AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Evden kaç bidaha annenin babanın yüzünü görmemek üzere.Öyle şey mi olur ya cidden inanılmaz sinirlendim öyle anne baba olmaz olsun! Ben olsam evi terk ederdim
Telefonlarınıda asla açma hatta engelle
Vay iş hayatını anlatınca özendim biraz. Hemşireler ne kadar alıyor ki. Bence bir şekilde uyar kız. Tamam onlara da para bırakırsın ama 500 ne. Dellenirdim öyle Allah korusun
maaş kartını niye veriyorsun ki? abinin rahatı için kendi hayatını niye zora sokuyorsun? kartı iptal ettir, ne halleri varsa görsünler
Işte ben de anlamiyorum karantinada covudli hastalarla kaliyorum duzgun beslenmeliyim ama onlar benim burda yattığımı saniyolar abime hem yatiriolar
sanmakla alakası yok. erkek ayrımcılığı yapan, kızını umursamayan bir aile vakası
Az önce 750 di 500 duştu birazdan dileneceksin sanırım🤣🤣
az once estetik cerrahiydi birazdaqn nasa bilimcisi olucak sanirim :D ssjd
@sea-eyedgirl dogru... ama sonu dilencilik kesin
Abin olacak o hıyar ne yapıyor boş boş geziniyor mu o baksın ailene
Taviz veröicemsin kendime şunu almam lazım şu ihtiyaçlarom var vs diyerek vermiceksin bu ne böyle enayi yerine koyuyorlar adamı affedersin ama kavga dövüş gerekirse bu işe son ver. Ve her zaman maaşını az söyle ailene
bu pek saygısızlık değil de kendi kazandığın parayı ailene destek verirsin biraz sonrası senindir. yavas yavas ses cıkar.
Hani bir inek olur hep sağarlar süt alırlar ondan sende aynı öyle olmuşsun kim bilir ailen maaşın için seni kocaya da vermez
Gerçek den ailelerimi seçme hakkımız olsaymis keşke...
Keske
Hemşireymişsin ayrı yaşamaya başla bence
Yüzsüz sümükler
Ayri yasamak derken zaten hastanenin yurdunda kaliyoruz karantina hemsiresiyum covidli hastalarla ihtiyac diye istiolar abime araba almislar ben burda sürünüom duzgun bile beslenemiyorm
Konuş kendine biraz ayır gerekirse verme de
Abin araba alsın diye mi çalışıyorsun
Eyv destek verirsin ama senin paranı da kimse kullanamaz keyfine göre
yapacağın şey basit aslında önce bunu ailene açıklayacaksın ben artık ayaklarım üzerinde durmak istiyorum diyeceksin yine düzelmezse kendine bir ev arkadaşı bulup ayrı eve çıkacaksın, abinde arabasının masraflarını kendi öder artık
Sen böyle devam edersen daha çok sırtına binerler. Ben astsubayım ve bekarım 12.000 maaş alıyorum ailem cesaret edip isteyemiyor benden. Ekonomik bağımsızlığını eline al. Gerekirse ayrı eve çık. O zaman değerini anlarlar.
Oh ne güzel hayat sen çalış abin yesin. Salak mısın? Ailene verme paranı tut elinde
işin var gücün var parana sahip çıkamıyon , verme paranı git kendi hayatını yaşa ayrı eve çık
Sana haksızlık yapıyorlar. Valizini topla ayrı eve çık. Şunu da söylemeden geçemeyecem. Arabayı abime almışlar diyorsun yani kendi gezecek çoğu zaman. Abin adam olsaydı kendi arabasını kendi alırdı.
Maaşı onlar mı çekiyor borcunuz mu var öyleyse ailene destek ol bir müddet sonra para biriktiren de istemezler
Ailen senin vermediğin parayı nasıl alacak? okuyup hemşire olmayı becerebildiğine göre kazandığın paraya hâkim olabilecek kadar aklın da vardır herhalde kimse kimseye zorla bir şey yapamaz !..
Evlen kurtul sende öyle olsa sen birşey biriktiremezsin sonrada birşey desen onlara öylede olmaz tabi.
Neden öyle bişey yapıyorlar ki ya ve nerde hemşiresin bide sende netten kıyafet al kapıda ödeme yap ailenin adresi ver onlar ödedin
ewden ayrıl kendi evini tut tabiki bunun bazı sonuçları olacaktır katlanman gerek ya da daha ılımlı olarak anen ababnla konuşmalısın anlatmalısın durumu
Birşey desen seni bugünler için büyüttük zaten derler, maaş kartın onlardaysa baştan yanlışı yapmışsın demektir...
Aileniz biraz gelişmemiş ve anlayışsız bir aile yapısına sahipsiniz. Yapacak tek şeyin o aileden kurtulmak.
Oha ya. Ben reddederim öyle aileyi. Sen çalış didin abine araba alsınlar sen öde kendine bi şey almana izin vermesinler bu ne böyle. Kuzum kaç o evden isyan çıkar. Maaşın da varmış ayrı eve çık. Bıktım sizden ben de varım bu dünyada de
Hata ailende değil sende yani sen onlara harçlığını ver ağzını kapatsınlar kendi paranı ye iç anlamıyorum ki yani kafana silah mı dayıyorlar
İyi bir adamla yuva kurmak istersen snei tanımak isterim. Bu şekilde kendi önümüze bakarız 💕👫
Buyuksun biraz ya
🌹🙏
Ayrı eve çık olur mu öyle şey ya çalış çalış alsınlar o kadar yoruluyorsun senin paranı kendilerinin mi sanıyorlar.
Başka eve taşınırsın. Başka şehire gidersin. Abine araba alıyorlar daha gtlerinde donları yok araba ne akm
Hemsireler ne kadar maas aliyor da sana 500 birakiyorlar
4000 alıyorlardır ortalama
@cinnia üç buçuk lirayı araba taksidine yatırıyorlar yani. Olum varya annem babam bana yapsa ölesiye dayak yiyecegimi bilsem 5 kuruş o arabaya vermem. Yeri gelecek abisi buna arabasini vermicek kullansin diye
Ben fazla mesai yapip bes bucuk aliyorhm 5 ona gidio
Mesai zorunlu birseymi. Eger degilse yapma paran sana kalmiyor sonucta
belli ki onlar için değerin yok erkekci aile bence kırman lazim artık sen hergün hergün kırılacağına onlar 1 gün kırılsın
evini ayir ya da verme acik acik soyle benimde ihtiyaclarim vardiye
kadroluysan tayin iste ayril o sehirden
Kadroluyum evet covid 19 servisinde calisiyorum tayin verirlerse gidicem
tayin iste verirler ayril yoksa huzur vermezler sana hem senin icin de iyi olur ayrilmak
ozaman para idteyemezler senden
Ailen sana saygı göstermiyor. O senin paran ve senin hakkın. Hiçbir açıklama bile yapmana gerek olmadan banka hesabında tutman gerek
genç kız olarak kendine özel şeylerin olduğunu annen anlamalı aslında bir erkek ile kadın aynı olamaz harcama ihtiyaçta
kartini iptal ettirmek zor olmasa gerek , abine araba aldilarsa sana mi güvenip almışlar ödesin abin.
Sende araba al takside girersen mecbur verecekler bende aileme veriyorum ama onlar biriktiyor benim için
Sana tavsiyem kendi mesleğine uygun birini bul evlen. Senin için en iyisi bu olacaktır.
Kendi meslegimden mi bulmaliyim. sence cunku biri var maddi durumu iyi huyu iyi ama buyuk 10 yas
Davul bile dengi dengine demiş atalarımız. Kendin gibi sağlık sektöründen birini bul evlen. Maddiyat bir yere kadar. Sağlık sektöründe çalışan biri olmasada kamu kurumunda çalışan ve birazda yaşına yakın birini bulman senin için em iyisi olacaktır.
Paran var madem eve çık ne veriyorsun şunlara para ya abine ne mecbursun kızım sen araba almaya deli misin
Nasıl bir aile. En huyuz olduğum konular. Benimde paramı alıyorlardı. Anlamlara veriyorlardı deliriyordum. Evden ayrıldım bir daha kuruş vermedim. Sende ayrıl evden resmen keriz niyetine koyuyorlar seni. Derdini anlıyorum bende yaşadım.
Yahu ben buna karsıyım tamam.. aılene yardım edebılırısn ama hepsını onlara ver ee kendı özgurlugun . kendi calısman... nolcak
Ee burda suçun büyüğü sende. Maaş kartını niye veriyorsun ki
Kızım verme paranı niye veriyorsun hak eden bir ailen yok bana ne abimin arabasından verme sakın
Işin zor ama yavaş yavaş artık diş göstermek mi desem yani kendine para ayır ilk başta biraz laf yaparlar ama sonra alisirlar
Allah Yardımcın olsun yaa Gerçekten Üzüldüm Sağlık Sektörü Çalışanlarımız Baş Tacımdır
Canım sen bu kafayla birsey yapamasin seni böyle ezerler
Bunca yıl seni okutup meslek sahibi etmişler azıcık seninde onlara faydan olsun.
Ailenden ayrı yaşayabilirsin. Sonuçta belli bı yaşa gelmişsin ve hala maaşına el koymaları çok saçma
Vafasızlık etme seni onlar okuttu ihtiyaçları olduğu zamanda yanlarında olamayacaksan niye varsın
Bence evden ayrılıp kendi bağımsızlığını eline almadıkça bu durum değişmez.
Okumuşsun meslek olarak adam olmuşsun ama boşsun be kızım , cahilsin
Ben ce sana sarmaları gerekir sonuçta sen kazanıyon ama onlarda ailen bişediyem
Para verme, iletisim kurma. Bunu yapamayacsksan da ağlamayı, şikayeti kes.
İhtiyaç varsa sen ver parayı, maaşını almak nedir yahu.
Neden karşı çıkmıyorsun peki buna.
Sehir disina tayinini iste s. ol git o evden. Bildigim kadariyle hemsireler turkiyede iyi kazaniyo
Tam tersi olmalıydı, 500 onlara harçlık, geri kalanı sana kalmalıydı 😀
bi 25 yaşında olduğunu düşünürsek bi en az 22 / 23 yıl onlar senin her ihtiyaçlarını karşılamış (maddi ve manevi herşey) ben 24 yaşında evlendim şu an 26 yaşındayım. Stajdan aldığım parayı da çalışmaya başladığımda da maaşımı filan hep aileme verdim. 1 lirada bile gözüm olmadı. bence olmamalı da. ama buna rağmen ailem herşeyimi karşıladı benim. diyelim ki herkes cebinde 10 tl ile dışarı çıkarken ben 50 tl ile çıkardım (farz-ı misal) bunun hesabını tutman bence yanlış
Ayrı eve çık
Böyle aile olmaz olsun
Yüzlerine bakma
Zaten para biriktiremiyorsun niye ayrı eve çıkmıyorsun anlamadım ben
Ben de hemşireyim ve aylığımı bankaya koyup ailemden otlanıyordum sen neden böyle yaptın ki.
Hayatim verme sen de parani. Boyle bir sey mi var yahu? Vermis dizginlerini ellerine sür babam sür.
parayı vermeyeceksin bu kadar basşt.. senin paralar abine sendne habersiz hibe ediliyor..
isin gucun var ayri eve cikabilirsin. en azindan kafan rahat olur. bekar kalmayi da dusunmuyorsan evlenirsin zaten bir kac yilda. senin gelecegin icin yatirim yapmn lazim.