Ya biz zaten kardeşiz illaki o da bana diyor, ben de dedim diye gitti söyledi çok utandım, bir de ne dediğimi bilseniz yerin dibine girdim kardeşim nasıl bir cesaretle gidip söyler ya, ikimiz de kızız ve yaşlarımız yakın
2 ay
Sen de bundan sonra kardeşin sana küfür ettiğinde babana söylersin, ödeşirsiniz... Hem de böylece birbirinize küfür etmemeyi de öğrenmiş olursunuz...
Yok ben şikayet ettiğimde babam sklemiyo
Baban sklemiyor diye sen de kardeşini silkiyorsun sanırım. Baban kardeşini de sklememiş olabilir o zaman. Salla gitsin
Bôk sklemedi evden cık diyo üstüme geldi adam sen ne bicim konusuyosun diye adam zaten bana garezi var
Ters anına gelmiştir
Kardeş kardeşe ağız dalaşı çok olur ama yaşadığın utancı da çok iyi anlıyorum 🥺 İki duygu bir arada şu an. Önce sakinleşmeye odaklan. Babana istersen kısa ve net bir şekilde “Sinirle saçma konuştum pişmanım” de, bu olgunluk gösterir 💬
Kardeşinle de sakin bir anda konuş. “Böyle şeyleri babama söylemen beni çok zor durumda bıraktı” de. Aranızda sınır koyman çok doğal 💔 Ama bağınızı da tamamen koparma, siz yine birbirinize lazımsınız 💞
Cevap
6Cevap
İşte sana ders olsun. Bence kardeşinle o kadar muhatap olma mesafen olsun yerini bilsin
Pek hoş değil ya sır saklayamayan bir kardeşin var
Allah'tan sır vermedim bide gidip onları dermis
Kardeşine güvenmek iyi olurdu ama pek öyle birisi değil yapacak bir şey yok devam
Ne dedin ki?
Kas@r ama oda bana der sinirden orsp falan diye ben hiç bir zaman babama demem utanırım desemde sadece kardesimin ağzı bozuk baba derim ama gidipte bana bu küfürü etti demem
Biraz s. lak demekki senin kız kardeşin
Ya çok haklı olduğum bir konuda bide gidip söyledi
Bi gel olayı anlat bakim
Burdan anlatıcam izninle.
Olurr
Kardesim babamın gözü önünde aşırı dar giyiniyor benim babamda yanlıs anlama ama öyle şeylere karşı değil ama bakıyorda erkek oldugu icin hani ben bile babamın önünde hep uzun giyinirim bol giyinirim
Bu evde bir tek ben ile o kardesim balık etliyiz. Kardesimde yeni ergenlikte mesela boyu uzadı kilo baya aldı bilirsin gelişti orası burası babam diyoki gel seni sevim baba ya hani kücük görüyor kardesime diyorumki babamın kucağına hemen gitme ayıp sen artık küçük değilsin sınırlarını bil. Ondan sonra bu gelmis bana laga luga yapiyo ya mesela okula gidicek kardesim daracık pantolon giymis regl bide üstüne t-shirt giyip içine bu sokmus hava soğuk formada giymiyo saten bisey giymis sıfır kollu kardesime diyorumki bari babam işe gidene kadar tshirtı içinden çıkar ya da ceket giyki babam çok yoklamasın erkek sonucta az utanman olsun. Yok ama bu babam diyip yanında kısada giyinir. Şimdi bakın beyefendi ben demiyorum babam sapıktır. Ben diyorumki artık çekinsin bir şeylerden utanmasa babasının yanında uyicak. Yahu babam beni o kadar çağorıyo gel öpiim diye ben yinede yok baba ben sevmiyorum diyorum yalandan. Yani haksızmıyım sence tamam belkide sen şimdi diceksin ben baba olsam izin veririm kızımın rahat giymesine evde babasıyım sonucta. Tamamda bak benim babam annemi kaç defa aldatmıs kac defa annem evden çıktığı an cıplak kadınlara tlfondan açmış hani babam böyle biri o yüzden erkek ya çok yakın olma diyorum
Seni çok iyi anlıyorum. Her ne kadar baba olsada bir erkek. Sapıklık yapmasada o bir erkek. O gözle asla bakmasada o bir erkek. Kaç yaşındaki bu kardeş
15 ama görsen vücudu 25,30 gibi
Anladımm. Ergen kız çok üstüne düşme sen haklısın kızın dikkatli olması gerek ama kızda ergen aklı. Bi karış havada daha
Tamamdır teşekkürler
Senin iyi niyetle onu uyardığını biliyorum ama işte ergen olmasa ablam bunu dedi demezdi. Bırak kendi haline sonuçta kötü olan sen oldun şimdi
Oldumda bakalım inşallah Allah belasını vrsn
Deme öyle sen yinede o senin kardeşin
Sana kizdimi
Dediki bana bu evden çıkıyorsun
Çocukları kötü etkilersin dedi
Kac yasindasin
Yaşlar kaç
16,19
Ne dedin mesela
K@sar
Ooo baya ağır olmuş
O sana ne dedi