Size ebeveyninizmiş gibi tavır takınan yakın akrabalarınıza karşı tepkiniz ne olur?

herkes haddini vede yerini bilmeli, ama şöylede bir şey var benim etrafımda gördüğüm kadarıyla benim iyiliğimi isteyen birkaç insan var onlara pek bir şey diyemiyorum neden derseniz? birkaç defa onları durdurdum sonrasına baktım onlar haklı, ama dediğim gibi birkaç kişi bu söylediklerim.
Cevap
23Cevap
Kim olduguna bagli. Halalarim amcam ve teyzem karisabilirler saygisizlik yapmam. Ama yengeler enisteler dayilar agzini acamazlar inceden laf sokarim sonra annemle bi bakisiriz gozlerini patlatip noluyo der gibi bakar bana bende omuzlarimla banane banane derim 🙄👉🏼👈🏼
Benim akrabalarımın hepsi ailem 😂
Sağolsunlar karışırlar sjsjsjs bende ses cıkarmam miss gibi hayat
Zamanında annem babam yokken bazı akrabalarımın üstümde çok emeği olduğu için karışırsa onlar karışır onlara da öyle bir saygısızlık yapmam.
Saygısızlık demeyelim ona da çok güzel had bildiririm. Kimse vazifesi olmayan işlere burnunu sokmamalı.
Çekirdek ailem dışında akrabalarımla saygı ya da saygısızlık genel kapsamda bağ kurmuyorum.
Bağırıp çağırmam ama bana karışmamalarını keskin ve net bir şekilde söylerim ve bildiğimi okurum
Yaparım hatta ileri bile giderim , Karadenizli damarına basılınca insan kendini durduramıyor
Yaparım, karışamazlar hakları yok, ben kimsenin hayatına karışmıyorum onlarda karışamaz.
beni bilirler namimi. el ar demem lafini veririm o yuzden bana laf edemezler saygi duyarlarlar
Bir yerden sonra sert bir tepki gösteririm, benim de sabrımın bir sınırı vardır.
Valla karisirlarsa lafi tikarim agizlarina bir daha konusamazlar
Kimse bana karışamaz kim olursa olsun karşılığını misliyle bulur.
Gerektiği zaman cevabı veririm otururlar aşağı kimse haddini aşamaz. Lakin her zaman terbiyesizlik yapmamak gerekir sineye çek geç bunlardan kurtuluş yok.
keşke yapabilsem diyorum bazıları çok hadsiz olabiliyor
Yalnız o saygısızlık değil, haddini bildirme olur.
Yüzlerine bakıp gülümsüyorum.
Yaparım kavga bile ettim
Onlarla görüşmüyorum bile
Direkt olarak olmasa da dolaylı yoldan yaparım.
Saygısızlığa varacak bir şey yapmam ama arada şakayla karışık laf çakarım...
akraba , akreptir.
uzak durmak lazım.
Aile büyüklerimiz varken bana laf düşmez.
Soruyu yanlış anlamışım pardon he he tamam derim pek takmam
Çok dinlemem he der geçerim
Yaptımm 🤭 tutamadım çenemii aha kapı dedim
Bayramdan bayrama ararım düzenli ilişki xD
görmezden geliyorum şöyle şeyleri
Kimsenin karışmaya hakı yok
Karışırlarsa evet.
Bak şunu eklemeyi unuttum 😄
Eski zaman insanının, soruya eklediği resimler bile başka yahu. 😕
😂😂😐😑🤐
Yapmam güzelce uyarırım
yanaşmamayı tercih ederim xd