Kız kardeşimi öpüşürken yakaladım çocuğuda. onuda dövdüm Babamın haberi yok söylesemmi, yanlışmı yaptım acaba? Sevgilimde bana trip atıyor ne yapıcam?

Arkadaşlar kız kardeşim var benim 17 yaşında bende 18 yaşındayım sevgilisinin olduğunu öğrenmiştim birşey demedim sonuçta benimde var normaldir felan dedim sonuçta kız büyüdü ama çocukla bunu parkta dudak, dudağa hiç utanmadan öpüşürken yakaladım birdesırıtıyorlardı birbirlerine kız kardeşimin yanına hızlıca gittim korktular sonra çocuğu herkesin içinde dövdüm kız kardeşimede bağırdım eve götürdüm hayatım boyunca kılına bile dokunmadığım, canımdan çok değer verdiğim, bazen en yakın arkadaşım olarak gördüğüm kız kardeşime tokat attım ama atarken içim parçalandı bana sinirlendi, küfür etti işte sevgilimi bahane etti sen öpüşüyorsun birşey olmuyor ben öpüşüncemi oluyor felan dedi bana hakaret etmeye devam edince daha sert vurdum evden, çekti gitti annemler bana bağırdı olayları anlattım bana kızdılar Babana sakın söyleme dediler ama Babamın bilmeye hakkı var söylesemmi bu olayı sevgilimde duyunca bana kızdı sen kimsin kocaman kızı dövüyorsun dedi benim sevgilimde 17 yaşında, bana tavır aldılar hepsi ne yapıcam ben Babama söylesem son noktayı koysammı acaba yoksa herşeyi unutsammı? :(
Kız kardeşimi öpüşürken yakaladım çocuğuda. onuda dövdüm Babamın haberi yok söylesemmi, yanlışmı yaptım acaba? Sevgilimde bana trip atıyor ne yapıcam?