abimle tartışıyorduk çok sinirlendi kankamın bana attığı mesajı yanlış anladı bağırıp çağırmaya başladı bana normalde hiç küfür etmez ama ağzından öyle bir küfür çıktı ki biran iğrendim abimden çok kırıldım hemen toparladı sinirle ağzımdan çıktı özür dilerim abicim falan dedi ama ben yinede kendimi çok kötü hissettim gerçi bende çok üstüne gittim çok kızdırdım oda en sonunda çıldırdı kollarımdan tututp sarstı beni evire çevire s*kicem şimdi seni or*spu dedi bana gerçekten çok kötü oldum abimin bunu bana söylemesi beni çok kırdı sizce sinirlenmesine oranla normal birşey mi ağzından böyle bir küfür çıkması kızmakta haksızmıyım
Cevabın nedir?
üzülmekte ve kızmakta haklısın bence ama abinin azından çıkacak "allah belanı versin senin" cümlesiyle eşdeğer duygularda çıkmışmış bir kelime olarak düşün bunu. sana "allah belanı versin" deseydi de aynı sinirle söyleyecekti. bilmem anlatabildim mi. yine de kırılır insan tabi ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılya tabikide öyle yani o küfürü kasıtlı söylemediğinide biliyorum aklından geçirmeyeceğinide ama yinede çok kırıldım
En İyi Cevaplar
ERkeklerin tipik tepkilerini belli etme durumu. Emin ol isteyerek demedi . ben sana bunu bi abi olarak kesin söylüyorm. Abin içinden gelerek öyle demedi. Dicek bişey bulamayınca hakaret etti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızmakta haklısın hıc bı acıklaması olamaz dıyebılırsın ama sinir bu bende anneme sinirli bı anımda oyle bısey dedımkı gunlerce kendıme lanetler okudum uzuldum ıcım acıdı yalvardım konusmadı benımle ama bır anlık o sınır yokmu ama kırılmaman anormal olurdu haklısın
10 Yorumla
Sadece sana sinirli değildi demekki . Bir abi kız kardeşine asla böyle birşey dememeli . Ama bir anlık olduğu için ve sonra toparladığı için sorun olmaz bence çok kırıldığını ona hissettirme yoksa çok vicdan azabı çekecek.
04 Yorumla
Soran+1 yılşuan konuşmuyorum onunla
Soran+1 yıltamamda çok kırıldım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
26Cevap
+1 yılBenimde abim var bazen ağır küfürler ediyor ama açıkçası bir kere tek bir kere öyle bişey dedi ki unutamadım 12 yaşlarındaydım ne oldu hatırlamıyorum ulan bacım mu olucan başımıza canım sen hele bir büyü bak ben seni nasıl çatır çatır sikiuorum demişti gerçekten igrenmistim birde o küçük yaşımda aslında bazı şeyleri erken öğrenmiş tim kendileri yüzünden ama böyle birşey beklemiyordum her neyse bazen gerçekten de ağır şeyler söylüyorlar erkek milleti yapacak bişey yok o sana ne diyorsa sende aynısı ni de bakalım cevabı ne olacak denendi onaylandi
00 Yorumlanormalde küfür etmez ama ağzının ayarıda yokmuş hani tamam küfür iyi birşey değil ama ne kadar sinirlenirse sinirlensin bu kadarda uzatmasına oha diyorum.hastır git dese yeterli idi sen haklısın çünkü ne kadar kızsada böyle küfür olmaz.psikiyatriste gitsin bence sorunlu bir davranış bende kardeşime bağırdığım çağırdığım oldu ama hiçbir zaman vurmadım kolundan tutup sallamadım ayrıca küfür hiç etmedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana bak kızım, abin hakkı söylediği sürece istemsiz hatalarına değil manalarına bak! Önce itikadınız düzelsin, sonra hatalarınızı düzeltirsiniz! Başında adam yok diye erkeklerle arkadaş kanka bilmemne olabileceğini sanma, sonra da ben bilmiyodum diye ağlama, valla Allah Allah derler senin kulağına inerler küçük ...!
03 Yorumla
Soran+1 yılne diyorsun sen be
Cevap sahibi+1 yılKendin çok doğrusun da abinin anlık hatası kaldı! Utanmaz!
Soran+1 yılsorunlumusun arkadaşım
Eminim ki sen ona kızgın degilsin; sadece alınmışsın. Sonuçta o an ki pişmanlık sinirinden bile daha baskın çıkmış. Bazen insan cinnet geçirdiğinde hiç birşeyin farkında olmuyor. Ama biraz burnunu sürtebilirsin.
00 Yorumlasımdı senı tutup evıre cevıre dövecem dese neysede tutup s... yuh ulan abınden uzak dur :) bellı olmaz agzından bıle kacmıs olsa o ne demek lan öyle sız bı sure konusmayın bıle abınle küs sogu abınden yuh dıyorum. agızdan bıle kacsa oha yanı
11 Yorumla- +1 yıl
Fesatçı şerefsiz! Annene hiç mi istemeden böyle bi küfür etmedin içinden veya dışından! Bunu dediğimde bile annene küfür ettiğini aklından geçireceksin. Ademoğlu acizdir, hata yapar. Ama senin gibi sütü bozuk şerefsizler hata değil, fesat yapar, hata değil, yanlış yapar. Yanlış yap sen. Senin o kafanı kopartırlar. Akıllı ol. Bi kıza laf atçam diye fesat yapan şerefsizin tekisin!
+1 yılKizmakta haklisin..sinirlenebilir abin ama agzindan geleni sayamaz..cok yanlis..
ben bile okuyunca kotu oldum :(00 Yorumla
+1 yılbi insanın o dereceye gelecek kadar sinirlenmesi için çok acayip bir şey olması lazım ya da bilmiyorm çabuk sinirlenen biri de olabilir abin...
02 Yorumla
Soran+1 yılçok sinirli özelliklede konu ben olunca
- +1 yıl
o zaman sende onun hylarını düşünerek hareketlerini yapacaksın sonçta aile b şakaya gelmez bi anlık sinirle cinayet işleyenler cinnet geçirenler var ...
+1 yılöyle küfürü insan asla ailesinden birine hiç kullanmamalı
yahu seni nokta nokta vss olsa tamam dicemde yani evire çevire ne demek arkadaş sinirinde bu kadarı şüpeci01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılne normali arkadaşım.insan kardeşine bu küfürü eder mi?
iğrenç bi durum.
lanet olsun abine başka söylencek söz bulamıyorum.01 Yorumlader abiiciiimm deer erkek milleti öküzz deer, abinde olsa deer işte. abin bunu yapıyosa elin oğlu naapsın yazık lan bize .
11 Yorumla- +1 yıl
yazık lan size :)
Yuh insan nekdr sinirli olsada oyle bisey demez kiz kardesine o.o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın öyle şey denir mi hiç abi kardeşe dememli hiç hoş değil kızmakta haklısın
00 Yorumla
+1 yılbacısına söylememeliydi bence. en iyisim sen ona ağır bi tepki ver hem söylediiği küfür için hemde gelecekte aynı hatayı yapmaması için. bilmem anladınmı.
10 Yorumlasinirlenen insan ne yaptıgının farkına varamaz o an. ama siniri geçince hatasını anlar ve kesinlikle özür diler. merak etme
00 YorumlaSenin abin adamm degilmiş! Hadi geçtim bi bayana küfür etmesini geçtim onu salladimda kız kardeş'e abin adam degiLmiş tek kelime yeterli!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsinirle küfür çıkabilir ama o abartmış evire çevire o ne lan öyle. Uzun süre etkisinde kalırsınız. Eminim kötü küfürlü pis bir çevrede yaşıyorsunuz..
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ilk defa küfür etti bana hatat
Cevap sahibi+1 yılbu her ne kadar kötü bir durum da olsa şunu düşün insanlar bazen kendini kaybedebiliyor. Ailesindeki insanları vurup kesip öldürebiliyorlar. Demekki bazen kontrol elden gidebiliyormuş. Abinin de kontrol gitmiş elinden. Iz bırakır bence ama bir süre sonra her acı kapanıyor. Pek rast gelmemeye çalış evde. Ikiniz için de kötü olmuş geçmiş olsun..
+1 yılHer sözün altnda gerçek vardır.gecelri kapını kitle okiş
03 Yorumla
Soran+1 yıloha artık saçmalama.
- +1 yıl
Abisi sen misin yoksa. işine bak sen
benimde kiz kardesim var ama asla dokunmam bile istedigi kadar sınırlendırsın beni en fazla yapcagım ortamı terketmektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence abine dikkat et abin enset seks ilgi duyuyor insan kardeşine bunu söylermi ben bunu genel evdeki kadına söyleyemem
13 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama ya ne ensesti
Cevap sahibi+1 yıloruspu çoçuğu hikmet p sen ve ananı enset piç
+1 yılÇok kalitesiz bir abin varmış. Reddet onu abilikten.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızdığı için öyle çıkmıs ağzından.. Hani söyle olmus.. S*kicem simdi seni lafı şuna bak yaa anlamında kullanılmış bir küfür.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOradaki sikecem sözünü döveceğim,geberteceğim anlamında söylemiş
Cinsel anlamda sikeceğim anlamına gelmiyor. Bunu nereden biliyorum? Kendimden biliyorum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEkekler sinirlendiği zaman, olur olmadık herşeye s.keceğim der
Mesela başını pencereye çarpar , pencereye s.kim seni der.00 Yorumla
+1 yılKızmakta haklısın çok ağır olmuş.
00 Yorumlapeki yanlış anladıgı mesaj nasıl bi mesaj
063 Yorumla
Soran+1 yılbak şimdi benim salak arkadaşım sevgilisiyle kavga etmiş bana bunu anlatıyordu noldu falan dedim işte ona haksızlık ettim kızdı tartıştık falan dedi her neyse sonrada bu salak güya kızla durumu yumuşatacak kıza mesaj attım dahada kızdı dedi ne attın dedim o mesajı gönderdi mesajdada özledim be aşkım hadi gelde devam edelim tutkulu sevdamıza çaktırmada fena durumdayım hani bütüngece benim olmalısın çok istşyorum seni unutamıyorum o gecelerimizi canım aşkım kadınım affet beni falan sıalamış böyle
Soran+1 yıltabi bunu bana direk gönderdi dedim falan demeden e abim okuyunca bana diyor sandı ve delirdi
Soran+1 yılne sevişmesi ya sevgilisine attığı mesajı gönderdi bana
Soran+1 yılevet ama sonuna dedim falanda yazmamış işte öküz direk mesajı kopyala yapıştır yapmış bende mutfaktaydım mısır patlatıyordum film izleyecektik mesaj geldi dedi abim bide kendi ağzımla dedim ki oku abicim senden gizlim saklım mı var slaklığıma bak ya
Soran+1 yılya eder ama bana hiç etmez zaten söyledikten sonra bırak kolumu defol iğreniyorum senden dedim hemen kendine geldi özür dilerim bebeğim ağzımdan kaçtı falan dedi ama ben çok kırıldım gerçekten
- +1 yıl
yani. anlamadan dinlemeden yapılmaması lazım
sonunda yanlışlıgı ögrenip pişman olmak var
hatasını anladıysa ki anlamış zaten
o küfür ediyodu ama bana etmezdi dedin ya
o küfür de agız alışkanlıgından olmuştur ozaman
bazı insanların kötü niyeti olmasa da her lafından bir tane küfür çıkıyor dikkat edersen
Soran+1 yılevet öyle ama abimden bunu duymak çok kırdı işte kötü niyeti olmasada kötü hissettim kendimi
- +1 yıl
tanıdıgın birinden duymak
tanımayı boşver senin öbür yarın canın olan abinden duymak daha acıdır
üzülme
ya hatasını anlamasaydı özür filan dilemeseydi
bu daha da acı olurdu
ruhun incinir şaşırırsın adrenalin yükselir karnına agrı bile girer bu sözler o kadar agırdır
ama abinin seni tanıması gerekti
benim kardeşim bunu yapmaz diyebilmeliydi
Soran+1 yılzaten ordaki ilk tepki bana değildi arkadaşımaydı ne diyo lan bunu öldürürüm onu falan diye bağırdı ilk sonra ben yanlış anladın dedim oda neyi yanlış lan benim kardeşime kimse diyemez böyle falan diye bağırmaya başladı bende kızdım ee yeter artık taş devrindemi kaldın sen yanlış analdın diyorum susta anlatayım dedim bu sefer sinirlendiş bana kavgamız öyle başladı asıl olarak
- +1 yıl
anladım. tartışma durumunda gelmiş küfür işte
bi bakıma abin boş bulunmuş o sözü söylerken
seni korumak isterken daha beter hedef yapmış
yargısız infaza maruz kalmışsın
ya da abin daha önceden sinirliydi hırsını bu olaydan aldı
yoksa dinlerdi seni bi bakıma abin kendini bagıra çagıra sakinleştirdi
ama kaş yaparken göz çıkardı
Soran+1 yılaynen öyle oldu
- +1 yıl
üzülme sen
sen kendini biliyorsun ya o yeter
onun da seni bilmesi lazımdı ama sinir işte
araya şeytan girince kaçınılmaz olur hatalar
iyi, sakin , anlayışlı birine benziyorsun
bunu ben bile taa burdan sezdim yani
2. sefer daha olursa ki olmaz inşallah asla affetme
sen beni tanımıyormusun diye vur yüzüne bu lafı
Soran+1 yılya zaten abimi çok seviyorum hayatımdaki en çnemli insan abim benim için küs kalamam elbette ama ben hassas biriyim özelliklede sevdiklerime karşı kırıldım işte elbette düzelirim ama ne zaman olur bilmiyorum ve bir huyum var yapılanı asla unutmam tekrarlanırsada affetmem ama abimin bir daha böyle bir küfür edeceğini sanmıyorum
Soran+1 yılben yay burcuyum
Soran+1 yılevet çoğu özelliğini taşıyorum
Soran+1 yıleşşek şakası olmadığı sürece evet
Soran+1 yılyok yokk ben uzatırım :)
Soran+1 yılorası çok zevkli oluyorr :)
Soran+1 yılaynen ya birde ksa bir tavır yapıyorlar ya hani orda bitiyorum :)
Soran+1 yılhiç sorma :)
Soran+1 yılben intikamımı çok acı alırım :)
Soran+1 yıl:)) yok ben ne yapar ne der alırım ona görede zamanını ayarlarım dediğim gibi güzel oynayabiliyorum bu konuda
Soran+1 yılöylee :)
Soran+1 yılbana belli olmaz :)
Soran+1 yılkorkma ısırmam :)
Soran+1 yıl:) begüm
Soran+1 yılmemnun oldum .. evet biliyorum saygıdeğer kadın prenses anlamına geliyor
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ismimi bende çok seviyorum :)
Soran+1 yıl:) tabikide çok severim
Soran+1 yılmüzik pek ayırmam aslında ama klasik müzik hiç sevmem film olarakta korku filmi çok severim korkmakla beraber tabi :) birde romantik komedi ve gençlik tarzında filmler hoşuma gidiyor
- +1 yıl
bende müzik olarak pop ve slow dinlerim
filim olarak ta korku filmi ve aksiyon
korkuya örnek : tepenin gözleri 1 ve 2 otel 1 2 3 korkarım ama yine de izlerim :))
komedi filmine örnek olarak sandra bullock un oynadıgı all about steve filimini özellikle severim
başka örnekler olursa da izlerim
Soran+1 yılIyi uyudun mu :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılhayır :/
Soran+1 yılkeşke bende uyuyabilsem
silerim onu o an.net.
00 Yorumla
+1 yılOha böyle küfürmü olur ağzının ayarı yokmuş
00 Yorumlaohaaa :D abiye bak abaza kalmıs senın abin
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Vur ağzının ortasına bir tane.
00 YorumlaHaklısın.
00 YorumlaBir anlık sinirle herşey olur..
00 Yorumlaiyi sövmüş vurmamıs
00 Yorumlaçok sinirlenmiş.
00 Yorumla
+1 yılAbinin dilinin a...
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!