Üzgünüm ama karıma vurdum pişmanım ama boşanmaktan başka çare yok sanırım?

Öncelikle okuyan herkesten özür dilerim böyle bir durumda kaldığım için ve sinirlerime hakim olamadıgım için , hatta beni kırabilecegniz yorumlar içinde asla sinirlenmicem. Sanırım bikaç yas büyüttü bu durum beni. Bu ara aşırı kıskançlık krizleri vardı dayanılmayacak boyutta , balkonundan dışarı izleyen tanımadığım bir kadınla ilişkim olabileceğini iddia edicek kadar ya da bir avm de herhangi bir tezgahtar kızın bana gülmesiyle ilişkimin olabilecegi vs hatta bzzıları alçakça. Bugün eve geldim biraz uzandm sonra kalktım hadi hazrlanın dışarı cıkalım dedim. Eşimde çıkalımda kiminle konuştun az önce dedi bnde kimseyle konuşmadım dedim arama kaydını gösterdim. Sildin değilmi dedi bnde neden silim dedim ne saklicamki dedim hatta zoruma gitti güncel fatura geçmişinin detaylarını açıp son bikaç saatin arama kaydını gösterdim. Beni dinlemiyodu bile. Kimdi acaba diyo soruyo kendine. Şunu söylim daha önce herhangi bir geçmişim yok Ben kendimi ıspatlamaya çalışırken sen kılıbıksın ananın dizinden ayrılmıyosun zaten dedi. Ben hala kendimi ıspatlmaya calışırken bianda çok zoruma gitti ve tabiki annemi görücem dedim. Şunuda söylim annm haftada üç ya da dört gün akşamları iş dönüşü 15 dakka ugrarım evlerimizde yakın zaten herneyse ben sus dayanamıyorum dedim yükselmiştik malesef benim bir kız kardeşim var iki kardeşiz yani aramızda cok iyidir son olarak sen hırsızsın bana kardeşin dedi dedi bende biliyorum dedi ve malesef vurdum bikaç kez bna vurmaya kalkınca bidaha vurdum kardeşimi ve annmi çağırdım çocuklarım üzerine yemin ederim hırsız değilim herhangi bir ilişkim yok. Dayanıcak gücüm kalmadı ya şizofren belirtileri var kafasından senaryolar yazıyo ya da beni boşamak istiyo. Annem geldi araya girdi anlattım dediklerini kardeşimi aradım yeminler etti be hırsızlığı dedi kimin neyi kaybolmuşta sana atmışız vs uzatmayalım yalan olduğnu düşünüyorum. Çocuklarımıza rağmen ben pes ettim yürümicek hele hele bu aşağılamalar, hadi çok düzgn bir adam olmayablrm ne bilim namaz kılmyorum bazen alkol flnda aldgm olur ama haketmedim. Hem utandım hem güvenim yıkıldı malesef ailemiz dağıldı bende. Eşimden henüz özür dilemedim ama dileyeceğim akabinde onu boşayacağım. Düşündükçe neler oldugunu hiç anlayamıyorum oyüzden düşünmeyi bırakıp kararımı verdim. Sizdende özür dilerim birdaha asla bir kadına el kaldrmyacagım
Üzgünüm ama karıma vurdum pişmanım ama boşanmaktan başka çare yok sanırım?