Yaşadığınız garip olaylar, mistik, gizemli ve ilginç olaylar var mı?

benim başımdan geçenleri anlatayım önce.

ilk yaşadığım olay sırasında ilkokul 2. sınıfa gidiyordum. karlı kış günüydü. okuldan çıktım eve geldim. evin dış kapısından içeri girerken bir tümsek vardı ona bastım. basmamla ayağımın kayması bir oldu. sırt üstü sert bir şekilde yere düşecekken birileri sırtıma destek oldu. beni doğrulttu. sonra etrafıma bakındım hiç kime yoktu.

ikinci yaşadığım olay ortaokul zamanlarında idi. kuzen gel seninle sinamaya gidelim dedi. bir animasyon filmi vardı. o animasyon filmi tavuklar firarda idi. belki seyredenleriniz vardır. o animasyonun bir sahnesinde horoz fırlatılıyordu. tam o esnada yüksek bir patlama ses geldi hoparlörden ve yer sallanmaya başladı. biz muhteşem efektler diye hayretler içinde kaldık. hele o patlama sesi ile oturduğumuz zeminin sallanması bizi epey düşündürdü. son teknolojiyi getirmişler salona diye söyleniyorduk. animasyon bitti. dışarı çıktık. herkes deprem hakkında konuşuyordu. şok olduk :S

yine ortaokul zamanlarımda kuzen evden kaçmıştı. 22 gündür ailesi haber alamıyordu. bi akşam pedere bir muska getirdiler. bunu evde bulduk nedir bakar mısın diye sordular. babam osmanlıca yazı bilir. açtı okudu. kaybolanları bulma muskasıymış. başlığı öyleydi. cinler şahı rıdvana diye başlıyordu. okudu ve zararsız bişeye benziyor dedi. o akşam muska bizde kaldı. tam o akşamın gecesinde saat 3 sularında kaybolan kuzen penceremizi tıklattı. 22 gündür kayıp olan kuzen geri gelmişti. :S

sizine varsa buna benzer ilginç anılarınız paylaşır mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
4. sınıfta yaşadığım bir gecelik olayda aklıma geldi şimdi. doktora gittim sarılık hastalığı tehşisi koymuşlardı. hastalığın verdiği rahatsızlık beni çok bunaltmıştı. çok ateşli geçiyordu o hastalık. hastalığın zirve yaptığı bir akşam halisilasyon görmeye başladım. tabi o zamanlar halisilasyon nedir bilmiyorum. daha önce görmediğim çizgifilm karakterlerine benzeyen varlıklar etrafıma toplandılar. benimle sohbet etmeye başladılar. annem nerde diye sordum. bi bakayım dedi biri. gitti ve geri geldi
Güncellemeler
+1 yıl
uyuyor dedi. onu rahatsız etmeyelim. biz yanınızdayız senin dedi. o gece sabaha kadar çok keyifli geçmişti. bir hafta sonra da iyileştim. o zamanlar melekler geldi bana yardım etti diye düşünüyordum. şu an halisilasyon nedir çok iyi biliyorum. o gün gördüğüm halisilasyondu. ama hala içimden bir parça onlar zihnimin ürünü değildi. gerçekti diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
bir gece abimlerden çıktım evime doğru gidiyordum. yolda kalmış bir arkadaşa denk geldim. otobüsü yokmuş. arkadaşı da acil şehir dışına çıkacakmış. arkadaşının eşi ile aynı yerde kalmak istememiş. kalacak yer arıyormuş ve parası yokmuş. ilk başta şüphelendim. düzanbaz biri olabilir dedim. muhabbet ettikce olmadığını anladım. evime müsafir ettim. yemeğini yedirdim. sabah oldu yol parasını verip memleketine gönderecektim. ordan bir biletci geçiyordu. yıl başı biletleri satılıyordu
Yaşadığınız garip olaylar, mistik, gizemli ve ilginç olaylar var mı?