Dogaustu , korku vs olur arkadaslar
Hadi herkess buradaa
Biz 3 kuzen kucuguz yani 17 yasinda falan tatildeyz denizde dedik hadi ruh cagiralm hani gelmicek eminiz oyle makara yapalim dedik neyse hazirladik ayarladik oldugumuz yer boyle bir bufe/bar gibi biyer var onun ust kati ve yanimizda duvara monteli ısıklar var neyse bir diyorz ey ruh geldiysen bir isaret ver guluyoruz falan sonra dedik ki geldiysen su lambalarin3. Sirada olanini sondur diye baktik yok bisey amaan dedik kalktik gidicez olmuyu bisey 3. lamba birden sondu sonra patladi cami falan hala unutmam o gunu8 sene gecti belki tesaduf belki degil ama odumuz b*ka karisti valla:D
Ohaa diken diken oldum lab :D
Birinde cin nasil cagirilir diye internetten baktim evde yalnizim tarif etmisler gusul aldim kibleye dogru oturdum dualari vardi gelmesi ve gitmesi icin neyse iste lamba kapali dualari okudum gelen giden kimse yok ee dedm gelmicek bu kalktim yattim uyudm artik ruyamiydi yoksa gercek mi bilmiyorum tam cini cagirdigim yerde bir sandik ben ustunde yuz ustu yatiyorm basimda bir golge sadece gozleri kirmizi basimi kaldirmama izin vermiyor boynumdan tutmua bastiriyo bedenim hareket etmiyor o basimdaki konusuyo biseyler diyo odada ruzgar firtina esiyor benim sadece bir ayagim diz kapagimdan hareket ediyor sonra bir kendime geldim baktim sadece hareket eden ayagimin hareket kismi acikta ayetel kursi yi okudum geri uyudum:D
Arkadaslarla okul çıkışı eve gidiyoruz , bizim orada bir adam var 1 yıldır hergün düzenli olarak koşuyor hiç konuşmaz. İşte bize doğru kosuyordu assagi indi bir baktık tekrar aynı yerden bize doğru koşuyor şok geçirdik pardon bakarmisiniz siz az önce assagi inmedinizmi nasıl bir anda aynı yerden çıktınız dedim sadece gülümsedi. Adamı her gördüğümde kaçıyorum :D
Hahahaha :D
Annemde sara vardı ama tıp çözemiyordu bazen kriz geçiriyodu ve o sıra sanki başkası oluyordu benle dala geçerdi bazen cok sasırırım kendine gelince hatırlamazsı ben askerde araştırdım herşeyi, ayetler ezberledim sihir yapılmıs.
Geldim anneme okurken annem benden kaçmak istedi okurken titremeye basladı esnedi cok kez en son kustu sihri sonra okumaya devam ettikce cin dayanamadı azab görüyordu Allah subhanehu ve tealanın yardımıyla.
Cine sordum adını neden girdiğini dinin ne oldugunu sonra müslüman olmaını söyledim kabul etti ve söz verip cıktı vucuddan.
https://m.youtube.com/watch?v=FRt0ACkzNmM
İZleyin bunlar gerçek arkadaslar.
Tuylerim diken diken oldu annenede gecmis olsun bu tarz benim bir yakinimada olmustu
Sağolun :) iyleşti cok şükür kuranla tedavi olmalı öyle hastalar şizofrenide geneli bir cin vakasıdır, isra 82. Ayet :
Biz bu kuranda müminlere şifa ve rhmet olacak şeyler indiriyoruz Zalimlerib ise ancak hüsranını artırır.
Kuran şifa kardeşim eğer böyle sorunlu kişiler varsa sarlatan muska yazan hocalara değil sadece kuran okuyanlaea gidib
Aynen oyle kardesim senin annen nasil olmustu merak ettimde
Ya abi o tarz linkink verdigin gibi videolar izliyorum ama korkuyorum izlerkende bana sarmaz dimi izliyorum falan diye veya o tarz filmler izleyince ben biraz fazla seyimde merakci😳
Asdfgagsh :D korkma kardeşim ya ali imran 175. Ayete bak:
Şeytanlar ancak kendi dostlarını korkuturşar eğer iman etmişseniz onlardan değil benden korkun.
Yani eğer büyücü sihirbaz falcı vs değilsen niye korkasın? Büyük günah işlersen kork ya bunla ya da sihirle girerker vucuda yani korkma.
Ohh iyi rahatladim valla :D
Odamda uyuyordum.
Her neyse odaya birisi girdi, kılıcını sallıyordu, tam üzerime savururken uyandım.
Her neyse gözlerimi ovdum demek ki bişi yok, ışıklar yanıp sönmeye başladı, sonra birisi bıçak gibi elleriyle üzerime atladı, nefesim nasıl kesiliyor, o anda uyanıverdim.
Sonra uyandım, içeriden tıkırtılar geliyor, hırsız girmiş heralde. Dolabımın altından sopamı çıkardım içeri daldım eli silahlı, ateş ettiği anda uyandım.
Yerdeydim, kafam çatlıyordu.
cut.
Ohaa 😳 cok degisik
Cevap
6Cevap
daha kucuktum biyiklarim yeni terliyo filan bir erkek ark. oldu elele tutusarak yuruyelim dedii az sonra bir bankanin kosesini donerken babamla carpistikk hic unutmuyorum istesek bu kadar kolay bulusamayiz ve takip etmedigindende cok eminim ellinde is cantasii filann bence cok esrarengiz bir olay hala guluyorum
😂😂😂
Aynen o gun resmen sanssizlik sicmissin tuh kizim ya 😂😂
neyseki kiyamaz bana ucuz atlattim
lisede bana gelen gidenler olmuştu. sonra atlattım korkumu yendim. sonra üniversitenin 3. sınfında yalnız yaşamaya başladığım dönemden itibaren evimde değişik şeyler olmaya başladı. özellikle klasik düzenimde. düzen tutkum var mesela terliklerimi uyumadan önce yatağımın yanına yan yana bırakırım ki sabah kalktığımda direk giyeyim. ama o terlikleri her uyandığımda biri odanın bir köşesinde diğeri öbür köşede olmak üzere fırlatılmış şekilde buluyordum falan. böyle şeyler işte.
Oda arkadaaima uc harfli musallt olmustu ddi ki bu bana ilk musallat oldugunda sol ayagim uyusmustu sabah bir uyandk oda daki bes kisi de sol ayaklarini hissetmiyo :( odum kopmustu var ya bisey oldu diye psikolojkmis meger :))
geçen iş icabı güney doğu bölgesinde bir şehre gittim pkk'nın kimlik kontrolüne takıldım nüfus cüzdanımda doğum yerim batıda bir şehir yazdığından epey bir terlettiler beni sonra bıraktılar korkudan dilimin yanları yandı
Off fena olmus 😳
Gece evde yalnızım ve tvden korku filmi izliyorum birden elektrikler gitti pencereye koştum karanlıkta birsürü kişi gördüm üzerime doğru gelen ve garip sesler duydum böyle acayip bir geceydi ^,^
Vay anasini be :D adafdadh
arkadasşarşa oturuyoduk dedık napalım dedı bırı ruh cagralım dedı bende tamam dedım devamı bıraz sıkıntılı daha etkısınden kurtulamadık :)
Noldu devaminda 😶
ne olcak aldım telefonu ferruh yu aradım geldı sabahın korunde ne paranormalı ya :)
Düşündüm de acayip sıradan bir hayatım varmış.
Düşündüm de acayip sıradan bir hayatım varmış
Ben küçükken kedi kesmiştim.
Bende cok kucukken fare kesmistim :d 😵
Cocuklugumdan bir aptallik sonra annem yakaladi diririm napti o fareyi bilmiyomadsssdfg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar