Sizin rezil olmanızı isteyen, size kendinizi değersiz hissettiren, size bir hiç gibi davranan akrabanıza nasıl davranırsınız?

Akraba olunca hayatımızdan silip atmamız kolay olmuyor. Akraba olunca görüşmek zorunda kalıyorsun. Akrabalık mecburi bir bağ. Ben patavatsız bir insanım. Kendimi batırarak konuştuğumda akrabam olacak o kişi kafasını bulutların içine sokuyor. Düşmemden, utanmamdan keyif alıyor. Becerikli de değilim, özgüvenim de yok. Nasıl başarıyor, nasıl yapıyor bilmiyorum bana kendimi değersiz hissettirmeyi başarıyor. Hiç gibi davranıyor bana. Belki de güçsüz olduğum için bana böyle davranabiliyor. Siz olsanız ne yaparsınız sizinle alay eden, duygularınızı önemsemeyen, size sizi değersiz hissettiren, küçük düşmenizden keyif alan akrabanıza nasıl davranırsınız?
Sizin rezil olmanızı isteyen, size kendinizi değersiz hissettiren, size bir hiç gibi davranan akrabanıza nasıl davranırsınız?