Cinayete tanıklık;
minicik bir çocuktum.Antalya yolu üzerine cüzzamlılar mağarasına girmiştik.girişte beyaz münübüs vardı, camları filan açıktı adam çiş yapmaya çıktı herhalde diye düşündük. Normalde mağaranın aydınlatması vardı ama biz girdiğimizde her yer karanlıktı. Yaramazım biraz bizimkilerin girmediği aralara girdim acaba hala yaşayan cüzzamlılar var mı diye keşfe çıkmak için. Bir ara vardı oraya girdim, loş ışık zor gözüküyordü, gözlerim karanlığa alışıncaya kadar yere baktım ve ilk etapta yerde gördüğüm şeyleri net seçemedim ama gözlerim karanlığa alıştıkça odaklandığım şeyin kanlar içerisinde iki çift ayak olduğunu anladım. Arkadaki pantolonu diz kapaklarının altına kadar kıvırmıştı ve ayaklarına kan bulaşmıştı, öndekinde ise ayagında ayakkabı bile yoktu ve yukarıdan geldği belli olan kan ayaklarından süzülüyordu. Gözlerim görüntüyü algılar algılamaz hemen kafamı kaldırdım, arkadaki adam göğsünden vurulmuş kan içerisinde ki ölü bedeni kollarından kavramış ve duvara dayanmıştı. Ölü bedenin başı yere doğru düşmüştü. Ve ölü bedeni tutan adamın gözleri ise direkt olarak gözlerime bakıyordu, adam nefes bile almıyordu, kıpırdamadan sadece bakıyordu, çığlık attım, babam nouldu dedi, inanmadı zira cüzzamlı keşfine çıkmıştım ve ölü birisi olduğunu iddia ediyordum, ablam deliğe yöneldi ve oda çığlık atarak aralıktan çıkıp bze doğru koştu, babam bizi annemle berabr arabaya gönderdi ve aynı anda o delğe doğru ilerledi, temkinliydi,çocukça bir oyun olmadığından emin olmak için bakıyordu ama doğru olma ihtimaline karşın uzaktan bakmıştı ve bulunduğu yerden kanlı bir ayak görmesi yeterli olmuştu. Hemen dışarı çıktı, polisleri aradı. Olaydan etkilenmememiz içinde bizi hotele geri götürdü. Şahit olduğumuz cinayet bir kan davasıymış.17 Yorumla- +1 yıl
ürkütücü :(
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılCok enteresan ve ürkütücü birsey anlatııcam.Birgün kız arkadasımla parktayız spor yapıyoruz.Aksam 11 gibi eve gidiyoruz parkta bizim eve 10 dk falan.Yokusu cıkıyoruz arkadasımda tam bi erik delisi nerde erik görse yemek ister.Eriklerde tam yeni cıkıyo gittik agactan erik topluyoruz.Sonra arkadan bi cocuk gecti baka baka gitti.Ben baktım cocuga sokak lambasından gölgesini gördüm durmus orda.Sonra gitti.Ben ürkmüstüm.Hadi hemen gidelim derken cıktık bahceden tam köseyi döndük.Cocuk orda beklemis bizi.Alkollüydü sallanıyodu.Biz hızlı adımlarla yürüyoruz geldi pesimizden tanısalımmı dedi.Ben hayır dedim hala geliyo.Bak dedi burda ne var afedersiniz ama bir tarafını gösterdi :S Arkadasım bir cıglık attı kosmaya basladı bende pesinden o saga gitti kosuyoooruum ben topukladım bi 20 dklık yolu 10 dk da gittim.Tam siteye geldiim anahtarımı arıyorum acele acele heyecanlı ve panikk,korkulu halde bi baktıım araba geciyo onun far ısıklarında bi gördüm korku filmlerindeki gibi hani bi anda cıkar ya katil vs öyle 2,3 metre ilerde kosuyoo ben bi kacıyooruum en sonunda imdaatt yardıım edinn imdaat diye bagırıyorumm siteyi dolandım güvenlikli ön kapıya kostura kostura geldiiim attım kendimi külübenin önüne bi yorulmusum,korkuyorum,titriyorumm sitenin demirlerinden bakıyoo ilerde baya güvenlik geldii noldu dedi biri pesime takıldı yarım saattir kosuyorum dediim cocugu gösterdim güvenlik saolsun bi kosturduu cocuk kacmıstıı.Ay nasıl korktum anlatamam.Ne yapardı Allah kerim.Töbe yarabbim.Kız arkadasın ne oldu derseniz o saga döndügünde bakkala sıgınmıs bizim siteye getirdiler kızı.Diyo nerdesin niye pesimden gelmedin.İnsan korkunca ne yapıcagını sasırıyo valla cok korkunctu o günden sonrada gitmedim oraya..
219 Yorumla- +1 yıl
vayy şerefsizz ya. lan ne şerefsizler varya.allah korumuş sizi valla.keşke herhangi birinden yardım isteseydiniz.yoldan geçen bir adamdan falan.gerçekten iyi atlatmışsınız. ama 2 kızmışsınız.2niz birleşseniz hakkından gelebilirdiniz sanki o hıyarın. neyse ucuz atlatmışsınız.birdaha daha dikkatli olun.
- +1 yıl
Ewet dahada cıkmıyorum artıkk korkuyorum kafamda kuruyorum.2miz üstesinden gelirdik aslında ama arkasım kacmaya baslayınca ben tek kalamazdım bnde kactım.Teskkr edrm ama gerckten bi kız icin cok zor ve kötüydü o bisey yapacakmı korkusu zaten yetiyodu.Sayende hatırladım 2 sene önceydi..O hafta uyuyamamıstık aramızda hala sır kimseyede söyleyemedik..
- +1 yıl
aynen öyle..
- +1 yıl
hahah +1
- +1 yıl
böö :)
- +1 yıl
Yedik giderken birazını atmısızdır.
- +1 yıl
Yere..10 tane adam yoktu bi taneydi..
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
tsklerr :)
- +1 yıl
yerlerdeyim :D
15-16 yaslarindaydim, pek bilmedigimiz bi mahallede toprak saha vardi top oynayalim dedik arkadaslarla..sonra gittik biraz oynadiktan sonra elinde bicaklarla bir kac kisi yanimiza gelip "burdan gidin bizim coplugumuz burasi" demislerdi sonra korkudan topu almayi unutup gitmistik...sonra arkadaslarim topu almayi unuttuk geri gidelim demisti bende istemesemde zorla ikna ettiler geri gittik.Sonra tekrar ayni kisiler cikti karsimiza biz sessiz sakin topumuzu aliriz bisey yapmazlar diye dusunduk ve hepsi kosarak gelip kollarimizdan tuttular cete lideri benim kolumdan tutuyor digerlerine talimat vb veriyordu..sonra korkudan ne yaptigimi bilmiyordum cete liderinin koluna vurmustum ve beni kovalamaya basladilar mahalledeki herkese beni yakalamisini soyledi abartmiyorum en az 15 kisi beni kovaliyordu ben can havliyle usain bolt gibi kosuyordum ve istemsizce Allaaaah diye bagira bagira hepsinden kurtulmayi basarmistim...ancak filmlerde olur diyecegim seyi bizzat yasadim sonra psikolojik destek aldim
30 Yorumla
+1 yılBir keresinde bundan 1,5 yıl önce bizim kedilere yiyecek verecektim bizim kedilerde bodrum katında yatıyorlar yemeklerini oraya götürüyorum! Aynı gün evimizde et vardı.Akşam saat 8-9 gibiydi.Tabiki bende korkusuzum o zamanlar! Gittim onlara et vermeye elime elektriği aldım gittim bodruma ondan sonra ışığı etrafta gezdirince şeytan şeklinde birşey gördüm.Böyle siyah çarşaflı uzun sakkalı ve beyaz sakallı birşeyin kolonun yanında gelip gittiğini gördüm ama insan değildi bundan eminim artık o neysede bilmiyorum.Ama ondan sonra tek başıma gidemiyordum! Ama görmeden önce hiç korkmuyordum.Ama gerçekten görünce çok korkmuştum!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
bizim köydeki evimiz yanmisti. teyzem ahirdan geldi bende bebek besigi salliyordum 7-8 yaslarindaydim. duman doldu evin ici. ik katli bi evdi ikinci katinda bi odadaydim bende teyzem kücük kiziyla.uyutmaya calisiyordum. teyzem disaridan dumani yangini görmüs iceri dalmis. ben ne oldugunu bile farketmedim.soba cok yaniyor falan sandim.köy sobalari dumani evede yayilir genelde. teyzem odaya geldi cocugu besikten kucagina aldi benide eliyle cekistirdi hemen disariya dogru ama alt kat alev almisti. alevler görünce sok olmustum. alt kata inemedik teyzemde paniklemisti belli oluyordu. sonra üst kata evin üstüne ciktik.köyün milleti toplanmisti su döküp bize cagiriyordular. Allahtan uzun bi armut agacimiz var, eskiden evin üstünden babaannem izin vermeyince armutlari ordan toplardik:) teyzem bebegi kesaniyla kendine bagladi önce beni tuglalarin ardina tuttu koydu agaca yaklastirdi bende sükürler olsun tirmanmayi seven bilen cocuktum. ama korkmustum agaca yapistim.teyzem hadi yavas yavas in diyordu. eliyle hareketler yapiyordu.cocuk bas bas bagiriyor duman etrafta. kafam patlayacak sanki. insanalr iskeli falan dayamaya basladilar agaca. yavas yavas indim teyzem pesimden geldi. öyle atlattik elhamdülillah. evede bisey olmadi boya badana tamiratlar falan tekrar eski haline döndü. bütün olay bi kac dakika icinde gerceklesti ama bana saatler gibi geldi.
16 Yorumla- +1 yıl
O olaydan 2 hafta sonra anneannem vefat etmişti :(( O gün bu gündür her cuma Kuran'ımıda okuyotum çok şükür. darısı hepinizin basına
+1 yıl14 yaşındaydım. komşu yazlığımdaki çocukla bisiklete binmiş karşı siteye gidelim dedik. arasıda orman yaklaşık 1.5 km.. sitemizin tam çıkışında eskiden bi amcanın meyve sattığı boş bi kulübe var. benim bisikletim eskiydi vitesini ayarlamak için evin önünde durduk vitesi en düşüğe aldı sonra birden bi gariplik olduğunu farkettik. evin içinden çığlıklar bağırmalar geliyor. allah dedik noluyo demeye kalmadan evden 3 tane bıçaklı tinerci bir fırladı napıyorsunuz lan orda diye. arkadaşım beni bırakıp gitti benim bisikletin vitesi en düşükte ayarlamayıda bilmiyorum kaldım arkada. ormanda sesim yankılandı resmen gel buraya düzelt diye ağzıma geleni sayıyorum adamlar arkada. geldi düzeltti hava hafiften kararırken ormanı geçtik gittik. orada polis değil jandarmalar var. çağıralım bi şekilde diyorum gerek yok onlar çoktan gitmiştir diyo. ailemizi arayalım diyoruz telefon yok. geri dönerken yolu nerdeyse yarılamışız bi baktık üçüde yolun ortasındaydı ellerinde hala bıçak. aynen dedikleri şu :"boşuna kaçmayın nereye gideceksiniz ki?" yanımdaki erkek ağlıyo ben tepki veremiyorum dondum kaldım tekrar geri dönmeye başladık döndük 3 yaşlı kişiye rastladık durumu anlattık onlarda otobüs bekliyolarmış olmazsa bırakırız sizi dediler. bekliyoruz bunlar geldi.. amcada anladı bu çocukları tinerciler kovalıyomuş siz gördünüz mü dedi adamlar bıçağı ceplerine soktular hayır deyip dümdüz devam ettiler. yanımızdan geçerken arkadaşıma: "madem bu kadar korkuyosun gece saati ormana kızla girme" dedi ve gitti. geceleri evden çıkamadım. daha doğrusu kendi şehrime dönene kadar çıkamadım.
010 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bide bana sor canimcim :D
- +1 yıl
tabi çok güzeldi yanımdaki erkek ağlayınca dedim en iyisi ben ağlamıyım :D sen hem beni bırak kaç hem ağla hahaha
- +1 yıl
allah belanı versin bertan demek ağlamadın :D:D :P
- +1 yıl
dimi :) allah kurtardı valla
+1 yılKöye gitmiştik ailecek. Bir gün işte sıkıldık dışarı çıktık. Böyle dağın başındaydık annem ben ve kuzenim. Ana caddeden gitmek yerine kısa diye başka yolları seçtik. Issız bir de kimsecikler yok. Biz böyle giderken cadde tarafından bir asker arabasının durduğunu gördüm. Anneme falan söyledim birileri bize bakıyor dedim. Hızlı hızlı ilerlemeye başladık sonra üç kişilerdi, indiler arabadan. İyice korkmuştuk çünkü ellerinde silah falan vardı bir de. Koşuyoruz nerdeyse. Onlarda koşuyor zaten bağırmaya başladılar durun diye. Durmadık korkudan ilerliyoruz iyice sonra durmazsanız ateş edicez falan dediler biz mecburen durduk ama o sırada içimden allam nolur bir şey olmasın oruç tutucam falan diyorum. Annem de kurban kesicem falan dedi. En sonunda yanımıza geldiler. Bizi terörist zannetmişler. Birkaç aydır arama yapıyorlarmış. Kimlik falan filan istediler. Biz yeni geldiğimizi söyledik işte bir şekilde ikna ettik. Özür dilediler ama o korku bana yetti yani felaketti. O an aklımdan tomarla şey geçti. Bunlar bizi kaçırır dedim, bunlar bizi sonra öldürür. Aaaaaaağ :(
12 Yorumlaen kötüsü neydi 7 yaşındaydım mahallede kaldırımda oturuyorduk .. o zamanlar köpek korkum yoktu çok sevdiğim bir kız arkadaşımın alman kurdu köpeği vardır o gün köpekte bir huysuzluk vardı .. durdu durdu sonra arkadaşımın boğazını yakaladı ve şah damarından ısırmış kız oracıkta öldü o ısırdıktan sonra tek hatırladığım çevredeki komşu kadınların bağrışı ve sonra gözlerimi hastanede açtım uzun süre psikolog tedavisi alsam da fayda etmedi köpeklerden çok korkuyorum , arkadaşlarım yanımdayken köpek gördüğüm zaman kucaklarına atlama noktasına kadar gelebiliyorum ki babam uzun süre küçükken beni kucağında taşımıştır köpek gördüğüm vakit :S
44 Yorumla- +1 yıl
hmm.evet bu köpek korkusu zaten bayanların temel korkusu. bense hiç korkmuyorum.çünkü askerde o sibirya kurtlarını bilirsin. işte onların içinde yaptık askerliği. o yüzden hiç korkasım gelmiyor köpeklerden.arkadaşın içinse çok üzüldüm.gerçekten çok kötü bir durum ya.allah kimsenin başına göstermesin öyle bişe
+1 yıl2-3 yıl önce bir Kandil akşamı annemler Camiiye gitmişlerdi, evde sadece ablam ben ve erkek kuzenim kalmıştık. Önce KURAN okuduk sonrada namaz kılıp dua edicektik... Tam namazımızım ortasında perde kendi kendine sallanmaya basladı hepimiz farkettik selam verdikten sonra kalkıp baktık pencere felan açık değildi, üstelik biz hepimiz pencereden uzaktık biz değmiş olamazdık aramızda epey vardı. Neyse tırsa tırsa namaza devam ettik birden kanepenin içine doğru çöküp tekrar düzeldiğini farkettim. sanki biri oturup oturup kalkıyodu aynı yere... selam verdik tekrar ablam ve kuzenemi anlattım daha da korkmaya basladık derken elektrikler kesildi yemin ederim Allah şahit.Hepimiz ayaktayız birbirimize sarıldık dua etmeye basladık. Ben ağlıyorum tabi korkudan.. biliyorum çünkü şeytanın işi biz kılmayalım diye oynadığı bi oyun. Sonra sakinleştim biraz namazımı kılmaya devam ettik elektriklerle birlikte annemlerde eve geldi. O geceyi asla unutamam :/
34 Yorumla- +1 yıl
Allah'a şükür namazımı daima kılıyorum... O olaydan sonra bırakmamak üzere namazıma basladım :)
+1 yılArkadasim ingilterden hollndaya gelmsiti ailesnin yanina bende onun yanina kalmaya gittim baska bir sehire gece hic tanimadigim 2 erkekle hic tanimadigim bir sehirde birsuru ictip cocuklar bizi eve birakti benim arkadasim ayakta durrucak hali yok evinin onunde olmamiza ramen evim sutaraftya diye beni goturdu ve tam 4 saat boyunca yolumuzuj ormanda kaybettk saat sabahn 6sinda evi anca bulduk -6 dereceydi kotu olan suki etrafta terk edilmis fabrikalar ve 1 2 tane ev vardi geriszekali arkadasim cok sarhostu ve butun 4 saat boyunca hayir kaybolmadik burdan diyip baska bir sehire kadar yurttu ve butun yol boyunca gulerek yiyistigi cocgun nekadar harika oldugu ve cani cok pizza istedgini anlatti siz siz olun sakin sarhos biriyle kaybolmayin
25 Yorumla- +1 yıl
:Devet oyle yerler vardi ama filmlerdeki gibi korkunc degilmis o anda allah size nasil bir guc veriosa got korkusundan:D
- +1 yıl
Çok çekici hep beni uyaran amcaya rağmen ormana dalıp başımın yanından vıınn diye geçen ok falan hayal ettim arkadan vuuuu diye sesle beraber kovalayan adam sonra ondan kurtulup aynı o filmdeki hıyartolar gibi neydiki acaba o diye ormana tekrar dalıp ölmek sonrada en son oraya 58 yıl önce attalos gitti ve dönmedi diye tarihe geçmek enee çok egzantirik heee
9 yaşlarındaydım ailemle akşam yemeği yedik ders çalışıyorum annemle kardeşim mutfağa gitti babam dışarı çıkmıştı aradan yarım saat geçti koridorda bi gariplik vardı tıkırtı geliyo bi gölge vardı kafamı kaldırdım bi adam babam zannettim tam göremıyorum suratını ama erkek ya kim olabilir diyorum gel diyorum niye orda bekliyosun baba: bana sus diye işaret ediyo küçük kardeşim önünden geçti wcnın ışığını yaktı bide ne görüyüm tanımadığım biri annemın yanına koştum inanmadı balkonda bekleyip polisİ aradık geldiler kapıyı biri açması lazım annem gıttı kapı açarken içeri doğru baktığında heryer dağılmış olarak gördü kapıyı açamadan balkona koştu tekrar cesaret toplayıp girdi açtı ve hırsızla konuşuyomuşum hırsıza gel diyomuşum.. sonra cevreden 5 kişi getirdiler çevrede gezenleri bu muydu gördüğün diye sordular hyır hiç biri değil 1 hafta babama yaklaşamamışdım hırsıza benzettiğim için kötü bi seneydi anlıycağn..
16 YorumlaHerhalde uyanmissindir artik, benimde basima ürkütücü bir olay gelmisdi o zaman sanirim 4.5 yasinda felandim bizim bahcenin karsisinda eski tahtadan yapilmis bir ev var icine rahatlika girliebiliyor. Birgün ben ablam oda 7 yasinda felandi birde kücük erkek kardesim parktan eve dönerken yakin diye bizim bahceden gitmeye karar verdik adamin biri o eve girmis evde eski oldugu icin tahtalar cok SIK deyil icini görebiliyorsun yani, bize isaret parmagiyla gel yapiyordu ve tamamen soyunmaya basladi sonra tabi ben zaten ürkek biriyim cocuklugumdan belli vardir bende hemen ablama kacmayi teklif ettim ona kalsa belkide gidecekti adamin yanina cünkü bana o sirada birde soruyorli gidelimmi ben tabi iyice panik oldum kostura kostura eve kactigimizi bilirim. Zaten küccüken o yüzden nerde adam görsem yalniz disardayken hep korkmusumdur
13 YorumlaGeçenlerde bir korku kitabı okuyordum. Gece o kitabı kapatır kapatmaz yattım. Bir vakit uykumda üstümde bir ağırlık hissettim. Sanki biri benim üstümden doğru yanımdaki kütüphaneye uzanmak istiyor gibiydi. Annem bir şey alacak sandım. Gözlerimi açtım ve bir hafiflik... Önemsemedim ve tekrar uykuya daldım. Sonra tekrar bir şey çullandı üstüme fakat bu sefer sarsıyordu. Yatağın bile ses çıkardığını duydum ama gözlerimi açasım gelmedi hiç. Gitti sonra.
Birkaç hafta sonra da tekrar geldi. Rüyamda görüyordum ve ondan kaçıyordum. En sonunda üstüne atlayınca birden gerçek oluverdi, boğazımı bir şey sıktı. Sonra dua ettim ve gitti. Ama kalktığımda o elin dokunduğunu hissedebiliyordum boğazıma.13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkşamları işten çıkıyorum ve eve kadar yürüyorum.
Bir kış günüydü,kar lapa lapa yağıyordu ve hava olabildiğinden fazlasıyla soğuktu,ellerim ve ayaklarım buz kesmişti.Caddede kimseler yoktu ,etraf o kadar korkunçtu ki korku filmlerini aratmayacak bir hal almıştı.Ürpererek ve titreyerek yürümeye devam ediyordum hala.Bir araba karşıma çıktı filmlerde olur ya hani farlar gözlerimi alıyordu.Korkttum arkama bakmadan koşmaya başladım ,ayağım taşa takıldı ve düştüm yerde sürünerek ayağa kalkmayı başardım ve o hızla bir baktım ki eve varmışım.:)12 Yorumla
+1 yıl11 yaşımda falanım.. hayatımda ilk defa korku filmi izliyordum halam vardı yanımda ve evde tekiz.. halam da genç üniversiteye gidiyordu en fazla 20 yaşında. filmde halkaydı.. sonra orada telefon çaldı 7 gün içinde öleceksin falan dedi biz korkuyoruz falan tabi o sırada kapı çaldı. neyse gittik baktık kapıda kimse yok aşağıya baktık yine kimse yok.. muhtemelen mahallenin çocuklarıydı ama baya korkmuştuk..
24 Yorumla- +1 yıl
çok şükür yaşıyoruz :))
banada cok oluyordu karabasan hatta bazen akşamları temiz bıraktığım kıyafeti sabah kirli buluyordum bazende vücudumda morluklar insan zamanla alışıyor ve artık korkuyu yeniyorsun 3 harfliydi karabasandı artık tecrübeli oldum bu konuda umursamıyorum:)
010 Yorumla- +1 yıl
ben artık savaşma yöntemine gectim evet ilk başlarda hareket edemiyorsun sesin cıkmıyor sadece gözlerin oynuyor kimseye sesini falan duyuramıyor tepkini veremiyorsun ama ben artık aştım buraları sen ne kadar dua okumaya calışırsan calış o hep aklını karıştırır ve bir duayı tam başından sonuna kadar okuyamazsın cünkü oda sneınle birlikte o duayı okuyup zihnini karıştırıyor bir kaç dua var bunları o okuyamaz ve 3 kere okuduğunda gider ve bir kaç metot var
- +1 yıl
tabi bir kaç metotlarda var hiç gelmemesi için biz geçmişte cok ürkütücü seyler yaşamıştık tv ye ve gazeteler cıkmıştık hatta medyum memiş bile çare bulamamıştı bu konuya benım abimin nişanlısında vardı bu 3 harfli olayları bundan 15 sene önce kadar yaşandı bu olay hala gazeteleri ve delilleri var bizde sanırım bizdeki yaşananlarda onlardan bir kalıntımı dır artık ne dir bilemiyorum abimde cok değişik seyler yaşıyor geceleri ruhunun bedeninden ayrılıp kendisini görmesi falan
Herkes var demiş benim niye yok ya.Hayatım çok monotonlaşmış.En kötü geçen şey gece karabasan basması.Hatta en sonuncusunda bayya korkmuştum.Ölücekmiş gibi hissettim kendimi,ölümü en yakın hissettiğim zamandı sanırım düşünün artık dua edip kelimeyi şehadet getirdim gidiciyim ben sanırım diyip.Çok bunalmıştım o zamanlar,bazı şeyleri fazla sıkıntı yapmıştım kendime hatta ölmek istemiştim ama tabii artık tövbeliyim.
17 Yorumla- +1 yıl
hmm. bak o karabasan gerçek. bende görmüştüm bikeresinde. ya hertarafım kitlenmişti.bağıracam bağıramıyorum. sanki ağzımı tıkıolar. sonra elimi kolumu hiçbiryerimi oynatamıyorum. resmen birileri bei tutuyo sanki. nasıl ter boşalmıştı anlatamam.sonra uyandım nasıl olduysa en sonunda ohh dünya varmış dedim ya.hemen pencereyi açtım. kendime sonra geldim.aslında gerçek oluyo yani bence o
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatımdaki en korkunç olaylar bundan 2-3 ay önce başıma geliyordu ... pskolojik sorunlarım vardı! sürekli yalnız yaşayan biriyim, ve geceleri aslında olmayan şeyleri gözlerim açıkken yaşıyordummm... çok korkunç şeylerdii... acayip acayip yaratıklar görüyordum bana saldırıyorlardı...ve sürekli evimin lavabosundan biri bana yaklaşıyordu, etrafta çığlıklar vardı... ben nesefsiz kalıyordum ve ellelrim ayaklarım tutmuyor yere düşüyordum... ve ben bunları yaşarken kimse yanımda yoktu... daha sonra kendime mıska yazdırdım ve artık çok rahatım...
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltıpkı bir korku filmi sahnesi gibi değilmi! ama şimdi çok iyim :)
Cevap sahibi+1 yılamin..
komşunun oğluna büyü yapmışlar..oğlu dediğim benimle yaşıt sayılır..annem ile komşu zorla ikna etmişler.cinci hoca dedikleri bir adama götürmüşler.arkadaş küfür ede ede gidip besmele çeke çeke dönmüş..tabi bunu sonrasında bize anlattığında baya tırsardık.
çocuk atletiyle dururken hocanın sürekli ter boşanması..atletinin arkasında sürekli bir el varmış gibi havalanması..02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçükken birgün ezan okunuyodu. üç kız evde yalnızdık. televizyonda müzik kanalı açıktı. seside çok açıktı. sonra üşengeçlikten hiçbirimiz kalkmadık üçümüzde birbirimizden bekliyoduk kalksa biri kapatsa diye . ama benim içim rahatsızdı tabi. sonra birden bire televizyon kendi kendine kapandı. donduk kaldık. sonra bi ihtimal elektrikler kesilmiştir dedik ama kesilmemişti. Ogün çok şaşırıp üzülmüştük ders olmuştu baya=)
02 YorumlaKuzey ırak sınırında karakol yapımında iş tutmuştu abim.Yaz tatiline girmiştik ben 16 yaşındaydım annem abime kardeşin yaz tatilini boş geçirmesin hemde hayatı öğrensin gibisinden beni yanında çalıştırmasını söylemişti.Bende epey heveslendim yeni yerler yeni insanlar göreceğim diye.Gittim ama ni gidişti 1 hafta olmamıştı ki gece yarısı ranzanın ikinci katında uyurken gece saat 2 gibi hayatımın en şiddetli sesiyle birlikle yere düştüm kulaklarım geçici sağırlık yaşadı meğerse çatışma cıkmıştı !
00 Yorumlauyanır uyanmaz kapının dibinde uzun boylu beyaz çarşaflı yüzü olmayan birini gördüm. şeytan olduğunu internette öğrendim.
bir keresin de de eski bahçe tuvaletlerinde çocukken kaka mı yapıyordum bok düştü çukura delikten gülme sesleri geldi çocuk gülüşü. korktum kaçtım dışarı. arkadaşlar gördü beni. sonra bahçeye tırsa tırsa girdik horuz bi öttü allaaah bi kaçtık geri geri birbirimize takılıp düştük kolumu burkmuştum04 YorumlaBir gün anne baba yatağında yatarken uyandım ve su içmeye gittim.Geri geldim gözümü açtım kapattım sanki bir kız çocuğuna ait şeffaf bir insan gördüm.Ufak bir andı ama gördüm yada zihnim oyun oynadı.O gece uyuyamadım sinirden zaten :)
12 Yorumla
+1 yılbir sabahuyandıgımda baktım ki telefonuma mesaj gelmıs...annem yanımdaydı konusamadım ozur dılerım yazıyordu...
ne dıosun ya kımsın gıbılerınden mesaj attım once...sonra aranılan numaralara bır baktım kii o my god...hakıkaten sabahın korunde bırı o numarayı aramış (o.o)
tabı tahmın edersınız kı o benden 3 yas kucuk bır kızdı ve hayalımde olmasını ıstedıgım guzellıkte bırıymış( gorunsunce anladım) ve bu olayla tanıstıgım bu kız 3 yıl boyunca yaşamımda başrolu oynadı...00 Yorumla13-14 yaşları civarında
4 arkadaş
cin görmüştük
ağacın tepesinde üç defa yerdeğiştirdi
kayboldu
ağacın dibine gittiğimizde yoktu
bizim gözümüzden kaybolamazdı
çünkü her türlü ağacı görebiliyordun
not: mahallemizdeki sevdiğimiz arkadasın suretinde idi
niye bize böyle götlük yaptı cincık bilmiyorum
bi arkadaş akşam namaza başlamıştı korkudan00 Yorumla
+1 yılbeni karabasan basıyo bazı geceler çok korkuyorum bagırıyorum konusuyorum sesim cıkmıyo. böyle siyahlar içinde biri ama suratı yok ruh gbi ama smsiyah bi tuhaf bişe. rüya oldugunu biliyorum ama uyanamıyorum. şimdi uyanıcam biticek dyorum bitmiyo.. :(
010 Yorumla- +1 yıl
banada psikolojik geliyo ama korkuyorum da cok..
- +1 yıl
dua edip uyuyorum zaten yatarken besmele de cekiyorum. yatagmda yemek yemiyorum o işi kardeşimin yatagnda yapıyorum genelde.. temiz kıyafetler giyiyorum ki zaten yatak kıyafeti ayrı olmalıdır bence. yani bu dediklerini yapıyorum ben ama sanırım stres benim başımı yiyo..
- +1 yıl
Dua herseyin bası canım sürekli nas ve felakk oku bismillah cek :)
- +1 yıl
dua etmeye basladgmdan beri gece uyanmalarım kesildi zaten.. cok sık olmuyo ama sanki dua etmeden uyuyakaldgm zamanları kolluyomus gbi oluyo bazen sanki musallat olmus gbi. çok snir bozucu bi durum.
2-3 hafta önce gece 3te kulaklıgımı takmıs müzk dnliyordum benm bi aynam vardı o biranda patladı ve yere düştü tuzla buz oldu durup dururken o anda "s.çtn büşra geldiler "dedm içimden kendmi yataga gömdüm :D
13 Yorumla- +1 yıl
hahah :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. artık korkmyorum inanmadığım seylerin tacizine uğruyorum coğu zaman. korkmadığın sürece sorun yok,enerjiler bakteriler organizmalar.. doğal aslında bunlar
12 YorumlaYa bu yazıları okuduktan sonra korkmaya basladim ve muska takmaya basladim aksam kara basan gelir diye ve dun aksam muskami takmayi unuttum yattigimda ise uzerime bir ağırlık çökmeye başladı haraket etmeye çalıştıkça dahada ağırlık çökmeye başladı dua okudum geçti zaten sonrasında uykuya daldım sizce bu kara basanmıdır.
00 YorumlaIsmim yuzunden turkiyede izin verilmemesi bir zamAnlar. Ve giydiyim hz.Ali kilici yuzunden istanbulda urkucu gozlere tehamul etmek zorunda Kalmak olmak
06 Yorumla- +1 yıl
neye izin verilmemesi? evet ikinci kısım gayet rahatsız edici olabilir. tehamul yanlış doğrusu tahammül olacak.
gecen gun motorla bi gargayi eziyodummm link
23 Yorumlabir gun okldan cikiyodum arkadasimla eve gidiyoduk yolda bi de goriyim yerde olu biyasli kadin kendisini camdan atmisti ozamanlar da 11 yasindaydim ama hala aklimda unutamiyorum daha once hc olu insan gormemistim
06 Yorumla
+1 yıl2aydır karabasan görüyorum rüyamda bi türlü gecmiyor artık alışmışım
03 Yorumla- +1 yıl
uyandım mı hicsey hatırlamıyorum mesela rüyamda :-s ama artık alıstım en iyisi doktor bunun çaresi bulsun :D
Ruhun bedenden ayrılıp dolaşması yani astral seyahate ne dersin ?
016 Yorumla- +1 yıl
niye ki
kolar değil
var mısın yok musun?
cinler yada başka yaratık çıkarsa
ben onlara dalarım
kafa göz gelirse
sen korkma yani
tırla para kazanacağız
hem fantastik hayat olur nasıl ama
nevada çölünde
gece ay ısığında şarap falan da içerdik
kafa bir milyon yapıp eyfel kulesini çıkabiliriz
+1 yılbanyo yaparken şofben patlamıştı.kaza geçirdim bileğim kesildi. :-( şofben olayı çok eski. bileğimin kesilmesi çok yeni.
00 Yorumlabende varda benım urkmem bu gece bırı ustumu ortmuştu ama annem degıldı.baskada bı yasadıgım sey yok ama elımde çekırdek varken anlatın dınleyeyım
05 Yorumla
+1 yılAynı rüyayı aynı gece bir arkadaşımda görmüştü ... bir toplukta olan bir olay var rüyada ayrıntıya girmicem ben bunu gördüğümü anlatırken arkadaş bembeyaz oldu bende yukardan bakıyordum dedi devamını anlattı garipti:)
00 YorumlaAnlatamam, hem uzun sürer, hem de aşırı garipsenir..kih..kih..kih..
10 Yorumlaevin salonunda beyaz bi silüet görmüştm bn korkmamştımda anneme söleynce kadn dua okumaya başlamıştı
01 Yorumlaküçükken bir balkonun altında cin masalları dinlemiştim.çok korkunçtu.bir de ilk adet meselesi var ki travmatik.
03 Yorumlahee olmuştu ben kızın evindeyken dayısı gelmişti camdan atlayıp kaçmıştım çaktırmadan kör kurşuna gideriz falan neme lazım :)
01 Yorumla
+1 yılvar... her aynaya baktığımda hatırladığım ama söylemediklerim var... kendime söyleyemediklerim var... nasıl sana söyleyeyim?
10 Yorumla
+1 yıl7 yasindaydim sabahn 6 sinda hirsiz tepemde dolasiordu kikimi cikartamadim
03 Yorumla- +1 yıl
babam islere sabahlari gider ve biz ilk katta oturuyoruz hemen babam giderken cami acik unutmus ve adamda girmis iceri iste
+1 yılevet bi gece suratıma bişi dokunmuştu ve istemsiz olarak kalktım
06 Yorumla- +1 yıl
ya el gibi böyle
- +1 yıl
anlatma korkarım :(
bana karabasan çok geliyodu eskiden.şimdi gelmiyo ama
03 Yorumla
+1 yılinşaata top kaçması sayılırmı :D
02 Yorumla- +1 yıl
bızım gordugumuze sende gorsen sende korkardın ;)
var, tam yazacaktım korktum sonra belki.
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. yok.hepsinin bi açıklaması vardı :/
01 Yorumla
+1 yıl131km hız ile tır a girmem
12 Yorumlaolmaz mı...çooook var...
01 Yorumla- +1 yıl
illa anlatmanız için cocugun soruyu güncelleyip anlatın demesimi lazım :D
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yazamayacam tekrarlanır diye korkarım
10 Yorumlahayat hikayemi dinlemek istiyorsun yani :)
20 YorumlaKorkutma gece gece yahu.
01 Yorumlafincan lazımmı.. bu işin sonu kötüye gider :D
01 Yorumlavardır hatırlamıyorum
00 Yorumlasay say bitmez ama şimdi de aklıma gelmedi ki..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerste şeyim havaya şeyolmuştu :'(
00 Yorumla
+1 yılVar
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
cks korkarım:(
+1 yılhayır anlatmam
02 Yorumla- +1 yıl
eyvallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet :/
05 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılburada konusmayalim bence bu konuyu. en azindan ben cekiniyorum.
Cevap sahibi+1 yılbir ara mesaj atayim olur mu?
var
12 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılböcek.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılosuruk böceği :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem