KKizlar ailem her seyime karisiyor bıktım?

Arkadaşlar 18 yaşindayim ailem her şeyime karisiyorlar giymime arkadaş bile edinmeme izin vermiyorlar evden dışarı bile çıkmama izin vermiyorlar bana eski mi telefon aldılar bu 8 yıldır yaşıyorum bana yeni bir telefon almadılar almicaklarda çok dindarlar ablam ve habim her şeyi yapıyor ablam sigara içiyor nargile içiyor abim mert ile içiyor ailem karışmıyor ama ben nargile içmek istediğimde bana tokat atıyorlar her seye hayir evde bile açik giyinmeme izin vermiyorlar ablam kapali oldugu halde bazi yerlerde açiyor mayo giyiyor ailem ona bir sey demiyor ama bana gelince bi tantolon ve bir tişörtan baska hiç bir sey giymeme izin vermiyorlar sanki beni yolda bulmuşlar gibi bütün ev temizliği üstüme yüklediler ve 5 kişiyi hizmet etmek zorundayım hergün ve hergün bana şidet uyguluyorlar üstelik ben hastayken bunları yapıyorlar ve ağrımdan ağladım zaman annem beni dövüyor süz diye🥺 az önce abim nargile almış bende onlara alicam dedim herkes bana tepki verdi baban bi duysun dedi dilini keser dedi ablam bana beni onlar zorla yoneldiriyorlsr sanki bir baycan gibiyim bir romot gibi hisediyorum kendimi bana bazen haftalık 100 tl veriyorlar başka vermiyorlar oda bana verirlerse arkadaşlar napicam artık dayanamam bana akıl verin🥺😭

KKizlar ailem her seyime karisiyor bıktım?