AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Yeni mi bu olay? Kimse maske takmiyoda.. Yoksa corona bitti bizim mi haberimiz yok? Her neyse bayhhh
Bir zorunluluğum yok ama ailemden aldığım terbiye büyüklerime saygılı olmayı öğretti.
İnanun bana gençler daha yoruluyor onlarda işsiz işsiz gezmesin
Hayır zorunda değilsiniz sadece ülke kültürleri ile ilgili bir durum bu.
Yer verilmesi lazım mal değilse Söyletme mesine gerek yok
Tam da bu yüzden toplu taşıma kullanmıyorum artık. İnsanlığını unutmuş o kadar tip var ki..
Bir de gençlere saygısız derler. Büyükler büyüklüğünü bilsin önce.
Yaşlıya engelliye vs yer verilmeli ve onların alanlarına oturmamak gerekiyor çünkü onlara ayrılan bi alandır bence verilmesi gerekiyor bu bi nazeket kuralıdır
Şahsen ben, kime yer vereceği mı iyi bilirim yaşlılar hamileler anneler engelliler
Eğer senin bir sakatlığın yoksa, elinde esya yoksa, yer vermek nezakettir, medeni bir harekettir. O insanlar gençlere göre güçsüz..
Metrobüs versen bir dert vermesen bir dert ama verilmelidir sen de onun yerinde olabilirsin ya da baban
Yaşlılara yer vermek zorunda mıyız yaa , belki bende o an yorgunum hastayım veya moralim bozuk. Çok aşırı yaşlıysa yer veririm ama haricinde yer vermem
Kimse mecbur degil ulan biz bedavaya mı biniyoz başlarım saygısına yıl olmuş 2020 saygı sevgimi kaldı
Zorunda. Çünkü onların önceliği var. Belediye 1 anonsla bunu öğretebilir ama yapmıyor
burası Türkiye yol verdiği için dayak yiyen arkadaşım olmuştu
Değil ama saygı denen birşey var. Yeni nesil böyle yetiştikce birgün sende yaşlı olacaksın ve suanki zaman kadar yer veren hiç olmicak
Yaşlıların sağlığı için ayakta durması lazım
@Lord_Hell lan senin kadar lavuk birini görmedim. Babana aynısı yapılsa ya da annene gurur duyarsın değil mi lavuk oğlu lavuk seni. her lafa salça olup durma alırım ayagimin dinine seni. benimde canımı sıkma fazla.
@obirrocky0 Sen adam olmassın
Bu olay daha önce olmamış mıydı niye yeniden gündemde anlam veremedim 🤔
Kendim isteyince veriyorum zaten bunu birisi dedigi zaman vereceksemde vermem yaslilara ve cocuklu kadinlara yer veriyorum ama birinin demesi uzerine hayatta vermem sinir oluyorum boyle insanlara.
yasliysa ver ya adi usdunde yasli. ama her kese yer vermekde dogru deyilki sende para verdin bende esitiz ikimizde kucun kuvvetin yerindeyse sende ayak usde dur nolucak
Elbet tokat atmasa iyi olurdu ve genç de yer verse kötü olmazdı ya özetle son 97 yıldır bilhassa son 19 yıldır küçük küçüklüğünü bilmiyor büyük büyüklüğünü, bi kendini bilmezlik içindeler
Yer vermemek için mantıklı bir sebebin varsa yer vermeyebilirsin.
mesela fiziksel bir sorunun vardır vs ama onun dışında vermiyorsan o senin ayıbın hatta senin değil senin ailenin ayıbı.
Hepimiz bir gün yaşlanacağız. Yaşlıların dayanma gücünü düşünürsek yer vermek daha uygun.
Şerefsiz birde tokat atmış madem paran o kadar kıymetli otobüse binme
Kavga gurultu degılde, tabıkı yaslılara hamile ya da hastalara yer vermeliyiz, bizm geleneklerımızde var bu
Yav arkadas yaşlısın sen parka git bahceye git köyüne git ne isin var metrobüste manyakmısın ya?
Yani aslında durumdan duruma değişir genel olarak verilmesi gerektiğini düşünüyorum ama istisnalar da olabilir diyorum ben..
ücretsiz binmesi yetmiyor yer mi istiyormuş birde hahaha!
Sebebi ne olursa olsun hiç bir kimse başkasına haksız yere tokat atamaz!
Saygı olmalı tabi ki ama tokatla değil insanın içinden gelmeli tokat atılır mı?
Zorunlu bsi değil tabiki ama toplum kuralı gbi bisey
Biri bana tokatı geç eli ile itsin onu mahkemelerde süründürürüm ki ibreti alem olsun. Bunak
Umrum da olmaz vermem vermiyorum da
Adamsın
Büyüklere saygı daima olmalı
evet yaşlıya yer vermek zorundasın
Bana bi yaşlı tokat atsın onun a*hahaha orda
Onun a** koya-rım orda
Saygı gereği zorundayız
Tokat atacak kadar güçlüyse yer istemesin.
Hep genç kalacaksın ya. Verme yer.
Ne zaman oldu bu? Link çalışmıyor
Nezaketen ewtt kanunen hayır
Kesinlikle tokat atamaz ne demek oluyor ya
İş/okul çıkışında hiçbir sebebi olmadan otobüse binenlere yer verilmemesinden yanayım.
İğrenc insan dolu bu ülke.
O kolu onun bir yerine geçiririm.
KİMSE KİMSEYE YER VERMEK ZORUNDA DEĞİL
Olmaz öyle şey nezaman medeniyete erişeceğiz
Vicdanen zorundayız kanunen bir zorunluluk yok
Evet bizde yaşlı olucaz
İsteseydi verirdi tokat nedir ya
Ne kadar yaşlı olduğu önemli
Yer verilmeli. Lakin yer vermeyene tokat atılmaz..
Hayatını skerimm o ihtiyarın
Yaşlılar yok olmalı yaşasın corona
Bu tür yaşlılara hayır
Tokat ne ya
Zorunda değiliz, nezaketli davranmalıyız sadece.
Ben uyuyom
Bu cok eski video
Değiliz
Degiliz