Çok merak ediyorum neyi yakıştıramadın? Uyuşturucu taciri, adam yaralamadan, hırsızlıktan ve daha bir çok şeyden suçu olan bir insan az daha kardeşleri canından oluyordu onun yüzünden. Silah bile doğrulttu kendi kardeşine ve bu insan hapiste diye inanılmaz mutluyum. Bu kişi sülalede diyede utanacak değilim biz elimizden geleni yaptık. Maddi olarak da manevi olarak da çok büyük şeyler yaptık. Kimse hapse girmez kolay kolay bunu aklınıza yerleştirin
Postalarım. İçerde olmasına sevindik diye yazık dedin şaka gibi sanki önüne geleni ceza evine alıyorlar. Sonra da şey dersiniz o kadar sabıkası var niye dışarda
Üst sınırdan ceza veren mükemmel hakimler tanıyorum :D Pişman olmaz o kaç kere girdi çıktı tek seferle olan bişey değil. O kişiler ya ölseydi? Uyuşturucu taciri ne demek ya senin haberin var mı yarın öbür gün çoluğun çocuğun olsa ve alıştırsa ya pişmansa bişey olmaz diyebilir misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet olur.
Bizde bu kadar yüzsüz çok az var ya biri zaten cezaevinde
Geçmiş olsun
Biz göbek atacağız girdi diye sen geçmiş olsun diyosun :d
Valla üzüldüm sanada yakistiramadim
Neden?
Ayıptır sorması hangi sebepten dolayı iceri aldılar?
Çok merak ediyorum neyi yakıştıramadın? Uyuşturucu taciri, adam yaralamadan, hırsızlıktan ve daha bir çok şeyden suçu olan bir insan az daha kardeşleri canından oluyordu onun yüzünden. Silah bile doğrulttu kendi kardeşine ve bu insan hapiste diye inanılmaz mutluyum. Bu kişi sülalede diyede utanacak değilim biz elimizden geleni yaptık. Maddi olarak da manevi olarak da çok büyük şeyler yaptık. Kimse hapse girmez kolay kolay bunu aklınıza yerleştirin
Hakim olsan adamın yanına benide postaliycan 😃😃
Postalarım. İçerde olmasına sevindik diye yazık dedin şaka gibi sanki önüne geleni ceza evine alıyorlar. Sonra da şey dersiniz o kadar sabıkası var niye dışarda
Evet ama ya şu an çok pismansa?
Bu arada iyi ki hakim felan degilmissin 😅
Üst sınırdan ceza veren mükemmel hakimler tanıyorum :D
Pişman olmaz o kaç kere girdi çıktı tek seferle olan bişey değil. O kişiler ya ölseydi? Uyuşturucu taciri ne demek ya senin haberin var mı yarın öbür gün çoluğun çocuğun olsa ve alıştırsa ya pişmansa bişey olmaz diyebilir misin?
Rüşvet yiyen o kadar hakim savcı varki anlatmakla bitmez. Buna müsaade eden polis savcı da suç
O kadar çok yoklar ama evet çok var. Ben güzel olanları konuşma taraftarıyım.
Bu illetti içmek sıraya giren polisi gördü bu gözler de neyse.
Kanıtla attır meslekten. Savcı soruşturma açar
Eski bir olay da. Suç sadece satanda değil yani müsade edenlerde de. Allah kimseyi bu belaya düşürmesin öncelikle
Akraba mı o da kim! daha cinsi belirlenmemiş hayvan türü falan mı?
Düşmana gerek yok diyorsun anladik
Çok bir problem yaşamıyorum mesafeliyim ama sırf akraba diye böyle davranmakta çok ayıp gerçekten
Hak edenler var ki adam isyan bayrağını kaldırmış
Evet doğru teşekkürler
Evimin kapısına asasım geldi 😂
Hahaha
Akrabalarla bagimı çoktan koparttım
Kral aw
En iyisini yapıyor