Size tepeden tepeden bakan akrabalarınıza nasıl davranıyorsunuz?

Geçende cv. bıraktığım dershanenin birinden beni aradılar. Görüşmeye gittim. Dönüşte de teyzemlere gittim. Kuzenim bana “Sen Türkçe dersi anlatacak öğrenimi üniversitede aldın mı?”dedi. Teyzem de “Kendine güvenmese herhâlde cv. bırakmazdı.”dedi. Hay ağzını öpeyim kadın.😂😂 Çok sinir oldum kuzenime. Yok, almadım. Canım sıkıldı da bir hobi olsun diye cv. bıraktım. Tövbe tövbe !😂😂Manyak mıdır? Nedir?

Güncellemeler
1 yıl
Bir baltaya sap olamadığını düşünen arkadaşlar kuzenim tiyatro hocası, çalışıyor. Asıl bu durumda benim onu iş bulamamış veya atanamamış olduğum için kıskanmam lazım. Zaten görüşme iyi geçse de yine olmadı Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olmadığım için. Oysaki atanırken Çağdaş Türk Lehçeleri ve Halk Bilimi de edebiyat öğretmeni olarak atanıyor. Özelde ortaokul seviyesi ve lise seviyesine Türkçe dersi anlatan arkadaşlarım olsa da dershanenin sahibi senin bölüm ortaokul seviyesindeki öğrencilerin
Güncellemeler
1 yıl
Dersine giremiyor dedi. Giren arkadaşlarım olmasa haklısın derdim de diyemiyorum. Bir de sahibi emekli Millî Eğitim Müdür Yardımcısıymış. Seni yardımcı yapanın… Bizi atayanlara bakın dedim yani, yalancı. Onun için soruyordum YÖK ve MEB birlikte hareket etmiyor mu diye. Çünkü bizim bölümün ne iş yaptığına bakarsa kişi MEB’e bağlı özel kurumlarda Türkçe ve edebiyat derslerine girebilmiş olduğumuzu görür ki Türk Dili ve Edebiyatından daha çok dil dersi görüyoruz , biz.
Size tepeden tepeden bakan akrabalarınıza nasıl davranıyorsunuz?