ARKADAŞLIĞIMI BİTİRMEK İÇİN NE YAPMALIYIM? NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM?

Sorum yalnızca başlıktaki gibi. Fakat size bu soruyu sormamda beni iten faktörü paylaşmak istiyorum. 18 yaşındayım ve üniversite sınavına bir sonraki sene hazırlanacak bir gencim. Ben 2 yıl öncesine kadar bir insanlar tanıştım ve sevgililik sürecinden öncesinde ve sonrasında ciddi hayat tecrübelerim oldu. Olaylar çok olağandışı olduğu için aktarmak istemiyorum. Ve ben bunu en yakın arkadaşıma anlattım ama belli bir süre sonra onun da morelini ciddi anlamda sıktığı için iletişimini benimle azaltmaktan yana kullandı. Şu anda ortak grubumuzda bile ne sebeple olduğunu bilmiyorum ancak gönderilerime cevap vermemek gibi bir huy edinmeye başladı. Evet sınava hazırlanıyor anlıyorum farkındayım üstündeki yükün. Ona göre kendimi düzeltmeye çalışıyorum ancak bunu hiç görmüyor gibi geliyor bana. Mazeretmiş gibi geliyor. Çünkü bir görüntülü konuşmamızda bana müsait olmadığını söyleyip diğer günler içinde başkalarımile görüştüğünü söylerken buldum. Tabi bunu konuşma içinde spontane olarak denk getirdi. 2 yıl içinde hayatımda köklü bir değişiklik yaşadım eskisi gibi değilim belli bir dönem kendimi tanımakta çok güçlük çektim ama maalesef tek başıma atlattım. Yanımda olduğunu hissetmiyorum ve görüşlerimizin ayrı olduğunu görüyorum. O daha çok eğlence odaklı ve tek ortak olduğumuz konu kara mizah. Eskisi gibi hissettiriyor. Bence yakın olmayı düşündüğünü sanmam. Ben de kendimi bulmaya çalışıyorum ve sanırım yeni kişilere açılmama gerektiğini ön görüyorum. Bana bulunduğum bri zamanlar dost olarak nitelendirdiğim arkadaş grubum kendimi iyi hissettimiyor. Lütfen yanlış anlamayın, böyle hissediyorum diye suçlu olamam. Ancak ne yapmam gerektiğimi de bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle cümlelerimin devrik veya yazım hatası yaptığım için özür dilerim. Bir anlık duygu yoğunluğundan nasıl yazdığımı bile farketmedim. Geçmişte sosyal anksiyete problemile karşılaştım ve genel itibari ile düşüncelerim çok karmaşık
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekleştirme gereken insan ile şu anki yaşamım birbirine uymadığını hissediyorum kısaca. Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Objektif yorumlara çok ihtiyacım var 🙏🙏🙏
ARKADAŞLIĞIMI BİTİRMEK İÇİN NE YAPMALIYIM? NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM?