Ailem beni sevmiyor ! Çok çaresizim?

Ben istenmeyen bir cocuk olarak dogmusum. Bunun etkilerini buyudukce gordum. Ailemin beni sevmedigini her firsatta hissedebiliyorum.
Babam her zaman benim basarisiz olacagimi dusunurdu hic bir yeri kazanamayacagimi dusunuyor 'sen zaten kazanamazsin.' gibi kirici sozler soylerdu. Buna inat calisip iyi bir lise kazandim ve yatili olarak bu liseye gittim. Okula ilk gittigimde daha 15 yasinda bir kizdim ve 1.5 ay boyunce eve hic gitmedim. Okul ile ev arasi 2.5 saatti ama yok maddi imkanlar, para yok falan derken o yasta tek basima disarilarda olmaya mahkumdum.
Ablam uc kez oss sinavina hazirlandi. Uc sene ust uste dersaneye gitti ve kiytiriktan bir bolum kazandi. Bunu gordukce aileme yuk olmamak icin tek giriste oss yi kazandim. Turkiyenin onde gelen bolumlerinden birine yerlestim. Sirf aileme daha fazla masraf olmayayim diye hangi sehir olursa olsun okumaya raziydim. Sonunda sabrettim kazandim. Universiteye basladigimda bilgisayar uzerinden derslerimiz oluyordu ve bilgisayarim yoktu. Aileme yuk olmayayim diye ozel ders verdim ise girdim calistim bilgisayar alabilmek icin para biriktirdim. Ama ablamin da bilgisayari olmadigi icin bilgisayarimi elimden aldilar sana seneye aliriz dediler. Bir sene sonra bana da bilgisayar alindi ama soylene soylene. Oysa ben parami kendim biriktirip vermistim. Universite 2 ve universite 3te de kendim calisip ailemden hic para istemedim. Bu sene son siniftaydim ve ailemin yanina gecis yaptim sin seneyi ailemin yaninda okudum. Kpss icin dersaneye yazildim ve hem kendi dersane parami hem kardesimin dersane parasini calisip ben odedim. Hala evde para konusu gecince benim cimri oldugumu soyluyorlar. Artik okulu bitur atan da evin esyasini yenileyelim diyorlar.
Gecen gun ablam ile annem tatli yaparken bir cevizin yarisi kadar cevizi yemek icin elime aldim. İkisi birden kizmaya basladilar bana. "paran var git kendine al ye" dediler. Bu kadar degersizim. Hicbir zaman saygisa kusur etmedim ama artik dayanamiyorum. Ne yapacagim...
Ailem beni sevmiyor ! Çok çaresizim?