuyorum deprem olduğunda da takmıyorum. deprem olduğunda masanın yanına geç, çantanı hazırla bu kadar!!!
00 Yorumla
+1 yılBen uyuyorum ya bugün sallantıya uyandım ama
15 Yorumla- +1 yıl
1 ay bile sürebilir diyorlar.. 1 saat önce fena sallandık
- +1 yıl
Şimdi de oldu
- +1 yıl
aynen öyle..
valla ben de aynı durumdayım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dua et öyle uyu herşey kısmet
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik desteğe ihtiyacın olacak
10 YorumlaKnk 100 kerr "ya baki" de
10 Yorumla
+1 yılKorkunun ecele faydası yok
10 Yorumla
+1 yılKaderin onune gecemezsin
10 YorumlaKorkuyu kafandan at başka şeylere odaklan ya da ilaç al
00 YorumlaAkşamları yoğurt ve sarmısak ye deliksiz uyursun hatta sabah bile kalkamassin
00 YorumlaNeredesin şu an da korkuyorsun
16 YorumlaAile & Toplum konusunda 999 cevap paylaştı. Bende korkuyorum
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı. bizde öyleyiz
16 Yorumla
+1 yılAnksiyete mi var
14 Yorumla- +1 yıl
Psikiyatriye git istersen
- +1 yıl
Rica ederim
Kıyamam sana gel sarılalım istersen
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkunun ecele faydası yok
10 YorumlaNamaz kil namaz namaz namaz namaz namaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ölümden fazla korkma.
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem