Sevgilim ve 2 arkadaşımla birlikte otobüsteydik kafamı sevgilimin omzuna koydum ve sevgilim birkaç kez yanağımdan öptü biz otobüsün en arkasındaydık en önden bir dayı gençler ayıp yeter ama gibisinden bağırdı daha önce bankta otururkende çok yanlış ah bu gençler gibi duyumlar aldım en başında takmasamda artık sorun bizde mi biz mi yanlış yapıyoruz diye düşünmeye başladım zaten 7 aylık bir ilişkim var ilişkim böyle şeyler üzerine kurulu değil tamamıyla saf sevgiyle oluştu ilk 3-4 ay öptürmüyodum bile sizin fikirlerinizi öğrensem iyi olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabaannemin bir sözü vardır. Çocuğunu seven beşikte, karısını seven döşekte der😄 Bir tanecik masum bir öpücük kimseyi rahatsız etmezdi uyarı aldığınıza göre bir tık abartılmış. Toplu taşımalarda vb yerlerde doğru bulmuyorum ben böyle şeyleri. Görsem karışmam o ayrı ama doğru bulmam.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendileri gençken onlarında çevresi kizıyordu o yüzden isteklerini içlerine attılar siz yapınca kendi yapamadıkları aklına gelip üzülüyorlardır bu üzüntüde dişarı öfke olarak çıkiyor olabilir bu şekilde ama kalabalık yerlerde yapmak hoş durmayabikiyor çok sesli öpmezse öpebilir sarılmada falan sıkıntı yok zaten kalabalık olmayan yerde istediğinizi yapın
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Biliyorsunuz ki İslam ın yaygın olduğu bir ülkedeyiz. İslam da böyle hareketler evliler yapsa bile hoş görülmüyor. Evlilerin el ele tutuşmasına bile hoş bakılmaz. Gerisini anlamışsınızdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet siz yanlış yapıyorsunuz. Saf sevgi saçmalıklarını da geçin arzu olmadan o ilişki bir şeye benzemez. Zaten sevgi varsa arzu olması gerekiyor sizde o yok.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
40Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yanlış değil kimse karışamaz. öpmeye de zina diyenler başka ülkede yaşasın bir zahmet Sevgiliyle yanaktan öpüşmek, birçok kültürde yaygın bir jesttir ve genellikle samimi bir sevgi, saygı veya dostluk ifadesi olarak kabul edilir. Bu tür bir öpüşme, romantik bir ilişkide de sıklıkla görülür. yani umursamayın ahlak bekçiliği yapanları
00 Yorumla
+1 yılAslında evet yanlış bu zina olayları artık çok normal görülse de adam sadece uyarmış belli ki sizden önce de böyle şeyler görmüşler ve doğal olarak uyarmışlar
Zaten öyle millet içinde öpüp sarılandan ne gelir ki ya da babanız hayatta mı bilmiyorum ama babanız ya da bir büyüğünüzün karşısında böyle şeyler yapabilir misiniz bilmediğiniz toplum ahlakına aykırı davranışlar bunlar
Şimdi yanlış anlaşılabilirim çünkü doğru bildiğiniz yanlışlar arasında boğuluyorsunuz ve uyanmanız gerekiyor artık
Evet bu yorumum muhtemelen eleştiri alacaktır ama hak olan bu
Yanlış bir şey gördüğünüzde elinizle uyarın yahut gücünüz yetmiyorsa diliniz ile uyarın ona da güç yetmiyorsa ima ile uyarın diye hadisi şerif var
Çakma ahlak bekçisi değil o dayı o adamın dibidir kızı gibi görmüşte uyarmış ama gelin bunu anlatın anlayabilene helal olsun80 Yorumla
Sevgilinizin size öpücük vermesi tamamen normal bir davranıştır ve bu konuda bir yanlışlık yapmamışsınız. Ancak, toplumda bazı insanlar bu tür davranışları yanlış veya uygunsuz bulabilirler. Bu durumda, sizin yapabileceğiniz en iyi şey, başka insanların yargılamalarına aldırmamak ve sevgilinizle olan ilişkinizi istediğiniz gibi yaşamaktır.
Elbette, başka insanların sizi rahatsız edecek şekilde davranmamak önemlidir. Eğer birileri rahatsız olduğunu belirtirse, saygılı bir şekilde davranarak özür dilemek veya davranışlarınızı değiştirmek uygun olabilir. Ancak, sevgilinizin size öpücük vermesi normal bir davranıştır ve sizin yapabileceğiniz bir şey yoktur.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten artık bu konuda çok doldum, toplum içerisinde bunu yapmanız doğru değil. Çok dayanılmaz bir hâl aldıysa ilişkiniz gidin ev tutun ya da oturun bir yerde kimsenin görmeyeceği şekilde yapın. İğreniyorum bu tür şeyleri görünce sonuçta bir çocuk da görebilir ve bu psikolojisini olumsuz etkiler. Benim de sevgilim var dışarda en fazla el ele tutuşuruz onun dışında ne ben ne o uygunsuz davranışlarda asla bulunmadık. Kişi olgunluk seviyesine ciddi seviyede bir ulaştığı zaman, bir şeylerin ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu çok daha iyi kavrayabiliyor..
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO ayı, pardon dayı, kendisinin yapamadığı şeyleri başkasının yapmasına tahammül edemiyor. Sevmemiş, sevilmemiş. Sarılma, öpme görünce aklı sekse çalışıyor. "Gençler birbirini seviyor, ne güzel" diye düşünebilecek biri değil. Yanaktan öpme bile ona cinsellik çağrıştırıyor. Bu tipler toplumun zehiri, maalesef.
10 Yorumla Dayılar maalesef bu duruma pek alışık olmadıkları için böyle tepkiler vermesi normal.
Yani herkesin kendi yaşantısı bir şey söylemek bize düşmez.
25 Yorumla
Soran+1 yılBence de ve yanlış bir şey yapıyorsam söyleyin ben eminim dayı bunun on katını yapıyor oturup bizi izlemiş bildiğin hayır bir de en önde biz en arkadayız derdin ne senin çok kalabalıkda değil öyle olsa zaten yakınlık olmaz
Soran+1 yılcok haklısınnn
- +1 yıl
Eviniz yok mu gidin evinizde yapın ne yapıyorsanız toplum ahlakı denen bir şey var utan madan birde paylaşıyorsunuz edep yahu edep nasıl bir aile yapınız var merak ediyorum sokak taki hayvanlardan ne farkınız kalıyor böyle yapınca insanlığımdan utandım şu yorumları görünce inşallah kendi kızlarının böyle bir haline rastlarlar bu özgürlükçüler
Soran+1 yılSen ne anlatıyon be abim görende yolun ortasında birbirimizi şey ettik sanar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpmek öpülmek çok güzel şey ama toplum içinde öperken dudaktan öpmese bile öyle görünmüş olabilir. Toplumumuzda bunları gizli yaşamak bir ahlak kuralı haline gelmiştir bu yeni değil yeni olan artık açık açık sevgilerlerin birbirini öpmesi. Çok takıyorsanız daha uygun çevrede yapın ben rahatsız olmazdım hiç ama mesela öpüşmekten utanırdım eşim utanmazdı 😀şimdiki düşüncem de git gelli hem yanlış hem değil bence bütün kafalar böyle şu an 😀
20 YorumlaHaklı mahrem sonuçta. Kimse sizin mahreminize sahit olmak zorunda değil ki
851 Yorumla- +1 yıl
Özgürlük de özgürlük özgürlük de özgürlük yazıp durmuş herkes. Senin özgürlük dediğin başkasını rahatsız ettiğin anda biter. Herhangi biri senin sevgilinle yakınlaşmanı izlerken rahatsız olabilir. Bunda anormal ne var ki? Yok yobaz falan sacmalamış herkes özgürlüğü savunacagiz diye çıkalım yolun ortasında yapalım o zaman
- +1 yıl
Valla helal olsun çok şükür böyle düşünen biri var buralarda❤️
- +1 yıl
❤️doğru
- +1 yıl
üremeyin o zaman kimse sizin saçma sapan çocuklarınızı görmekte zorunda değil
- +1 yıl
Üremeyin mi? Bu işleri neden uluorta yapanlar saygı görüyor da topluma ve kendisine saygı duyup mahrem çerçevesinde gerçekleştirenler dışlanılıyor?
- +1 yıl
böyle zekalar çocuk yetiştiremiyor sonra başkasının başına bela kalıyor diye olabilir mesela
- +1 yıl
Hm böyle zekalar dediğiniz erdemli kişiler lütfen seviyenize dikkat edin zira yanlışı savunmaktan başka bir şey bildiğiniz yok kendinizi yıpratmayın 🥰
- +1 yıl
kime göre neye göre yanlış bana göre de siz yanlışsınız Arap ülkesi değiliz sonuçta rahatsız olan orada yaşar
- +1 yıl
senin terbiyende baya iyiymiş olmayan terbiyen
- +1 yıl
seviyene düşmicem ama tabi
- +1 yıl
vay laf sokmaya çalıştı becerebildi mi orası muamma
- +1 yıl
konunun cahillikle alakası yok
- +1 yıl
toplumsal normları fazla önemsiyorsun demek ki sen kendin için değil toplum için yaşıyorsun ve bu gerçekten acınası
- +1 yıl
sen öyle değilsin diye herkes senin gibi olmak zorunda değil bu yüzden de kimseyi yargılayamazsın
- +1 yıl
yorumun yeterli cevabı vermiş fazlasına gerek yok saygısız da demedim kelime uydurup haklı çıkmaya çalışma
- +1 yıl
deminden beri kaba kelimeler kullanan sensin
- +1 yıl
bu seni haklı yapmaz
- +1 yıl
ifaden öyle demiyor ama
- +1 yıl
neyse kim sataşıyor ortada zaten daha fazla muhatap olmıcam
- +1 yıl
tabi hiç bulunmadın bende körüm
- +1 yıl
soru cevap platformundasın burası eleştirmek için var
- +1 yıl
niye buna sen mi karar veriyon
- +1 yıl
kaba konuşan da sensin sana mı sorcam kime ne yorum yazacağımı sana fikrini soran olmadı
- +1 yıl
saygısızsın cidden seni alan 2 güne kapıya koyar
- +1 yıl
Allah böyle insanlardan korusun
- +1 yıl
saygısız bi insana yapılacak tek şey budur
- +1 yıl
kusura bakma duyulmak isteneni değil gerçekleri söylerim
- +1 yıl
cinsiyet fark etmiyor bu durum
- +1 yıl
@Gzz00 teşekkür ederim ve boş ver böyleleri direkt hassas yerlerden vurmaya çalışır ama beceremezler
Biz ne dedik mahremden çocuk mevzusunu açabilen birisinden max böyle mantıklı cümleler çıkar
Hayırlı geceler Allah rahatlık versin - +1 yıl
sen mantıklı cümle kur da görelim o zaman düşünceni savunmaktan acizsin
- +1 yıl
@AmorParaSiempre sen bu tipinle sevgili yapmışsın git edepsizliğini başka yerde savun hatta hiç savunma savunulacak bir şey de değil
- +1 yıl
ben senin gibi görmediğim insanların tipine laf etmiyorum git de biraz saygı öğren önce
- +1 yıl
tipe bakanla aşk yaşanmaz aşk kalbe karaktere bakar umarım sende bi gün anlarsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle şeyler eski toplumlarda olmadığı veya ayıp karşılandığı için saygı diye tabir edilir o nedenle siz ne kadar masumda olsanız demiş olabilirler. Böyle insanlara laf vermemek adına dikkat davranırsanız moraliniz bozulmaz, mutlu olun 🙂
20 Yorumla
+1 yılBirbirinizi sevebilirsiniz bu normal bir şey
Fakat toplum içinde bu denli davranışlar normal değil
İnsanların hassasiyetleri var
Ne kadar bu tür ilişkileri normalleştirmeye çalışsakta bizim kültürümüz dinimiz buna müsait değil
Toplum içinde bu tür davranışları yapmaktan kaçının herkesin içinde özelinizi yaşamayın
30 Yorumla
+1 yılÜf kendı kızı oğlu kenarda köşede neler yapıyor acaba insanlar saygı duymayı hiç bilmiyor yaptığınız ayıp değil
10 Yorumla
+1 yılDayı kıskanmış çok açık , her kınayan kişi yanlış gördüğü için kınamaz , öyle şerefsizler vardır ki kınadığını ona verirsen üzerine atlar
10 Yorumla
+1 yılonlara göre göz önünde olan şeyler ayıp onlar kapılar arkasında yapıyorlar yemin ederim nefret ettim ya yanağından öpmek sarılmak çok normal şeyler mağaralarından çıkarlar umarım
22 Yorumla- +1 yıl
Allah mı normal diyor kim demiş normal diye de normal olarak görülüyor anlamıyorum
- +1 yıl
yanağından öpmüş abartılacak bir şey yok herkesin kendi hayatı tepki göstermek çok saçma
Ya ömründe aşık olmamış, gençliğini yaşayamamış, mutsuz ve herkesi ahlak bekçiliğiyle mutsuz etmiş insanların ülkesinde yaşıyoruz. Yanlış olan aşkı kınayanlar, siz değilsiniz.
20 Yorumla
+1 yılben caminin arkasında öpüşüyodum bi çivt geldi , dedi millet yukardan sizi izliyo fşlm mi çekiyosunuz falan :( sonra bende dedim ayıp bişi mi senin kucağında ki çocuk nasıl oldu leylekler mi getirdi dedim bişi demedi gitti :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahhaha
- +1 yıl
Ne haklı değil miyim 😂 leylekler mi getirdi sudjdjfj
Millet arabada çocuk kazanırken ayıp olmuyorda yanagmdan öpünce mi ayıp oluo deseydn
334 Yorumla
Soran+1 yılvalla o an öylece kaldım zaten başka bir şeye moralim bozuktu haklısın
Soran+1 yılcok haklısın askim
- +1 yıl
Şeyda hanım siz bi yerlerinizi sergilediğiniz için sizin için edepsiz olmak normal demek ki
- +1 yıl
Müslüman olup edepsiz olmana takıldım
- +1 yıl
Evet utanma duygun olsa millete kıçını sergilemezdin
- +1 yıl
Senin gibi kadınlar yüzünden başımıza taş yağacak az edepli olun be
- +1 yıl
Çakma sana denir müslümanım diyip eskort gibi giyinmek... edep 0 ahlak 0 namus 0 islam senin gibi kadınlara kaldıysa türkiyenin başına daha çok bela gelir yazıklar olsun
- +1 yıl
Dine kurban ol sen kaşar
- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi sen bana sahte müslüman diyemezsin önce kendine bak senin giydiğin kıyafeti genelevlerde ki eskortlar giyiyor ha sende onlardansan bir şey demiyorum
- +1 yıl
Evet aşinayım ne olmuş?
- +1 yıl
Seni de onlara benzettim
- +1 yıl
Sen kendini korumaya bak bu saatten sonra millet cinsel aç zaten birde senin gibileri görünce taciz tecavüz fuhuş zina artıyor
- +1 yıl
Sende dinci olsaydın şu an eskort gibi olmazdın
- +1 yıl
Yahu aç kuran oku be şu giyiminle cehenneme gideceksin
- +1 yıl
Büyük ihtimal
- +1 yıl
Erkekler popon baksın diye giyiyon işte
- +1 yıl
Xgötüne
- +1 yıl
Baksınlar diye giyiyorsun diyorum zaten hahahaaa cinsel obje
- +1 yıl
Neyse boş ver verici apla
+1 yılBen olsam dayı bunu dedikten sonra öpüşürdüm hatta french kiss falan yapardım
10 Yorumla
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışamaz. Kimsenin hayatına da herkes karışamaz
10 YorumlaHadi sizin ki ayıp diyelim ki asla değil o adam neden bakıyo size onun yaptığı ayıp asıl. Gerçekten bu ülkenin şu durumu aşması gerekiyo öper öper ya ne cahil bi toplum.
13 Yorumla- +1 yıl
Günah haram zina!!!
- +1 yıl
Tamam
+1 yılKendisi yapamadığı için o 😂 ahlak denilen kavramın sadece cinsel anatomiler üzerine kurulu bir şey olmadığını anlaması için toplumun birkaç nesil daha değişmesi gerekiyor. Çoğu ahlaksız şeye bu kadar tepki gosterse toplum her şey çok farklı olurdu😢
10 Yorumla
+1 yılorada dayıya hayırdır dayı Suudi arabiatanda yaşamıyoruz diyecekti maniran ne güzel bie güzel dayak yicekti
18 Yorumla- +1 yıl
Atacaktı*
Soran+1 yılŞAÖFÇWMDLWNDLWKSL
- +1 yıl
Yemin ediyorum elimde kalırdı
Soran+1 yılben zaten mala bağladım orada kaldım öyle
- +1 yıl
Çok güzel odunu verirdim keşke manitanda verseydi.
Soran+1 yılyani saygısından bir şey demedi ama saygı da çok gibi artık
- +1 yıl
Yaw ne saygısı bir daha başka biri yapınca tokadı bassın
- +1 yıl
Bana denk gelmiyor öyleleri deşarj olayım.
yok sizinde yanlis toplum ole yonlendiriliyor mevcut siyeset tarafindan. Ayrica gencleri taciz etmenin yeni yoluda bu artik yobazlarda.
15 Yorumla
Soran+1 yılbence de biraz üstümüze geliniyor ses çıkarmasın rahatsız oluyorsa bakmasın sanki ileri seviye bir şey yapıyoruz
Soran+1 yılhaklısın açfmsnfşemfjeşdm
- +1 yıl
Yakında onuda yaparsınız
Soran+1 yılBuna sen mi karar veriyosun hidayetcim
+1 yılBirden fazla öptüyseniz toplu taşıma gibi yerlerde ayıp kaçar. Dayılar doğru demiş. Toplu taşımada ayarları kaçırmamalı insan.
20 YorumlaO dayılar eşşeğe hallenenler ne takıyorsun iki tane ucube dayıyı
26 Yorumla
Soran+1 yılvalla haklısın ama bir süre sonra can sıkmaya başlıyo
Soran+1 yılmodumu yükselttin balla canını yerim aşdçwjfğwndıs
- +1 yıl
Konuştu din düşmanı cehapeli
- +1 yıl
Canım uğraşmak istedi bir bok sanma kendini ataputçu
Öpüşenleri görünce ne tarafa bakçamı şaşırıyorum. Bizi de rahatsız ediyorsunuz. Girin bir apartmana müsait yerde öpüşün. Kimse sizi öyle görmek zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yılbelkide müslüman olarak düşüncesiyle bakıyorlardır olaya yani evlenmeden hiçbir karşı cinse bilerek isteyerek temas edemezsin haram o yüzden ayıp demişlerdir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkeye olan biten her şeye gözlerini kapatırlar ama bir erkek bir kadını öptü diye ayıp diye bağırırlar.. İşte toplumun özeti..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilin seni uluorta yemeye çalışıyor niyeti pek iyi değil gibi o sizi uyaran amca da belki ormanlık alanda şey ediyordur yani bilemem ama kimsenin haddine değil laf atmak bakmazsın geçersin rencide etmeye ne gerek var
03 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle düşünmüyorum abi ben mi körüm anlamıyorumki gerçekten kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden yapanlar bana kullanıyormuş gibi geliyor çünkü ayrılmayacağımızın garantisi yok
Soran+1 yılBende böyle şeyler yapmam öpmem koklamam sarılmam diyordum ama öyle seviyorsunki ileri gitmediğin sürece sevdiğin insanı öpmek koklamak istiyosun yani bir de evlenene kadar bunlar olmazsa da sıkıntı gibi geliyor bana anlayamadım tam
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerici yobaz memlekette sıradan şeyler. Demek dudak dudağa gelseniz kalpten giderler.
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn büyük ahlaksızlığı, dindar diye geçinen kesimler yapıyor. Ağzımı açtırmayın.
- Aile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı.
s +1 yılAh orada olmalıydım ağzının payını vermeliydiiiimmm💆🏻♀️
31 Yorumla- +1 yıl
Anan baban da sana terbiye vermeliydi...
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ülke daha 1000 yıl gelişmez bu namus bekçisi dayılar ve tayfası yüzünden
36 Yorumla- +1 yıl
Bende namus bekçisiyim ve gencim
Cevap sahibi+1 yılYanağından öptü diye ne olmuş yani sanki kötü bir şey yapmış. Bayramlasmada falan sarılınca da yanaktan öpüyor insanlar o zaman o da ayıp size göre
- +1 yıl
Onla bu farklı
Cevap sahibi+1 yılSonuca bak sonuçta ikiside yanaktan öpüyor. Millete abaza gibi bakan dayılara falanda böyle tepki verseniz keşke
- +1 yıl
Genç olunca edepsiz rahat olmak gerekmiyor
- +1 yıl
Gencim diye normal mi göreceğim
- Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılŞu büyükler de var ya off sanki zamanında kendileri yapmadı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılToplum içinde evet yanlış. İnsanlar böyle bir görüntüye şahit olmak zorunda değil.
Seni yediren içiren annen baban , sana toplum içinde yapılmaması gerekenleri , adabı muaşeret kurallarını öğretmemesi çok vahim bir durum.
10 Yorumla
+1 yıldikkat etmek lazim ortamda cinsel açlik yaşayan cok kişi var
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunlara ses çıkarmadıkça cesaretleniyorlar bu tipleri yatırıp... zamanı geldi artık
11 Yorumla
Soran+1 yılsaygılı olalım diye bir şey demiyoruz ama can sıkmaya başlıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılZ kuşağının bu tarz şeyleri aşırı rahat yapması göze batıyor haliyle. Toplum kuralları denen bir şey var, herkesin içinde yapılmamali bazı şeyler.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi kıskanmıs o yuzden baska acıklaması olamaz fırsatı olsa kendide yapar dayı
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insan müsveddelerinin yaşadığı veya o an olduğu ortamlarda “insan” gibi öpüşmeden seyahat edeceksiniz maalesef..
00 Yorumla
+1 yılya klasik bir cevap olacak ama çocuk seni dövse biri bile ses etmeyecek ama öpme olunca ters geliyor sg et abartıyı bende sevmiyorum ama ne var yani öpmüşse ya şaka gibi
33 Yorumla
Soran+1 yılabartı bana göre bir şey değil zaten ilerisine gitmem
- +1 yıl
boş ver ya takmaya değmez
ben bir keresinde sınav haftamda çok ciddi bir hastalık yaşıyordum ayakta duracak halim yoktu ama mecbur sürüne sürüne okula gittim zar zor oturacak yer bulmuştum çevrem dayılarla doldu kulaklık takmıştım ama sesleri geliyordu koca koca adamlar demediklerini bırakmadı sırf yer vermedim diye hasta olmasam ağızlarının payını verirdim ama geberiyordum
Soran+1 yılokul ve iş çıkış saati gezmek için otobüslere biniyorlar zaten iyi olsan yer verirsin kimsenin halden anladığı yok
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilimi öptüğüm zaman bir dayı bana ayıp diye bağırsa onun burnunu kırardım önüne bak diye.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç sallamaz üstüne öpüşürdüm iyice kudururdu :D
- +1 yıl
@Külyutmaz22 ben mevzu seviyorum ondan kaynaklı
+1 yılCami tuvaletinde birbirine yükselen dayılwrdandır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Yanlış tabi, hayvanlar gibisiniz. Mekan kavramınız yok!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük biyerde yaşıyorsaniz bu duyumları çok alırsınız ama kalabalık şehirde yaşasan dönüp bakmazlar bile
14 Yorumla
Soran+1 yılİstanbuldayım
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da kim bilir neler yapıyorlar sadece sizi mı görüyorlar yanağından öpmesi kötü bisey değil
Soran+1 yılhaklısınn ama gel de dayılara anlat
Cevap sahibi+1 yılboş ver dayılara yaşlılar hep aksi zaten
+1 yılToplum içerisinde yapılmasa çok daha iyi olur ve kadın ve erkek dini açıdan temas da bulunması uygun değil dışarıdan bakılınca da çirkin duruyor gerçekten yazım da ne kasdettiğim anlaşılacaktır diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılBı kere öpse bişey denmezdi belli ki üç beş öperek abartıp milletin dikkatini çekmiş
00 Yorumla
+1 yıldayılar karışamaz ama sizde madem toplu taşımadasınız öpmeseydi
00 YorumlaEvet yanlış yapıyorsunuz. Bu kadar görgüsüz ve abaza olmayın
00 Yorumla
+1 yılYengeyle araları açık belli ki dayının gözler yaşlı 😓
00 Yorumla7 ay da öpüşen 10 ay da yatağa gider şöyle kolay kızlar bana nkye denk gelmiyor ki ya
114 Yorumla
Soran+1 yılKolay kız derken sevgilim 1 yıl boyunca peşimden koştu sen niye hiçbir şey bilmeden kolay kız diye yorum yapıyorsun kızlar dönüp bakmadı diye yaran var galiba
Soran+1 yıltanımadan böyle yorumlar yaptığına göre senin kızları yatağa atma gibi bir derdin var ama onuda becerememişsin zaten ben sevgilimi de kendimi de biliyorum havlayan köpek ısırmaz
Soran+1 yılvideo çekicek kadar düşmüşsün işte be bir daha göremeyeceksin diye korktun herhalde korkma korkma bulursun ama çok sürmez elinden kaçar
- +1 yıl
bak böyle erkekleri de yolmak kolay mesela
Soran+1 yılÖyle tabi zaten dünden razı
- +1 yıl
hee kesin
- +1 yıl
Rezilsin @Muhammes
- +1 yıl
@BubiiBubii ağlamayın kızlar
- +1 yıl
havlama
Soran+1 yıluğraşmaya bile değmez bunun gibilerle bırakın kızlar
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Almanyada yaşıyorum burada yaşlı ciftler bile yol ortasında öpüşüyor kimsenin umrunda olmuyor Türkiyede çok abartılıyor bu durum
023 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sevgi ve sevgi gösterisi öpüşmekle mi oluyor? Bu kadar basit yani? Allah aşkına sokakta yiyişmedikleri kalıyor, eğer sevgi gerçekten buysa yerin dibine batsın.
Hoşuma gitmediği için müdahale ederim. Bakmazsın değil. Direkt söylerim, dışarıdan bahsediyoruz beyefendi. Kendinizi haklı çıkarmak için saçmalamayın. - +1 yıl
@alacabulaca diyorum ya bu yobaz düşüncelerden nefret ettiğim için yurt dısına taşındım yiyişmek miş aşın artık şunları belli ki hiç seveniniz olmamış ya da hayatın boşunca kimse tarafından öpülmemişsin biri bana sırf sevgilimi öptüğüm için tepki gösterirse bende işine bakmak yerine beni dikizlediği için tepki gösteririm artık sadece kendi hayatınıza bakmayı öğrenin kardeşim kimseyi ilgilendirmez kimin kimi öptüğü insanların kendi hayatı lütfen tepki göstermek yerine işinize bakın.
- +1 yıl
Tepki gösteren herkese söylenen klasik düşünceler "belli ki hayatın boyunca kimse tarafından sevilmemişsin vs vs vs." Hayır canım sevildim, hatta sizin gibi hiç öpüşmedim ama çok güzel sevildim. Buna etrafımdakiler de defalarca şahit oldular. Kısacası bilip bilmeden sallama "yoboz doşoncolordon otoro toşondom"
İyi ki gitmişsin, gelmemen dileğiyle. - +1 yıl
Ühü ühüü çok ağlıyorum şu an 🙄
Biber gazım var no problema - +1 yıl
Aa daha iyi video falanda olursa kayıtta hakaretten dava açarım, paralarını sevgilisiyle yiyemez bana öder 😈🤷🏻♀️
- +1 yıl
Hayır öpüştüler diye video çekiyor değilim, bana hakaret ettiği için video çekiyorum. Kamusal alanda yaptıklarından rahatsız olduğumu dile getirdiğim için hakarete maruz kalıyorsam, tazminatımı alırım.
Bu ülkede hapis cezası mı dedin? Sen Türkiye'deki savcıların ve hakimlerin işlerini doğru yaptığını düşünüyorsun galiba? 18 tane cezası olanı içeri almıyor bu hakimler beni mi alacaklar 🤦🏻♀️ - +1 yıl
@Alacabulaca kanunen sokak ortasında öpüşmek suç teşkil etmiyor ama yaptığın video kaydı özel hayatın gizliliği kapsamına giriyor ve sana edilecek hakaret haklı tahrik içeriyor bence hukuksal olarakta herkes işine baksın diyorlar 🤔 18 tane olanı almazlar hiç suçu olmayanı alırlar daha fazla risk alanındasın 😂
- +1 yıl
Kanunen sokak ortasında öpüşülmesi çocukların ahlâkını etkiliyor, yrğenim bana dönüp "hala bunlar napıyor" deyince ne diyeceğimi bilemiyorum diyerek savunma yaparım 🤷🏻♀️🙄 savcı büyük ihtimâlle beni bırakır 😂
Soran+1 yılYa ablacım tamam sen insanlar sevgisinden biirbirini öpüyor diye şikayet et kesin kazanırsın inanıyorum
- +1 yıl
Soran+1 yılAynen askooo kudurmaaa dön köyüne
- +1 yıl
Köyüm İstanbul. Daha ötesi yok, siz berbat türkçenizi de alıp gidebilirsiniz.
Soran+1 yılNesin sen TDK mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani haklı toplu taşımadada yapılmaz ki a noktasından b noktasına ulaşırsın ve inersin ne gerek var araçta cinsel temaslara
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleve gidince de genç videoları izlemeyi biliyorlar ya*saklar
10 YorumlaSirf sevgilimle sariliyorum diye ustten su atmisliklari var ve gorenler de iyi oldu diyordu valla biktim bu ulkenin insanlarindan herkes de bir ahlak bekciligi var
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKafaya takılacak bir şey değil. Siz keyfinize bakın.
00 Yorumla
+1 yılayıpsa bakmasın awq bakmakta ayıp
40 Yorumla
+1 yılSen kendini sonuçta biliyorsan sıkıntı yok dudaktan öpüşün tün mu insan içerisinde eğer dudaktan olsaydı yanlış ama yanaktan bi sıkıntı olmamalı millet ne haltlar yiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltürkiye burası böyle yobazlar dolu aldırmayın
00 Yorumlaİnsanlarin icinde böyle davranislari yaparsaniz gelecek tepkilere hazir olmalisiniz herkes sizi alkislamaz bazen tepki gösterende olacaktir
10 Yorumlayanaktan öpmek yanlış değil bence o adamın cahilliği
22 Yorumla- +1 yıl
Gerici kafalar çok hele de yaşlı bunaklar
- +1 yıl
Haram lan haram
+1 yıldayı bi de bayıl deseydiniz
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilim yanağımdan öptü diye dayının biri ayıp diyerek bağırdı. Biz mi yanlış yapıyoruz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler