arkadaslar ben bu aralar cok dizi izliyorum ve set arkasi kisa videolara bakinca oyuncu olmak istiyorum hemde deliler gibi onlarin hayatin cok ozeniyorum cok mutlular bende oyle olmak istiyorum fikrim biraz yaniltiyor beni ama kendime engel olamiyorum ve galiba oyuncu olmam imkansiz yurtdisindayim turkiyede yasamiyorum belki ilerde yalniz orda yasarim oyle dusunuyorum ama şu an benim bu fikrim aklimdan cikarmam lazim:( cok kisnaiyorum onlari:(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaç, günümüz gençliğini senin gibi dünyaya dört elle sarılan gençler üretmek ve sonuç başarılı. Tvlerde öyle gösteriyorlar ki sanki herkes saraylarda yaşıyor, her gün zevk sefa, lüks arabalarda gezmeler, emrinde bir sürü adam vs. Tvlerin çoğuna dikkat edin bunlar kasıtlı olarak yapılıyor. Dünyayı düzeltmeye değil özellikle bozmaya yönelik. Uyanın artık yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılTmmm be anladik
En İyi Cevaplar
disipline ihtiyacin var. sana tavsiyem bir efendi bulup ondan seni disipline etmesi icin ona yalvarman.
05 Yorumla
Soran+1 yılniyemis o insanlarin lgi duydugu seye saygi gosterin lutfen..
Soran+1 yılha bu arada ben kimseye yalvarmam
- +1 yıl
e! Tanışmadığın köle efendi dünyası sana disaridan biraz garip, bazen ürkütücü ama karşı koyamadığın içgüdülerine göre de çok çekici geliyor. Kendini burada ifade ediyorsun.
Bir gün hazır hissettiginde bu ilişkiyle tanışıp bir köle olduğunda seni neler bekliyor merak ediyorsun değil mi?
Tek bilmen gereken şu ki, eğer gerçekten kültürlü, bilgili, zeki , öngörülü ve sağduyulu bir Efendin varsa, çekindiğin şeylerin hiçbiri başına gelmeyecek.
Köle efendi ilişkisi ve bunun beslendiği BDSM adı verilen yaşam tarzı ağız dolduran ama küçük , küçücük adımlarla ilerlenilen bir yoldur.
Soran+1 yılhic birsey anlamadim desem !
cok karisik yazmissin
+1 yılGöründükleri kadar mutlu değiller buna emin olabilirsin hepsinin ayrı ayrı ufakta olsa dertleri mutlaaka o yüzden bu fikire kendini fazla kaptırma
00 Yorumla
Bende ayni senin durumundayim ya. Cok ozeniyorum ama bende yurtdisinda kaliyorum. Anca oraya temeli gideceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha, bende yurtdisindayim iste ondan imkansiz :((
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
+1 yılO gördüklerin buzdağının görünen kısmı.
Esas olan karanlık kısım denizin altında. Uyuşturucu, alkol, ihanet, sapkınlık ve batak kımını göstermezler izleyiciye.01 Yorumla
Soran+1 yılhepsi oyle diyor galiba dogru souyluyorsunuz..
+1 yılYa ünlü olanlar geçiyor kameranın karşısına çektiriyor çıplak fotoğraflarını sonra bekleyip keşfedilmeyi bekliyorlar nekadar ünlü bayan varsa %60 ı bu şekilde ünlü olmuştur. Ama sana önerim boşver
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( zaten en kotusu iliskili sahneler yoksa hersey super bence,.
Mutlu görünüyor birçoğu ancak içlerinde fırtına kopuyor. onlar para kazanmak için öyle görünmek zorundalar. özellikle holywood yıldızları rehabilitasyon merkezlerine gidiyor bu sebepten. emin ol onların yerinde olmak istemessin.
07 Yorumla
Soran+1 yılciddimisin?
Soran+1 yılcok olmak istiyorum ama 26 27 yasina kadar imkansiz cunku o zaman oraya tasinmaya karar verdim ama nasil olacak bilmiyorum:(
Soran+1 yıl'::( mutlu? bakicaz artik o kadar kolay degil..
Soran+1 yılaynen, bende hersey aliyorum mutlu olamiyorum ama insanlar fakir icleri huzur dolu
iste bu yuzden hayatimdan nefret ediyorum ve keske dunyaya hic gelmeseydim..
Piyasaya yabancisin.. Bu sektorde bir yere gelebilmek icin bir kadini elden gecirirler anladin:/
Rtv okuyorum buradan biliyorum.
Tiyatrodan girersende bir yere gelemezsin.08 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani?
Soran+1 yılsakaaa mi yapiyorsun?
Soran+1 yılcok kabasin soylemem sart
Soran+1 yılsensin saf, onyargili sey
+1 yılo da bir iş yapılması için biraz zahmete girmek gerekebilir e altyapı da varsa neden olmasın ki
05 Yorumla
Soran+1 yıl:(( cok uzgunum ya oyle kisiler oyuncu hala aklim almiyor.. kafayi yiyecem
- +1 yıl
eğitimini alsana. güzelde bir kızsan kim tutar seni
Soran+1 yılegitime gerek yok, egitimin varsa cok iyi ama yani yuzde yuz gerekmiyor, ay evt nasil super olurdu ya :((((((((((( moralim cok bozuk
- +1 yıl
bu kadar çok istiyorsan olur. ne iş yaparsan yap eğitimini alıcaksın ki dimdik durabileceksin.
Soran+1 yılhaklisin...:((
yaw bir gidin tecavüzcü coşkun gibi biri çıkacak hayatınızı karartır gider, ünlü olup naapıcaksın şu 3 günlük dünyada huzurlu yaşa gitsin işte
07 Yorumla
Soran+1 yılHuzur orda yokmu?
- +1 yıl
yok orda karmaşık ilişkiler var, eğer gerçekten ünlü olursan doğru dürüst arkadaşlarınla yemek bile yiyemezsin zırt pırt magazinciler peşinden koşar denize giremezsin çıplak fotoğrafını çekecekler diye kolay değil onların hayatı skandal yaratmazsan unutulur gidersin sana basit gelmiş biraz
Soran+1 yılHaklisin cok yorucu. Ama iyi guzel ortamda var
Soran+1 yılKimse dizilere cok bakiyorum ondandir kesin...
Soran+1 yılEvt galiba oyle
Ben seni ünlü yaparım unkapanında tükkanım var sorun olmaz.:D
03 Yorumla
Soran+1 yılneyin var?
Soran+1 yılyok saol kalsin
Perdenin on kismina bakma arkada gozukmeyenlerde var bence sandigin kadar mukemmel gitmiyor o isler
11 Yorumla
Soran+1 yılmukkemmel ortam var kizim, ya dunya kadar para var o iste hem ben sen olsaydim coktan olmustum oyuncu nasil olsa turkiyedesin burada bir dizi bile yok.. oyuncu olmak icin
+1 yılÜnlü olduğun zaman bu dünyayı çok iyi yaşarsın ama öbür dünyada onlardan 1000 kat daha zevkli yaşayacağına emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılCehennem atesi falan mi diyorsun yani?
+1 yılBırak onlarr sana özensin dış güzelliğine değil iç güzelliğine. Dış güzellik geçiçidir ama iç güzellik hiç bir zaman değişmez ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru ama cok mutlular yani yeni insanlarla tanisiyorlar mukkemel ortamlari var beraber biliyorum belki dusundugum sey sacma gelebilir ama yani napiyim sonucta ben onlarin hayatini degil ama onlar gibi oyuncu olmak isityorum cunku istedigim ve cok sevdigim bir meslek, ama tabi engeller buyuk...
- +1 yıl
Ben radyo sinema tv okuyorum 4. sınıf. Ünlüleri amcam ve babamlar sayesinde tanıyorum bildiğin gibi değiller herkesin bir derdi var öyle dört dörtlük hayatları yok. Dış'dan göründüğü gibi değil. Sen kendin ol millete özenme ;)
Soran+1 yılistanbuldami yasiyorsunki?
anliyorum dogru ama o kadat huzurlu bir hayatim yok cnm:((((((((- +1 yıl
Ankarada yaşıyorum amcamlarla babamların çevresi'nde var onların mesleklerini boşver. Sadece özenme kimseye kendin ol o kadar.
Soran+1 yılya kendim asabi huzursuz varlikli havali 18 yasinda bir kizim, hic kimseyle iletisim kurmuyorum herkesi hor goruyorum...:(( oyle olmak istemiyorum ama zamaninda iyi niyetli oldugumda kimse kiymetimi bilmedi onda simdi istemesemde oyle davraniyorum davranis kanima girmis..
- +1 yıl
eyvallah
bir menejer bul. Ver. Tamamdır hayalin gerçek oldu.
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadarmi kolay oyuncu olmak... menejer olmali illaki?
Soran+1 yıl:(((((((((
+1 yılbende futbolculara çok özeniyorum ama yapacak bişey yok :)
03 Yorumla
Soran+1 yılolll
- +1 yıl
19 yaşına geldim artık zor
Soran+1 yılgercekten mi?
yasla alakasi yokki
+1 yılHiç özenilicek gibi değil. Kim kiminle hangi gece klübünde belli değil
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadarda demedim, sadece oyuncu olmak guzel bir sey diyorum yoksa hepsi pis pis islerle ugrasiyorlar
- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılistedin mi hersey olursun sallasan oyuncuya degiyo zaten :)
06 Yorumla
Soran+1 yılkesinliklee
- +1 yıl
kaç yaşındasın :)
Soran+1 yıl18 !!!
- +1 yıl
iyi işte tam yaşın :)
Soran+1 yıldiyorsun
- +1 yıl
dedim bile :)
+1 yılyurtdışındakiler burada daha çabuk ünlü oluyorlar bkz: meryem uzerli, sibel kekilli..
03 Yorumla
Soran+1 yılmeryem uzerlimi?
niye ozellikleri ne?- +1 yıl
bu ülkede yabancı hayranlığı var ondan kaynaklanıyor
Soran+1 yılmhmm...
Gercek dunyaya don ve kendi yolunda mutlu olmaya bak bu hayatta sadece oyuncular mutlu degil
010 Yorumla
Soran+1 yıldogru ama ne biliyim kendi hayatimda mutlulugu bulamiyorum donup duruyorum yok bir sonuc
Soran+1 yılaynen konsantre olamiyorum hayatima nasilolurum?
Soran+1 yılinsanlar sahte ve en kotusu olari hor goruyorum beni simarik filan zannetme ama cok havaliyim bazen cok rahatsiz oluyorum huyumdan ama birsey yapamiyorum bir kendimi begeniyorum kibirliyim:((
Soran+1 yılbirakamiyorum kendimi sadece boyle sviyorum ne bliyim iyi niyetli birine donusursem saf sanirlar diye duusnuyorum ama gercekten cevremdeki insanlar benim akildan degil yani nasil desem tipim degiller cok degisik maskeli ikiuzlu insanlar bnde oyle insanlardan nefret ederiim..
: iiyi geceler
Soran+1 yıltahmin edebiliyorum ama bende boyle yaratilmisim napiyim./
yurtdışında da olabilirsin oyuncu.. ama dikkat çekecek güzellikte olman şart
06 Yorumla
Soran+1 yılvar o var ama ben turkiyede olmak istiyorum:)
Soran+1 yılhayir ama oyunculuk hakkinda bilgim cok..
Soran+1 yılistemez, olmayacak bir sey tek istedigim olmek kurtuluyum bu hayattan...
Hergün buralarda geziyorum bigün ünlü olacam diye korkuyorum :):)
011 Yorumla
Soran+1 yılnerde geziyormussun?
Soran+1 yılhaa, ee sen kesin simdi o unluleride goruyorsun?
Soran+1 yılayni sey iste :!!
Soran+1 yılo zaman ack konuss!!!
Soran+1 yılkendimden nefret ediyorum desem sukredecek halde olurmuyumm
Soran+1 yılbaska durum unut gitsin..
Aile & Toplum konusunda 998 cevap paylaştı. ilk once bır sponsor bulacaksın ondan sonrası gelır
00 Yorumlagördüğün hernevarsa gerçek değil... özenme uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılünlü birini buluyon atıyon kendini ayaklarına 5 dk dişini sıkıyon oldu bitti :)
10 YorumlaOl ! Sendeki star ışıgını görebiliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılo star isigini kendim gorsem vazgecmicem:( ama hayatim herseyi berabat ediyor
Soran+1 yıl😓😓imkansiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sanatçı hayatı yaşıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılo nasil oluyor? sanatcimisin?
Cevap sahibi+1 yılEvet haber spikeriyim
Soran+1 yılhadi bende yedim...
Cevap sahibi+1 yılBunu sana kanıtlamak zorunda değilim cevap verdiğime pişman ettirme
Soran+1 yıltamam ozur dilerim:)))
yat bir yönetmenın altına hemen yaparlar
08 Yorumla
Soran+1 yılduzgun konus, yapacak degilim bunu ayrica bunu herkes yapmiyor
Soran+1 yıloyle ama kural bu.
Soran+1 yılterbiyesizz...
hangi ülkedesin? ajansa kayıt ol
01 Yorumla
Soran+1 yılyurtdisi isvicre
+1 yılben unluyum unlu yapayım seni canım
03 Yorumla
Soran+1 yılciddi?
- +1 yıl
evet nıye sasırdın kı 2 -3 sefer yanımda ol yeter
Soran+1 yılGerek yok!
+1 yılSoğuk su tek çözüm heval
07 Yorumla
Soran+1 yılcok ictim ben yardimci olmadi ama sana oneririm://
- +1 yıl
Ben özenmiyorum heval, onlar bana özensin ben niye özeniyim.
Soran+1 yılhaahaha :valla ben oyunculugu ozeniyorum haklisin bu arada
- +1 yıl
Oyunculuk yeteneğim müthişdir bu arada A:SD hocalarım hep eğitim alıp oyunculuğa atanmamı isterdi :ASD
Soran+1 yılbende aslinda onu okuyacaktim sonra vazgectim..
- +1 yıl
Yalnış yapmışsınn.
Soran+1 yılne biliyim... belkide
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞansını dene bı. Kendine güveniyorsan artık.
07 Yorumla
Soran+1 yılcok istyorum ama orda yasamam imkansiz simdi, ve ben oraya tasinmak istedigimde kimbilir belkide olurum:(
Cevap sahibi+1 yılUnut o zaman :)
Soran+1 yılolmuyor ama
Cevap sahibi+1 yılolur olur
Soran+1 yılIMKANSIZZ
Cevap sahibi+1 yılİmkansız diye bir şey yoktur.
Soran+1 yıleger bir sey istersen olur buda devami!
Kötü yoldan ünlü olacağına edebinle ünsüz ;-)
03 Yorumla
Soran+1 yılniye kotu yolmus ya?
Soran+1 yıl...
ünlü oldun el salla :))
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var o kadar özenilecek şey varken
01 Yorumla
Soran+1 yılozenilecek sey? ne gibi?
sevgilimi? aileyle vakitmi? arkadasmi? ben sadece huzur istiyorum...
neden yaşayamıyorsun endel ney
013 Yorumla
Soran+1 yılyasim 18 ve orada yasama imkanim hic yok cokta kalabalik buyuk bir sehir istanbul...
Soran+1 yılbosver
Soran+1 yılhic oyle gorunmuyor ama vazgecicem bu sevdadan napiyim baska care yok:( olmayacak bir hayali neden kuruyum?
Soran+1 yılistemez gercek olmazlarki
Soran+1 yılne kurdn?
Soran+1 yılhep mutlu olursun insallah
Soran+1 yılbakicazz artik:(
tedavi şart.
01 Yorumla
Soran+1 yıltedavi ne icin?
Para para para
01 Yorumla
Soran+1 yılhemde ne para var..
ünlü yapabilirim :P
03 Yorumla
Soran+1 yılnasil? kardesim vazgectim kendi kara hayatima donmem gerek
Soran+1 yılyokk gerek kalmadi
Ünlü ol
04 Yorumla
Soran+1 yılolmak istiyoruzda nasil
Soran+1 yılhic gerekmez bir kere vazgectirdiler
+1 yılÜnlü ol sende :)
03 Yorumla
Soran+1 yılkolaydiii:(
- +1 yıl
Valla hertürlü yoldan ünlü olabilirsin :) kimi twitter de fenomen biri facede biri vineda gibi :)
Soran+1 yılkeske senin dedigin gibi olsa...
oda olur bigün
01 Yorumla
Soran+1 yılinsalah
zengin ol yeter :)
08 Yorumla
Soran+1 yılmaddi durum iyi aslinda cok iyi diyebiliriz ama huzur yok kardesim huzur...
Soran+1 yılaynen helal olsun gormeden anladin
nasil bildin cok ilgincc?
Soran+1 yıldalga gecme ama ciddiyim neler yasadigimi bilmiyorsun bu assosyalligimin sebebi yasadiklarimdan dolayi..
Soran+1 yılGerek yok..
+1 yılplayboy guzelı ol
08 Yorumla
Soran+1 yılneden olmasin ya ben kafayi yemis durumdayim oyuncu olmam imkansiz simdi ve benim bu dusunceyim aklimdan cikarmam lazim..
- +1 yıl
cıkarma dedgımı yap vucudun ıyıyse cok ıyı yerlere gelır paraya para demezsın :))
Soran+1 yıl:( evt vucut yerinde ama uzagim istanbuldami yasiyorsun?
- +1 yıl
evet nerede oturuyorsun
Soran+1 yılyhhaaaaa bende orda yasamak istiyorum ama gercekten oranin trafigi cekilmiyor demi? cok kalabalik diyorlar ben yurtdisindayim isvicree:((((
- +1 yıl
kalabalık hemde fazlasıyla sen ısvıcrede yasa orası daha ıyıdır napıcan turkıyede?
Soran+1 yılorda yasamak istiyoruum:( ama her turlu insan var kalabalik yerlerdende hic hoslanmam..
- +1 yıl
eee gel yaşa o zaman ne diyim :D benı takıp et özelden konusuruz daha sora
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026