Ailem çok sinir bozucu yeter artık?

18 yaşındayım 16 yaşında kız kardeşimle aynı odada kalıyorum odaya sadece gece yatarken girmeme izin veriyor çok pis kanli pedlerini ortaya atıyor kıllı jiletlerini ders calışma masamın üstüne koyuyor gece lap diye lamba açıyor annem babam umursamıyor diyorum ben bunla aynı yerde durmak istemiyorum diye umursamıyorlar kendi rahatları bozulmuyor çünkü acayip sinirimi bozuyor bu velet anne babamla sürekli kavga ediyor evde kafamı dinliyeceğim yer yok bunların arasındayım sürekli annemle kız kardeşim sürekli kavga eder sabah uyurken bağırır çağırirlar beni uyandirilar annem süreklu bela okuyor telefonda sürekli milletin dedikodusunu o iğrenç ses tonuyla bağırararak yapar evde sürekli herşeyi eleştirir herşeye burnunu sokar sürekli babamla kavga ediyor bi gün bile kavga etmediklerini görmedim annem durduk yerr herseye bağırır kadının normal konuşması bile azarlar gibi acayip sinir bozucu ve aşırı paranoyak ve evhamlı markete gidiyorum geliyorum nereye gittin sen sigara mı içtin naptın gezmedeye gidiyorum çabuk eve gel diye bağırmaya başlar çabuk nerdesin fotoğrafını cek hicbirseye inanmaz babamı arar kavga çıkarmaya bakar halbuki bişey yaptığım yok kendime kıyafet alırım kırk yılda bir 100 liraya çaldın mı bunu der buna 100 lira mı verdin der bela okur kendisi günde 2 paket sigara içer ayda 1200 lira ona verir benim kendi paramla aldığım şeye karışır bencil bunların arasındayım mecbur babam desen sürekli mıymıntı hiçbirseyden memnun olmaz herşeye olumsuz cevap verir hayatı ölü gibi yaşar annem babamı sömürmüş yaşam enerjisi bırakmamış babamla annem sürekli evde oturur 1 tane bile arkadaşları yok kim bunları sevsin ki sürekli beynimi yiyorlar bıktım artık bunlardan yemin ediyorum başka biri benim yerimde olsa 1 haftada delirir acayip sinir bozucular 1 kere mutlu olduklarını görmedim tek yaptıkları etraflarına sürekli huzursuzluk vermek biraz daha bunlarla kalırsam deliricem bütün yaşam enerjimi sömürdüler ya.
Ailem çok sinir bozucu yeter artık?