Arkadaşlar 18 yaşindayim ailem her şeyime karisiyorlar giymime arkadaş bile edinmeme izin vermiyorlar evden dışarı bile çıkmama izin vermiyorlar bana eski mi telefon aldılar bu 8 yıldır yaşıyorum bana yeni bir telefon almadılar almicaklarda çok dindarlar ablam ve habim her şeyi yapıyor ablam sigara içiyor nargile içiyor abim mert ile içiyor ailem karışmıyor ama ben nargile içmek istediğimde bana tokat atıyorlar her seye hayir evde bile açik giyinmeme izin vermiyorlar ablam kapali oldugu halde bazi yerlerde açiyor mayo giyiyor ailem ona bir sey demiyor ama bana gelince bi tantolon ve bir tişörtan baska hiç bir sey giymeme izin vermiyorlar sanki beni yolda bulmuşlar gibi bütün ev temizliği üstüme yüklediler ve 5 kişiyi hizmet etmek zorundayım hergün ve hergün bana şidet uyguluyorlar üstelik ben hastayken bunları yapıyorlar ve ağrımdan ağladım zaman annem beni dövüyor süz diye🥺 az önce abim nargile almış bende onlara alicam dedim herkes bana tepki verdi baban bi duysun dedi dilini keser dedi ablam bana beni onlar zorla yoneldiriyorlsr sanki bir baycan gibiyim bir romot gibi hisediyorum kendimi bana bazen haftalık 100 tl veriyorlar başka vermiyorlar oda bana verirlerse arkadaşlar napicam artık dayanamam bana akıl verin🥺😭
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tek çaren şehir dışı üni yazmak bende öyleyim yazıp gidicem
Ya evden bile çıkmama izin vermiyorlar
Benimde aynı 4 duvar arasında geciyo gunlerim tek caremiz şehir dışı üni yazmak 🥺
🥺🥺😔😔
Sabah akşama kadar 4 duvar arasindayim😭
Az sık dişini duymamisliga vur onları tamam mı sonra düşünsene şehir disindayiiizzz veeee en kötü yurtta kaldığımızı düşün orada bile 11de kapaniyo 11e kadar istediğimizi yaparız sigara da içersin içki de istersen tabiii gezersin hatta kapali olmak istemiyorsan aciladabilirsin senin hayatın sonuçta ben çıkınca kot şort giyicem hepp
Ben zaten açığım ama pantolondan ve tişörtan başka hiç bir şey giymeme izin vermiyorlar🥺😔
Ay bende oyleee bitek yatarken askılı şort giyebiliyorum skajksnsms az sık dişini ya sayılı gün çabuk geçer issstedigimizi yaparizz 🥹🥹🥹😭
Ya 2 ay sonra almanyaya temeli gidecez
Biraz anlatmak dertleşmek ister misin kafa dağıtırsın
Isterim🥺
tamam..
Çok mu açık giyiniyorsun peki
Yoo kapalı giyniyorum
18 yaşında olduğun için büyüyünce geçer
Geçmez
Böyle aileleri anlayamıyorum benimkilerde evden çık diye bana yalvaracaklar resmen
Benimkiler tam tersi eve kapatıyorlar ata evden cikmiyim diye dışardan üzerimi kapıyı kilitliyorlar
Neden var bu güvensizlikleri sana karşı
Bilmiyorum bana karşı hep öyleler bir şeyde yapmıyorum hiç erkek arkadaş bile edinmedim şimdiye kadar kötü bir şeyde yapmadim
Aşkım bak onlar seni dışarıdan gelebilecek kötülüklere karşı kendilerince koruyorlar ve senin büyüdüğünü kabul edemiyorlar o yüzden sende kendi imkanlarınla evden uzaklasacaksin yani okuyarak üniversite kazanarak kesinlikle evlilik düşünme bu bir çıkış yolu değil çalış güzelce git başka bir şehirde oku universiteni arkadaş da edinirsin sosyal ortamında olur rahat edersin ve kimse karışamaz
Işte evden çıkmama izin vermiyorlar okulu bıraktım çalışmalara izin vermiyorlar neymiş bana dediler ki bizde kizlar çalışmaz kocalarının parasını yer çalışan kızlarda tatlım. u dur dediler
Ben bu aileye yorum yapmak istemiyorum bu ne kadar sığ bir düşünce ki 21. Yüzyılda koca parası yemek ne kadar iğrenç bir tabir
Malesefki öyleler
Tanislaim mi fikir veriym
reşitmisin?
Raşidim
Karışırlar
Evlenmeyi düşünüyorum
Kimle
Bilmiyorum her hangi biriyle
Hata yapma
Ailemle yaşamaktan iyidir
Şaşmaz
Şaşmaz derken
Gercekten boylelermi
Yemin ederimki daha fazlasi😔🥺
Nerede yaşıyorsun
İzmir'de
Ne diyim bilemedim Allah yardımcın olsun
Sağol bunun kurtuluşu evlilik
Daha beterine denk gelirsin oyle bir yerden kaçmak için evlenme doğru kararlar vermezsin
Petri çıksada bir şey olmaz yetki bunlardan kurtulayim
Hakkında hayırlısı olsun ama yinede iyice düşün
Üvey evlat misin
Yoo değilim
Yanı daha doğrusu bilmiyorum
Evlen kac
Onuda denedim öldüğüsiye kadar dayak yedim her yerimi moratilar
Kaçtığın çocuğu seviyor muydun
Kaçmadım biride soktu ben aileme yalandan biriyle kaçicam dedim onlarda beni bi güzel dövdüler
Benim arkadaşın biri kaçmıştı lisede
Eee sonra noldu
Ailesi geri almış tabi bekareti gitmişti. Unide tanışmıştık sevgili olduk bana anlattı. But dönüşü onu beklemedim diye beni terk etti