+1 yılSoruyu sanıyorum çok az kişi anlamış. Eğlenceli biridir diye söyleyen bile var zira :))))
Bir insanın hiç arkadaşı ortami yoksa birkaç olasılık sebep olabilir. Ya hakikaten çok kaliteli, kültürlü ve kesinlikle kötü alışkanlığı yoktur ve mesafelidir insanlara, ya pasif;klasik bir asosyaldir, ya da şanssızdır; karşısına iyi insanlar çıkmamıştır bu güne dek :)
Bence sebep değil de çözüm aramalısın. Benim de aslında aman aman çok sayıda arkadaşım yoktur; eskiden dert ederdim bunu. Şimdilerde bakıyorum da hani o çevresi genişlere, öyle olacaksa varsın olmasın. İçki içmem, sigara kullanmam, kumar oynamam ya da onunla bununla düşmem kalkmam. Yahut, boş boş gezmem; benim için gezmek bile amaçlı olmalı. Gezeceksem gider bilmediğim, görmedigim güzel yerleri gezmek ve görmek isterim; gidip de her zaman önünden geçtiğim yerlere varıp aylak aylak dolaşıp, ateş falan yakmak istemem. Bana bunlar ben çocukken de saçma geliyordu...52 Yorumla
Soran+1 yılhic sevilmedim istenmedim
- +1 yıl
Sevilmen, güzel insanlarla karşılaşman dileği ile ;)
Eyvallah...
En İyi Cevaplar
Bunu yaklaşık 19 senedir yaşayan biri olarak ben sana cevabını vereyim.
Çünkü sen onlarla birlikte gezmek istemiyorsun. İstediğini zannediyorsun ancak durum öyle değil.
İlgi alanların farklı ya da onlarla aynı şeyleri düşünmüyorsun. Insanlar belirli bir topluluğa, gruba, ideolojiye bağlı olduklarında kendilerini daha güçlü hissederler.
Ancak senin benim gibi "Kendini ispatlamak zorunda hissetmeyenler" de vardır.
Mesela benim kız arkadaşım yok. Ancak bir arayışım da yok. Ya da görüşmek isteyen zaten benimle görüşür ben kaçmıyorum modundayım.
Özelden ekle istersen anlatıyım uzun uzun02 Yorumla
Soran+1 yılpeki kardesim mesaj atiyom
Soran+1 yılmesaj gonderemezsin diyor
- Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılMisal geçenlerde bir arkadaşla normal muhabbet ediyoduk. Çok sıkıcısın dedi. Benim açımdan bir sorun yoktu güzel güzel laflıyoduk. Tabi bu lafı ilk duyuşum değil karşılıklı sohbetlerde sürekli sıkıcı bulunuyorum. anlam verebilmiş değilim yani insanlar beni ne olarak görüyor;; onları eglendirmemi filan mı bekliyorlar nediyim yani. Benim de çok arkadaş ortamım bulunmaz belki de bu yüzden zaman zaman yalnızım. Ama şunu anladım ki insanlar çok bencil ve düşüncesizler. Böylelerinden uzak durdum mu doğru insan beni buluyor zaten.
51 Yorumla
Soran+1 yılben dogruyu da yanlisi da bulamadim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendine deger vermiyorsan baskasida deger vermez..
Sen kendine deger ver
Sen kendine guven
Sen kendini sev
Bence kisi kendi olduktan sonra karsisindakine bunu hissettirdikten sinra olmayacak hicbisey yok..910 Yorumla
Soranaslinda guvenirim kendime
- +1 yıl
Sen gercekten yeterli goruyor musun?
Sen once bazi seyleri icinde halletmelisin. Kimse senden daha degerli diil..
Soran+1 yılcok tesekkurler lakin neden sevilmiyom anlamadim
- +1 yıl
Herkezin sevmesini dusunmuyossundur insallah. Boyle bir gaflete dusme...
Yanlis kisiler sevecegine
Sadece dogru bir kisinin sevmesini dile...
Bazen beklemek gerekir. Sevmek icin sevilmek icin bekle..
Sevilirsin. Oyle cok sevilirsin ki bu gunlerini hatirlayip gulersin...
Zaman gecer.. Kotu gunler gecer.. İyi guzel gunler hep gelir..
Soran+1 yılben sosyal acif=dan arkadas demistim aslinda
- +1 yıl
Pardon yya..
Ozaman surada bir kelimeyi duzeltsem yeter. "Sadece dogru bir kisinin" yerine
"sadece dogru kisilerin" olarak degistirim.
Cok sorry!!
::)))
Soran+1 yılestagfurullah
- +1 yıl
Senn hep sabret sabrin sonu selamettir..
- +1 yıl
Ne güzel yotumlamişsin ya helal olsun
- +1 yıl
@isimsizsair tesekkur ederim:)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılBen mesela girdiğim her yeni ortamda sevilirim ne kadar tatlısın, ne kadar cana yakınsın derler ilk veya ikinci görüşte. Hemen arkadaşlık kurarım. Genelde arkadaş edindiğim yerler otobüs, okul ve okul tuvaleti gibi kalabalık ortamlarda oluyor 😄 arkadaşlarım bunu nerden tanıyosun dediğinde geçen tuvalette tanıştık diyorum yine mi tuvalet diyolar 😊 yeni tanıştığım insanlarla direk kaynaşıyorum. Tabi bunlar aşırı güleryüzlülükten, ve insanlara her zaman değer veriyorum kimseyi kendimden aşağıda görmüyorum. O samimiyeti görüyorlar belkide bende.. peki sen yeteri kadar güler yüzlü ve canayakın mısın?😊
11 Yorumla
Soran+1 yılbende asagi da gormem beniligimi veririm ama sevilmem
Çünkü herkes kendi zevkini eğlencesini düşünüyor , başkası depresyonda mı kendini mi yırtıyor , yok kendileriyle egolarıyla ilgilenen birileri , birisi varsa dünya umrunda değil insanların
97 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel dedin agzina saglik
Soran+1 yılne yazik ki bazi durumlar var hakli olmasak diyoruz lakin aci gerckler carpiyor
- +1 yıl
çıkar ilişkisi temelinde , kendini önemli hissetme hâli sayesinde , iki cümleyi bir araya getiremeyen insanların birbirini kandırarak yürüttükleri mutualist sosyal topluluklar silsilesi kısaca.
belki siyasi ve ırkçı yaklaşımlarından dolayıdır bu bir ihtimal. Ya da yanlış ortamlarda takılıyorsundur. Ya da paran yoktur , ezik olabilirsin ya da zeki değilsindir ne bilim kıyafetin duruşun hoş değildir bunlar olabilir. ama sana bu tutumu yapanların ya şerefsizler
36 Yorumla
Soran+1 yılezik biriyim
Soran+1 yılhaklisin ama degisen birsey olmuyor onlarin carki donuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtangacsan fazla konuskan degilsen seni istemezler cunku bu isler karsilikli o zaman gecirip muhabbet yapmak ister gezmek dolasmak paylasmaktir yani arkadaslik ama sen onlarin gozunde kafa dengi degilsin sarmiyodur onlari sen sen ol onlar icin kendini uzme
14 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef kimse ile kafa dengi olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu birazda sana bagli ilk once giyimine kusamina ozen goster kendine biraz bak en onemlisi bu sorun konusma tarzindan oluyosa konusmani degistir yani tarzini biraz mesela bende konusurken cok kufur ederdim ama artik duzeltmeye basladim sanada onerim yeni tarzin olsun mesala kendine bakmiyorsan bakimsiz insanlar sana yanasmayabilir ama bu bir neden ama sen yinede beni dinle ornek onlar sen onlarin yaninda gezdiginde bir kiz ortamina girersin baska ortamlara girersin onlarda ona gore yanlarda bakimli giyimi kusami iyi birisini ister yani ortama ayak uydurcak birisini ama bu dedigim seyler sadece bir neden
Soran+1 yılhic kiz ortamim olmadi
Cevap sahibi+1 yılDekilerimi yapman icin ille kiz da olmasina gerek yok insanlar her zaman dis gorunuse bakar ve ona davranirlar
+1 yılNedeni yok sevgili kardeşim, onlar benciller anladınmı? sende veya bende bir sıkıntı yok, o insanlar kendini yüksek bir yerde olduğunu sanıyorlar.
130 Yorumla
+1 yılçünkü sen farklısın , sen akıllısın , sen herkesten daha akıllısın aslında.. sadece bildiklerini , ve içindeki şeyleri dışa vuramıyorsun. bende senin gibiyim.
1135 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bnde sız gibiyim
- +1 yıl
@Gönülisterdi welcome to asosyaller ajsdjasdjaj :D
- +1 yıl
Ağlanacak halimize gülerken bız :)))))
- +1 yıl
ben de geldim hadi kanka olalım 😂
- +1 yıl
@bilemiyorum__ bütün asosyaller toplandıık toplandıık gasdhsajkdla
- +1 yıl
kankacım asosyal olmak ayrıcalıktır biz farklıyız ;)
- +1 yıl
@bilemiyorum__ aynen asdasjkdk
- +1 yıl
Biri de ben :-(
- +1 yıl
selam millet :P :)
- +1 yıl
@BreathofIrem selam asosyal gardaşlar ajsdkasld
- +1 yıl
eskiden lisede tüm uyum sağlayamamış (asosyal demeyelim) koca bir grup kurmuştum 20 25 kişi gezdik kaç ay okulda yemekhanede falan :D şimdi o geldi aklıma da , aslında mükemmel olmadığımızı kabullenerek yola çıksak bu tarz çok topluluk kurulur... neyse bu kadar felsefe yeter. naber? :)
- +1 yıl
@BreathofIrem iyidir ksdjs okul demişken aklıma müdür yardımcısından hoşlandığım zamanlar geldi ya :/
- +1 yıl
hahah :D ben de felsefeciden hoşlanıyodum çok oturaklı bilgin geliyodu :) güzel yıllar
- +1 yıl
@BreathofIrem her sabahın köründe anons yapardı yarim. özledim :D :D
- +1 yıl
Asosyallerin gür sesi :D aradığım yorum buydu ama biraz kendini avutma gibi geliyo yorumun bana :)
- +1 yıl
@selambenyalnizlik kendi adıma konuşmadım orada ve kendi yorumumda aslına:) gözlem binevi , ama dışlanan , yıpratılan kırılan dökülen ezilenlere karşı kucak açıcı bir yapım var genel olarak , ucundan yetiştiğim 90lar ruhu deniyo sanırım buna da :)
Soran+1 yılakilli olsm sevenim cok olurdu
- +1 yıl
neden kendini akıllı görmüyorsun?
Soran+1 yılbeceriksizim
- +1 yıl
Gençler ben de sizin gruba kayit olmak istiyorum izin var mi :)
- +1 yıl
@isimsizsair sende hoşgeldin panpa shdjskdl :D :D
- +1 yıl
Yalnız Şairler Derneği olsun bizim teşkilatın ismi , hey yukardakiler onaylıyor musunuz
- +1 yıl
Aslında bir nevi bende bu gruptayım alır mısınız beni de bu gruba :)
- +1 yıl
- +1 yıl
I'm in , İng deki yardımcı fiili * ladi. Ayıp diye :) hehhehe
- +1 yıl
Şu sisteme biri İng. Öğretsin :)
- +1 yıl
- +1 yıl
O kişi sanırım sensin. Bence hiç takma. Onlar seni dış görünüşünden dolayı istemiyorlardır. Genelde tipe göre önyargı oluşuyor çünkü. Gerekirse kendini kaybetmek yerine herkesi kaybet. Ama kendin ol.. Tek sırrı bu iyi olmanın. Mutlu olmanın. Bedeli bu.
21 Yorumla
Soran+1 yılevet benim hic sevilmiyorum, erkek ortamindan bahsetmistim aslinda arkadasim yok
+1 yılAyna görevi gör rahat ol bole onemsiz seyleri ve onemsz insanlari takma özguvenini ortaya cikar onlar seni değil sen onlari yonet aklinla yoneticeksn ben beni kimse yonetemez diyen ya da kendini özel biriymis gibi davranan insanlari bulundiğu yerede gomdum yoneterek kolemde yaptm fiziksel olarak yapamassin aklini cok iyi kullanman lazim hic ruhlari bile duymadan her istedign insani şekilden şekle sokablrsn mantiginla hareket ediceksn duygularinla digil iyi gunler dilerim ;)
32 Yorumla
Soran+1 yılhic ortamim yok
Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Sohbeti sıkıcıdır ya da kendini soyutlamistir. Arkadaslari da bunu hissettiği icin uzak dururlar. ya da kafalari almiyordur. Yanlis ortamlara girmeye calisiyordur. ya da bakimsizdir, kötü kokuyordur vs. Bir cok sebebi olabilir. Bunlar aklima gelenler.
27 Yorumla
Soran+1 yılisin kotusu herkes disladigi icin sojhbet de edemiyorum kimseyle
- +1 yıl
Sen sohbetlere girmeyi dene. Anladigim kadariyla biraz ozguvenini kaybetmissin. Ama bunu asmak da senin elinde. bir donem bende kendimi itilmis gbi hissedordum. Aslinda kimsenin sana bir garezi yok. Sadece sen kendini cekiyorsun, soguk davraniyorsun. Insanlari kendinden itiyorsun. Ben bunu farkettikten sonra kendim selam vermeye, gulumsemeye basladim. Ve her tanistigimdan duydugum ilk cümle "cok sert ve soguk birine benziyordun" oluyordu. Yani sende bitiyor is.
Soran+1 yılonlarla konusmaya calissam bile kasiyorum onlari
+1 yılYanlış düşünüyorsun. Duyguların saf temiz ve narin ki bunları buraya yazıp sebebini sorabiliyorsun. Seni üzmemek için. ya da senin böyle kalıp hiç değişmemen için de etrafındaksiler senden uzak duruyordur. Ama sana çok imrendim şimdi. güzel bir hayatın olacağı kanaatindeyim. Yaşını bilmiyorum ama hayat 60 dan sonra da gülebilir 20 de de
01 Yorumla
Soran+1 yılyok kardesim ne arar herkes kaciyor benden, sevilecegim falan yok
benim arkadas cevrem yok misal şu yasıma kadar eve bir arkadasımı getirmedim ya da bir arkadasımın dogum gününü kutlamaya gitmedim ve hıc dogum günümde hediye almadım cünkü biliyorum en cok kımden zarar alacagımı menfaat bitince aşkta biter arkadaslıkta... dediğim gibi ya menfaatleri bitmiştir ya da sen doğrucusun eleştirebilen birisin bu yüzden görüşmek istemezler
11 Yorumla
Soran+1 yılayni benim gibisin
Bence hayatta sana mutluluk vericek şeyleri aramamışsın ya da denemekten korkuyorsun zordur çünkü insanlarla sohbete girmek bunu yapana normal gibi gelir ama elleri kelepçelenir kendi olamaz yapamayan da.
25-29 yaş arasındasın kendini geliştirip mutlu olabilirsin ya da sosyal ortam için bir kursa mesala dil kursu ya da fitness a başla hem yeni insanlar tanırsın hem de kendine güvenin artar.
Sen mutlu ve bir amaç için yaşadığında gelicek gerisi02 Yorumla
Soran+1 yılsimdi herkes benden kaciyor, sebebini bilemiyorum
+1 yılçünkü başkalarının alışık olduğu hatta varlığını farkedip kanıksadığı o "maske"lerden takmıyodur , olduğu gibidir , dobradır , beyanlarını ve de eleştirilerini allayıp pullamadan fesatlık içermese bile söyleyebildiği için insanların hoşuna gitmez bu.
Çoğunluk birbirinin arkasından konuşup yüzüne gülümseyebileceği ilişkilere açar kollarını , alan razı veren razı , kim uğraşacak çaba göstermekle , dostlukla , samimiyetle di mi ama (!)?11 Yorumla
Soran+1 yılsimdi isin gercegi kimseyle konusamiyorum maske takma firsatim dahi olmuyor
+1 yılResmen soruyu okurken kendimi gördüm aynı benim gibisin. Ben mesela her ortama çok iyi ayak uydura bilen ve her sohbette mutlaka tuzunu koyan biriyim. O an güzel olsa da, ertesi gün kimse yokmuş gibime geliyor, öyle de zaten. Bende ama biraz geçmişimden kaynaklanıyor. Çok yakın olduğum bir kaç arkadaşlarımla aram açılınca, kimseyle arkadaş olamadım daha. Sohbet Muhabbrt eyvallah ama güvenilir ilişkimiz yoktu. Belki senin de geçmişine dayanan nedenlerin vardır..
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim hic olmadi
Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. Tek takıl keyfine göre napacan beraber gezipte onlara sürekli hesapmı ödüyceksin yaşa kafana göre bu hayat senin dilediğince güzel yaşa
24 Yorumla
Soran+1 yılyav arkadassiz yalniz da olunmaz ki
Soran+1 yılsenin dusuncen yanlis
+1 yılAynısını bende yaşıyorum biraz ve hiç kimse bakma eskisi gibi takılmıyor ve herkes işine geldiğinle takılıyor, yani çıkarcılık ön planda, merak etme o ortamı olanlarında ortamı bozuluyor, ben çok gördüm çok güzel ortamı olupta ortamı dağılan o yüzden dert etme, arkamdan konuşan 10 tane kişiye sahip olacağıma yalnız olurum daha iyi problem yok, sende problem yapma
39 Yorumla
Soran+1 yıliyi de ne sevgilim oldu ne sevenim
- +1 yıl
Benimde olmadı abi kaç yaşındasınız
Soran+1 yıl27...
- +1 yıl
o zaman büyük bir sorunla karşı karşıyasın abi neden sevilmeyesin tipine bakarakmı yargılıyorlar ortamda davranışların nasıl, işte çalışıyor musun
Soran+1 yılcevrem yok, ortamim yok kimse olmayinca cevremde digerleri de hadi oradan ediyorlar
- +1 yıl
Şaşırdım doğrusu hiç mi takıldığın böyle erkek arkadaş çevresi yok abi, işte çalışmıyorsan git işte çalış ne biliyim sosyal aktiviteler, kurslara git abi, orda arkadaş edin, sürekli de takılmak zorunda değilsin.
Soran+1 yılhic yok kardesim maalesef insaate calisiyorum ara sira isci olarak
- +1 yıl
Abi senin hemen acil sürekli bir işte çalışman gerek dışarıya çıkmadığın için olmuyor bunlar ve eğitim kursu gibi etkinliklere katılman gerek, ayrıca ilkokul mezunumusun
Soran+1 yılhayir uni mezunuyum, disari ciksam da birsey degismiyor ki iste ne olacak ki
- Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBence kişinin psikolojisi bozuk iletisim kurmakta zorlanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojim den midir
- +1 yıl
Kendimden örnek verdim kac zamandır kimseyle iletişim kuramıyorum dosluk arkadaslık adına ortamlarda tek tapancayım onlar benden ben onlardan sıkılıyorum ve bu psikolojik problemim oldugu için biliyorum belki sendede öyledir derdini çözmeden insanlarla iletişim kuramazssın
Ya kişi sorunlu, ya da kimse onu tam olarak tanımamış. Güzel yönlerini görmemiş
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef bana sans verilmiyor
sorun senden mi yoksa etrafından mı kaynaklı biraz açıklayıcı olur musun
16 Yorumla
Soranben asosyal saf biriyoim beni goren benden haz alamiyor iyi konussam bile ertesi gun gorse tanimiyor
Soran+1 yılne gibi yani fikirler derken
Soran+1 yılaslinda pek sohbetim olmaz kactiklarindan lakin ilk izlenimim hep negatif
+1 yılbizim sınıfta bir eleman var. aynen senin tarif ettiğin gibi kimse yanına gitmiyor hatta o geldiğinde sin kaf lı şekilde kovuluyor. sebebi lüzumsuz ve çok konuşması hiç bir konuda bilgisi olmamasına rağmen rezil olmayı göze alarak sanki bir tek o biliyormuş gibi bir tek ona danışmalıymışız gibi tavırlar içine girmesi. abi adamı görsen yaşam enerjini emiyor herif sende böyleysen değiştir kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim konusma firsaim bile olmuyor, ilk gun biriyle iyi konusuyruz yeni tnanidik ile adamin kendisi daha cok konusur ben de konusurum guzel diyalogumuz olur, ertesi gun gorunce kacar benden
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş senin en büyük sorunun sessiz bir tip olman bence. Lise ortaokul ve üniversite hayatımın büyük bir kısmında yaşadım bunu. En başta rahat bir insan olmalısın. Tahminimce aşırı özgüvensizlikten insanlarla konuşurken saçmalıyorsun. Onlarda seni itici buldukları için uzaklaşıyor. Ama şunu unutmaki onlarda insan. Onlar gibi sende rahat olsan bütün sorunlar çözülür.
04 Yorumla
Soran+1 yıldediklerin uyuyor evet lakin sessiz olup ta sevilende cok mesela sessiz olup ta onu yalniz birakmak istemeyen kisiler de oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Rozetin Evet itici geliyor. Buna emin olabilirsin. Tek ihtiyacınız olan rahat olmak. Ama yapmacıkta olmayın. Sadece rahat olun ve insanlarla konuşun. Çok zor değil
Cevap sahibi+1 yılOnlarda tipten kazanıyor dostum. Şeytan tüyü var tabiri onun için kullanılıyor. Tip için yapabileceğin bir şey yok. Allah seni öyle yaratmış. Yakışıklı veya güzel olmak kimsenin elinde değil. Ama şu bir gerçekki yakışıklı ve güzel olanlar çok sosyal olmasalar bile popüler olabiliyorlar. Tabii konuştuğunda saçmalamamak şartıyla.
+1 yılÇünkü o insanlar onu itici veya "ezik" gibi saçmasapan kulplar takıp tanımadan yargılarlar. çünkü bu insan asıl kişiliğini dışarıdaki insanlara gösteremez.
34 Yorumla- +1 yıl
Bnada dun kursta arkadasn biri saf dedi su anlamda diyormus herseye kaniyo anlaminda. otekide panik bir insan dedi ne alaka. sanki tip drlarilar etiket vurmaya safta yapistirmaya amma meraklilar. bn m icn etiketlemek bir insani cook zor cook dusunurm titizlenirimde ondan sona derim bnlar bni goreli 2 olmus boyle yorumlar
- +1 yıl
- +1 yıl
Saolll canım . minetcim gibi herseyi bilmissin. iyi insani neden istemiyolar? dedign gibi bide iyi insansin derler. temiz bir insanmisim. evt asil kimligimi bilgimi yansitamiyorum. cnki benim derdim cok bn dertlermden kim bna nasil bakio goremiyorumki. dertlermle meskul hocanin verdgi dersimle meskulum
- +1 yıl
+1 yılAgzın laf yapmıyodur ikincisi birisi benim yanıma gelsinde söhpet edeyim diye bekleme sen git söhbet et konuş güler yüzlü ol kaynat yani eglenceli ol birde sunu sakın unutma insanların işine yaradıgı kadar severler seni bu devirde af edersinde fırlama insanlar arkadaşım insanlar kazanıyor dedigim gibi sende oyle olmaya çalıs uyanık ol ortam yapacam diyede kendizi harcama
21 Yorumla
Soran+1 yılben gitsem bile zorla konusuyorlar ben laf acmaya calissam bile bunalip hemen kacmaya calisiyorlar
Belki cok sessizsindir belkide disaridan bir insan bakinca cok havali gibi goruyodur seni biraz daha sicakkanli olmalisin
14 Yorumla
Soran+1 yılsessizim ama kimse istemediginden sessiz olup arkadasi cok olan da var
Soran+1 yılarkadasim yokki
Çünkü kendilerini bisey sanarlar. Ben çevremde yalnız kalan bir arkadaş gördüğüm an hemen davet ederim. İçine kapanıksa eğer şakalar yaparım açılmasını sağlaŕım bir çok örneği var hayatımda
42 Yorumla
Soran+1 yılsen vallahi cok iyi birisin
Muhabbeti sarmiyordur sevmiyorlardir ama taniyipta konuşmayan varsa onu tanıyanlar burunları havada olan insanlardır diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılBiçok sebebi olabilir degiskenlik gösterir bu peki sen bunu neye bagliyosun?
12 Yorumla
Soran+1 yılben saf gariban arkadasi olmayan biri olmadigimdan herkes benden kaciyor, yani bize verecegi birsey yok gibi herkes 5 kisi geziyor ben gezemiyorum bile
- +1 yıl
Temel de ki sebebi ne onu irdelemek lazım. psikolog a danisabilirsin mesela
Ergenlik döneminde çoğu insanı koyun sürüsü fabrika üretimi gibi görüyorum. Hepsi aynı fark yok. Sen onlar gibi olmaz ve farklı tarzda frekansda olursan dışlıyorlar bu iyi bir şey sıradan olmaktan iyidir.
00 Yorumla
+1 yılBen de sevilmiyorum ama beni tanıyanlar değişik doğal bir insan olduğumu söylerler doğalımdır nasıl istersem öyle davranırım insanlar beni yönetemez belkide bunlar sende vardır 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılben sert biri degilimdir
- +1 yıl
Sertlikle alakası yok
1. Gereksiz ve çok konuşuyordur
2. Kıskanıyorlardır
3. Yalanlarını yakalamışlardır
4. Sebepsiz gıcıktırlar21 Yorumla
Soran+1 yılkimseyle konustugum yok, herkes kacmaya calisir girdigim ortamda
Kişi çekingen olabilir ya da tek başına kalmayi sevdiği için de olabilir.
Dolayısıyla bu neden cevresindeki kişilerin onun ile arkadaşlik yapmalarini ve konuşmalarini zorlaştirir.10 Yorumla
+1 yılçünkü saftır bazı şeylere ayak uyduramaz kötü düşünmediği için dışlanır yanı bence öyle kendımden bılıyorum :D
14 Yorumla- +1 yıl
@Rozetin mesela bir şaka yaparlar sınıfta ögretmene bır oyun yaparlar sen buna katılmazsan senı dılarlar zaten bu da senı dışlamaları için anlık uydurulmuş bır nedendır yanı dıyecegım o kım senı dıslarlar sende bu dıslanmalar yuzunden vazgecersın utanırsın cekınırsın vazgecersın aslında boyle olmamalı mısal ben kendımı bırıne begendırmek ıcın papyon takmıyorum veya bırısı ne der dıye takmamazlık yapmıyorum bırısı ne dıyecek dıye bısey yapmam ıstedıgım ıcın yaparım ha bu arada yanı arkadaş ortamınınolmadıgına dert yanmamalı kişi ve ayrıca belkı şöyle de bır ıhtımal var konusmaların begenılmez şakaların hoş degıldır bu yüzden belkı dıslanıyorsun gıbı gelebılır bence bol bol kıtap okumalısın kardesım rozetın ısmın nedır bu arada :)
Soran+1 yılevet cok saf garibanim
- +1 yıl
AAAA UNUT GITSIN TAKMA kafana bak degısık bıseylerle ugras mesela rc hobi işi yap eglenceli olur senın ıcın ama zor hobı oldugu ıcın kucuk baslamanı tavsıye ederım hatta ozele gel sana yardımcı olucam mesaj at :D :)
Çok cimri ve geçimsiz biriyse olabilir yalancıysa ve çok atıyosada olabilir bide ortamına göre davranmıyosa dur diye düşünüyorum , ama kardeşim sen buraya bunu yazdıysan üzülerek sende bunlar yok boşver onlar kaybeder ben senle takılırım sen takma ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten beni takmiyorlar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılvasıfsızsın ya da çok geride duruyorsun davet bekleyen tiplerdensen zaten hiç uğraşılmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılvasıfsız derken
+1 yılGerçekleri söylüyordur, yapmacık ve yalancı olmayı beceremedği içinde kimse onu arkadaş ortamına almıyordur.
20 YorumlaGelen gelsin gelmiyen gelmesin napak yanlıziz diye ölek mi
01 Yorumla
Soran+1 yılzor durum
içine kapanıksındır, sessiz , sıkıcı sohbet, güvenilir değilsindir vs vs uzar gider
02 Yorumla
Soran+1 yıliçine kapanık olup sevilende cok
+1 yılFarklı olması herkesten farklı düşünmesi rahat bir ortam bulamamısı çünkü günümüzün gençleri farklı düşüncelere sahip artık farklı insanlarla düşünceler uymayınca istemez
10 Yorumla
+1 yılBir insan yalnızsa sebebi vardır. Herkes kötü de bir o mu iyi yani?
11 Yorumla
Soran+1 yılbunu da dusunebilirim ama mesela biri kotuluk yapsa da iyilik yasa da seviliyor ben sevilmiyorum
+1 yıliçine kapanıktır kendini ifade edemez yaklaşmaz kimseye özgüveni yoktur arkadaş ortamı da pek yoktur yani
02 Yorumla
Soran+1 yılkimse kabul etmiyor ki arkadasim olsun
- +1 yıl
sorun sende o zaman
+1 yılbelki de davranışları itici geliyor veya da bir sorun vardır. istenilmeyen kişi sen misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılistenilmeyen kisiyim
- +1 yıl
O bende de var ya. Ama bunun tadını çıkartmaya baksana. Şahsen bende çok kendimi yer bitirirdim cok ağlardım. Herkes beraberken neden ben ya derdim niye sevilmeyip istenmiyorum. Ama sonra düşündüm ya dedim bir kişi isteniyorsa ya herkesin her istediğini yapıyordur yalakadir herkesle samimi olmak peşindedir o yüzdendir dedim ama ben böyle olamam. Ben istenmiyorum demek ki bende bişey var. Düşündüm kendim için. Metal dinliyorum baktım kimse dinlemiyor. Sosyal hesaplarda daha popülerim onlara göre onlar değil. Onların konuşmak istediği popüler kişilerle ben hep konuştum demek ki gerçekten bende bişey var. Çekemiyorlar beni. Kendime haz bir havam var. Bu yüzden bundan zevk almaya başladım. Kimseyi umursamıyorum. Tek olmak emin ol daha iyi :)
+1 yılAsosyal olduğu için sanal ortamda daha çok samimi dostu varsa ondandır
01 Yorumla
Soran+1 yılorada da yok
+1 yılpasiftir
içe dönüktür
çekingendir
asosyaldir
vs. -_-01 Yorumla
Soran+1 yılda var ama boyle olup ta sevilen de cok
ergenlik döneminde zaman zaman bu sorunları çoğu genç yaşıyor ama yazan yaşınız doğru ise ortada ciddi problem var
01 Yorumla
Soran+1 yılevet 27 yasindayim
- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılEzik falan olabilir ya da çok zekidir çekemiyolardır. benlede etmiyolar çünkü iyi yüzümü göstermekten bıktım. artık kötüyüm :D
01 Yorumla
Soran+1 yılezik biriyim
Uyumsuzdur ya da secici ya da burnu habadadir ya da kimseye guvenmiodur cok nirmal. bu devirde en cok kazik arkadsyan yenio;)
01 Yorumla
Soran+1 yılguvenirim
Dünyayı nasıl algılarsan, dünya da sana öyle gelir ; sana öyle yaklaşır genelde.
Algılarını değiştir.00 Yorumla
+1 yılYa hiç konuşmayan sıkıcı biridir, pasiftir. ya da bos boğaz gereksiz konusan biridir.
16 Yorumla
Soran+1 yılkonusmak isterim ama sevilmiyorum
- +1 yıl
Ozguvenin düşüktür ya da fitne fesat yapiyorsundur yoksa bir insan bir insani niye yanina almaz konusmaz sevmez
Soran+1 yılbir bilsem fitnelik yapmiyorum zaten yeni tanidiklarim da ayni
- +1 yıl
Sen sorunu biliyorsundur az cok.
Soylede yorum yapayım bende
Soran+1 yılbenim cevrem yok bu de beni ezik gosteriyor
- +1 yıl
Brnimde çevrem yok sadece iki arkadaşım var onlarla da mesafeleyim kimseye ihtiyac duyma sende tek basina yaşamayı öğren asil kimseye ihtiyac duymamak asilliktir
Çünkü o kişi arkadaş ortamını istemez yalnızlığı tercih eder ve farkında olmadan bunu dışa yansıtır:)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBak sitedeki yalnız cogunluk da kendini belli ediyor gördün mü
o yüzden boşuna kendini kandırma.
hiç arkadaşı olmayan , yalnız olan sadece sen degilsin.12 Yorumla
Soran+1 yılherkesin olsun arkadasi
Cevap sahibi+1 yılevet herkes ister emin ol
ama kişilerin istekleri farklıdır
yani kendi kafasına göre birebir birini arar
ve tabi ki bulamaz
+1 yılaçmıyodur sıkıyodur ya da sevilmeyen bir kaç huyu olabilir ne bileyim cok neden var aslında
10 Yorumla
+1 yılgerçeği söyleyecek olursak ezik olduğun içindir. safliktan kurtuldugun an hepsinin tepesine çikabilirsin
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum etrafındaki insanların ayıbı , kendisi çok içine kapanık da olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılicine kapanigim ama olup sevilen de cok
o sana bağlı sıcakkanlı ve samimi ol ortak özelliğin olduğu kişilerle muhabbet kur
01 Yorumla
Soran+1 yılkimse kurmuyor benle
- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılOrtamda
- bir telefonla oynayan
- bir paintbool yapalım diyen
- bir de evdekiler arıyor gitmem lazım diyenler oldugu için.00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sohbeti sarmıyodur, yavşaktır, iticidir, egosttir, gösteriş meraklısıdır. Türlü türlü ihtimal var.
10 YorumlaSilik durma özgüvenin olsun güçlü görün hayır demeyi de evet demeyi de bil ve pozitif ol iş pozitif olmakta bitiyo.
11 Yorumla
Soran+1 yılpozitif olsam bile birsey degismiyor
+1 yılÇünkü kendini ezik gibi görüyor da ondan. "Neden yanında gexdirmek istemiyorlar " ne yav köpek mi gezdiriyorlar soran
02 Yorumla
Soran+1 yılezik biriyim
- +1 yıl
ezikliği kendine yasakla nedensiz ve koşulsuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılherzaman nedenı olmaz.. yanlıs kısıler olduklarındandır belkı, belki kibırlerındendır belkide o kişide hata vardır zahırden yorum yapılamaz pek
02 Yorumla
Soran+1 yılsaf biriym sosyal girisken degilim kimse sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılya bsver dostum onlara ıhtıyacın olmasın
Muhabbeti sarmıyor demek ki
Ayak uydurmaya çalışmalısın onlara00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar