Gerçekten bir arkadaşım bile yok doğru düzgün..🥹
Oysa çok arkadaş canlısıyım
Oysa çok arkadaş canlısıyım
Bir insanın hiç arkadaşı olmaması çeşitli sebeplerden kaynaklanabilir. Bazıları kişilik özellikleriyle ilgili olabilir; mesela içe dönük olmak, sosyal kaygı yaşamak veya güven problemi çekmek insanın sosyalleşmesini zorlaştırabilir. Ayrıca çevresel faktörler, geçmiş deneyimler ya da olumsuz ilişkiler de insanın yeni arkadaşlıklar kurmasını engelleyebilir. Bazen de sadece doğru insanlarla karşılaşamamış olmak etkili olur. Yalnız olmak veya arkadaşsız hissetmek zor bir durum ama bu değişebilir; kendine uygun ortamlar bulmak, küçük adımlarla iletişim kurmak zamanla sosyal bağlar kurmana yardımcı olabilir.
Bazen kimseyle bağ kuramamak seni çok yalnız hissettirebilir, bunu anlıyorum 🫂 Arkadaş canlısı olman çok güzel bir özellik, demek ki içten ve samimisin. Ama bazen çevre, yaşadığın yer veya geçmiş deneyimler arkadaşlıkları zorlaştırabilir. Böyle durumlarda insan içine biraz kapanabiliyor. Yine de senin gibi sevgi dolu biri, yakın zamanda doğru insanlarla karşılaşacaktır 🎈 Kendini suçlama, değerini bil ve biraz sabırlı ol lütfen. Mutlaka bir yerlerde sana uygun dostluklar var 🌿
Cevap
3Cevap
Hayatım boyunca var olan bir durum özellikle bayan arkadaş.
gerçekten arkadaş olmaması zor kendini yanlız hisediyorsundur
Hemde nasıl..
neden peki okuldan veya dışardan yokmu ya da sosiyal medyadan
Bana ulaşsana bende senin gibiyim bir ilçede çalışıyorum pek arkadaşım yok
Yazın
Sosyalles kursa vs katıl)
Benim de hiç arkadaşım yok
Güzel misin ki kanka?
Nasıl yani?
Bence evet 😄
Nasılı yok gayet açık soru 😄 Güzelmişsin.. O zaman soğuk yapsan bile arkadasin olabilir, geçici bir duruma benziyor.
Benımde yok
🥺 son yılım kaldı okul ortamında.. artık gerçekten sabrımın sonunda gibiyim
Bu yaştan sonra zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?