Kendimi her zaman mutlu hissederim neden biliyo musunuz çünkü kimseden bir şey ummam. Beklentiler daima üzer dırırım.
Biri de çıkıp demiyor ki nalaka te allam soruya cevaps.

Bilemezsin hiç düşmanını ve dostunu
Çünkü herkes giymiş kurdun postunu
Sen herkese gülerken arkadan soktumu
Yakın tutarsın herkesi, vermek için notunu
Hem siyahı tutarım hem de beyazı
Ancak öyle ayırt ederim hain kurnazı
Sen Joker beklerken bulursun papazı
Eleyerek gidersin elinde kalır birazı
Nabza göre şerbet güvende tutar seni
Yoksa kimin ne olduğunu bilirsin demi
Bazen çıkmaza girersen atarsın yemi
O zaman koku gelir anlarsın deli
Abinden sana nasihat olsun sözlerim
Gelmez oldun hiç yollarını gözlerim
2 gün konuşmasam hemencik özlerim
Ayarsız olsanda sana karışanı düzlerim
Ya şunu yapma fsbxşaşmjf eyw 🖤
🖤
Genelde bu söylemelerinize sebep olan kişilerde Karakter ve duruş problemi olabiliyor temelde yatan sebep bu fakat bazen bu her yolun adamı her denizin batmaz gemisi misali salinma hissine duyalan ihtiyaç olarakta kendini gösterebiliyorken bazende insanlara yaranarak dar çevrelerde önem kazanma hissi kendini birinin fikrine zorla empoze etmeye itekleyebiliyor sonuç olarak hayata karşı duruşu ve ne istediğini bilmeme durumu rüzgarin yönüne göre her yere savrulma durumu işleri zor valla ne denebilir ki...
Çıkar peşindedir ya da yalnız kalmaktan korkuyorlardır 🤔Bir insanım dostu bile o kişinin kalitesi ve duruşunu ifade eder. Herkesle arkadaş olan bana samimi gelmiyor. Hiç mi anlaşamadığın yok yani🤷🏻♀️
Bu arada detayına cevap veriyim yazdığın söz Alman atasözü 🙂
Emin miyizdir, altında türlü ünlüleri yazıp paylaşıyorlar://
Bak aslı olan cümle şu "Alles Freunds niemands Freunds", valla bende bilmiyordum da merak edip bakiyim dedim böyle çıktı.🤷🏻♀️
Taylor Swift dinlerken karşılaştım buna da
Baktım herkes ara malı gibi birine atfetmeye çalışmış
Eyw 🖤
zavallı onlar.
+ herkesi kötüleyip o insana laf gidince arayı iyi tutmak için güzelce konuşurlar samimiyetsiz ordusu puuuğ
Cevap
15Cevap
Herkesin dostu olan kişiler aslında dostlukları en zayıf ve pamuk ipliğine bağlı kişilerdir. Psikolojik olarak küçüklükte sevilmedikleri için herkesle arayı iyi tutmaya çalışır. Ancak batan gemiyi ilk fareler terkeder hesabı ilk öncede onlar gider
Baya sevgi pıtırcığı ortamda büyüyen insanlarda da gözlemledim ama
İhtiyaçım olur yedekte dursun taktiği midir nedir anlam veremiyorum ://
İllaki anlaşamadığı insanlar olması gerekmiyor insanların etrafında yani var öyle kimseyle bir derdi olmayan, kimse hakkında kötü düşünmeyen, beni kimse ırgalamaz kafasıyla takılanlar. Ama herkesle zorla iyi olmaya anlaşmaya çabalayan, herkesle canım ciğerim kanka olan, vıcık vıcık laubalilik, herkesi tanıma isteği. Bunlar çok gereksiz şeyler. Bu neyin çabası diyorum böyle insanları görünce. Derdiniz ne? Bu insan, enerji israfı niye. Otomatik uzaklaşıyorum böyle insanlardan.
Bu yüzden sitede bile sayılı insanlarla yakınım belki dışardan bakınca egolu kendini beğenmiş gibi gözüküyorumdur 🤷🏻♀️ herkesle iyi olamıyorum çünkü olursam sahteliktir bence bu şizoo shsh
Çuk duvru 🤗sjxşaüskdwhd
Çıkar meselesi kanka çıkarlar ve menfaatler gereği. Ayşe'yi memesi için, fatmayi ders notu için mehmedi yakışıklılığı için Ahmet'i parası için çeker insan. O özellikle olmazsa atar totosuna tekmeyi...
Üzücü
Belki bir gün işime yarar diye herkesle aralarını iyi tutmaya çalışıyorlar. Öyle insanları sahte, yapmacık, itici buluyorum. Hayatımda hiç sevmediğim birine seviyormuş gibi davranmadım, davrananam da. Sadece bir tane yakın arkadaşım var, birbirimize her konuda destek oluyoruz.
Evet o insan aynı zamanda aman başım ağrımasın insanıdır
Sözün kimin olduğunu araştırıp kültürleneyim dedim, Aristo bide bide Mevlana çıktı hangisinin 😐
Bende baktım ama herkesin sözü gibi kakalamaya çalışmışlar ühühüfjsjd bulamadım
Nxjejfiejeosjdi
Başak burcu oldukları için jsjsjs
Şaka bir yana, boş kalabalık seviyor bu millet. Ben bir deniyim dedim, ne iş dönüyor bu ortamlarda jsjsjs 10 kişi var ortamda, hepsi çaktırmadan birbirine laf sokuyor, 5 kişi az öteye gidiyor, diğerleri arkalarından sallıyor. Şok ile izledim ve sonra koşarak uzaklaştım..
Bazıları etrafı tarafından sevilmek ister hep herkes beni sevsin herkesle aram iyi olsun isterler.
Bu ruhsal bir durum ayıplamam fakat herkesle arası iyi olan insanın kişiliğinde bir bozukluk vardır net.
Aynen en sinir olduğum karakter şekli. Hümanistim diye savunurlar bir de kendilerini. Herkesle aran iyi olamaz eğer oluyorsa bir karakterin bir duruşun yok demektir.
Lazım olur diye taraf olmak istemezler çoğu menfaat insanıdır sana sen haklısın derler ötekine de sen haklısın derler bir nevi ikiyüzlülükle yollarını bulurlar
Zenginler gene kaldığı yerden devam ortamlara gitmeye lüKS jiplere binmeye her haltı yapmaya ehli keyfine en manzaralı yere bağ evi diktirmeye fakirde gene devam anasının bellenmesine sabret denen yeşil küflü bayat yalanı yemeye aynı tellak aynı tarak devam değişen hiç birşey yok 😊
Yanlış oldu
Rehberimde yaklaşık 300 küsür kişi var 150 kişiyle de samimiyetim var yani otursak uzun uzun konuşuruz. Ama yanında çok çok rahat olduğum gerçekten dostum olan 5 kişiyi geçmez. Herkesle iyi geçinenlerininde bir çekirdek kadrosu oluyor yani
150 kişiyle samimiyet
Wow
4 farklı şehirden arkadaşlarım var işden okuldan kurstan dernekten
Bazı insanların herkesle arasını iyi tutmaya çalışması, ya menfaati içindir ya da sadece sevdiği içindir.
Uyumlu olmaya çalışır ondan. Birde herkese iyi olan insanlarda muhakkak bir fesatlık menfaat vardır.
Ben bir zamanlar hiç bir insanı kırmak istemezdim ama aetık öyle düşünmüyorum gerektiğinde haddini bildirmek icab ediyor
Çıkarları için
İlgi çekmeyi sevdikleri için
Herkes beni sevsin şımarığı oldukları için
Özgüvensiz oldukları için pohpohlanma gereği duyabilirler
Ya aslında ben yapı olarak çok güleç esprili biri olduğum için herkesle aram iyi herkesle samimiyim ama şunu anladım ki herkesle aram iyi olsa da zor zamanda yanında olan çok az insan var o yüzden bu saatten sonra herkesle samimi olmamaya karar verdim. Herkesi ederi kadar değer veriyorum
Herkesle dost olamaz çoğuyla arkadaş olur.
Arkadaş olupta, eğlenmenin konuşmanın neresi kötü anlamadım ki?
Belki yalnızlıktan hoşlanmayan bir arkadaşımızdır..
bende tam tersiyim kimseyle muhattap olmam surekli izlenirim ve arkamdan konusuldugunu biliyorum 😂
gizemli eglenceli ve cekici oldugumu konusmuslardi ama cogu zamanda suskun demislerde kulaklarim iyi duyar
Sürekli başkaları tarafindan izlenmek cok havali belki beni hatirlamazsin ben de. O konusanlardandim varya senin ismini yazip ucakla birlikte goklerde dalgalandirmak lazim herkez senin ne kadar gizenli eglenceli zeki oldugunu bilim parnağı ule göstermeli sen. O kadar onemli bir insansınki ben dünya da kadın gibi kadın yok derken şaaaak diye karşıma çiktin bana geeeeeerçek DİŞILIGI ÖGRETTIN varya o kadar onemli bir insansinki senin ismini her gün en az 10.000 defa zikrediyorum ve boş zamanlarımdada senin o halükade hilkati çekiciliğinin ne kadar soylu bir davranış oldugunu düşünüp durduğum yerde zıplayıp tavana değiyorum geçende kalbim ziplamiştı az daha sana olan hayranlığım beni mezara zıpladacaktı
😂😂piskolojin mi bozuk
Ya ruh hastasıswkçxlaöxancmc
kime dedin kiz😂
Adama
Yazdıklarına bak smdşwçzzmnc
aynen salak iste😂bosver trol gectim zateb
ben burdaki kizlara bosuna demiyorum salak erkekler cok var diye al iste kanıtı😂
Ofnapcamya şunu unutma salak erkek diyip yalakalik yapanlarin amaclari belli zaten
Sen kendini yanlizliga itip cok onemli oldugunu zannediyorsun ama farkindamisin yanlizlik havali bir sey degil bizler sosyal canlilariz doğadaki kaplan gibi yalniz kalmaya alistirirsan kendini bencil ve kibirli bir kisiliğe doğru yol alirsin he bu arada kimse seni sevmek zorunda degil sende kimseyi sevmek zorunda degilsin ama psikolijik sorunlarin seni bitirir haberin olsun
BÜYÜK egonu tatmin etmek için söyleyeyim
Evet bende salak bir erkegim o kadar salagim ki seninle mubatap olup yukardaki paragrafı yazdım hadi iyi yanlızlıklar Havalı Kişi
Dostluk farkli insanlarla aranin iyi olmasi farkli seylerdir. Niye insanlar ile aramiz kotu olsun ki durduk yerde?
Bir insanın herkesle aradı iyiyse o insanda sorun vardır
E onlarda olmasa kim bizi sırtımızdan vuracak de bakimm
Çıkarcı 1 lanet olası pislik oldukları için
Kanki pepeye gülerkenki fotisini koy artık Behlülün dudağında parlatıcı izi görmüş Bihter gibi oluyorum ://
Abcjnfjxjg sen iste yeter ay çöreem 😙
Hayir iyi tutmaya calismiyordur bazi insanlar oyle herkes ile cok iyi anlasorlar yanu onlarin huyu oyle bilerek yaptiklari birsey degil
onların da niyeti kötü değildir aslında sadece gereksiz atraksyonu sevmiyordur herkesle iyi gecineyim kafam rahat olsun diye dusunuyorlardır
Benim için şöyle kimseyle kötü olmak istemem olursamda geçmiş olsun fakat 3-4 tane dostum vardır onlar da tabutumu tanışın yeter
Bikeresinde bnde oyle dawranayim dedimde olmuyo valla bak
Lanet sineklerin leşlerle beslenmesi gibi mi?
Bilmem
Alakasız gibi
Herkes tarafından çok sevilip insanları hatalarıyla kusurlarıyla değiştirmeye çalışmadan seviyorsak sorun biz de mi yani
Egosunu tatmin etmek için.
Ya da "belki isim düşer" diyerek de herkesle arasını iyi tutmaya çalışır
Emin olun ki öyleleri çıkar ilişkisi kuruyor
Sağlam temiz ilişki değil onlarinki
Ve iclerindeki eksiklik duygusu
Tek kalamadiklari icin, samimi degiller ama ordan ve kalabalik "arkadas" dediklerinle vakit geciriyorlar. En güzeli az ve öz! Hem sanimi hem gercek.
Biriyle çatışmak ile uğraşmak istemez
İkili ilişki politikası
Ya işi düşer diye belkide samimi olmadığı için öyle görünür
Sinsi insanlar bunu yapar insanlardan faydalanmak için
ortaokul ve lisede popüler olmak bence ama ünide zaten arkadaş çevren ister istemez çok oluyor
Sadece sizinle dost olsam bana yeter hanimefendi
Dkqşxmwkf
Bir gün lazım olurlar diye sanirim
Bukalemun gibidirler belki
Kendileri bu şekilde daha iyi hissederler
Çevrem olsun derdindelerdir samimiyetsizler
Çıkarcı oldukları için
Çünkü özgüvensiz ezik basit insanlar öyle olur
Belki işime yarar diye.
öyle bir söz duymadım
Duysaydın banane
Ben şahsen herkesden uzak olmaya çalışıyorum.
Dengeli gibi görünen dengeszlr
Siyasetçi adamdır
Aynen öyle
Lazım olur mantığı
Hepsi showman
Çıkarları için ne yazık ki
Politika
Çıkarları icin
Piyasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?