Ama az önce bu mesajı böyle yazdı ve ben ister istemez gerildim. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa bu yanlış anlamaya iskillenmeye yeter mi? Benim mi kalbim kötü? Bu devirde kimseye güvenmiyorum malesef...
Araya mesafe mi koymalıyım babamla?

Yani iyi yönden bakacak olursak belki senin huylarını davranışlarını beğeniyordur ve seni kızı gibi gördüğü için senin gibi iyi huylu fakat aşık olabileceğim güzel bir kız bul demek istemiş olabilir
Ben de öyle düşünmeyi seçiyorum ama başka bir gün de bana az kalsın aşkım diyordu. Eşim bile sordu aşkım mı diyecekti o diye.
Yaşlı insanlardır samimi olabilirsin bize dışarıdan cok anormal görünebilir senle onun arasındaki ilişkiyi bilemeyiz de sen de öpücük atmışsın? Atma şöyle emojiler
Öpücük emojisini çok nadir atıyorum. Emoji attım diye öyle niyetlere girecekse zaten en baştan sıkıntısı var demektir.
Kimin aklından ne geçiyor insan bilemiyor. Tedbir şart
Cevap
51Cevap
Arkadaş bu erkekler neden her yaşta kuduruk oluyor ya. Allah bizim gibi bunların akışını kesmemis ki. Bizim gibi cat diye belli yasta menopoza girseler rahat edecekler. Kadınlarda rahat edecek. Artik bu ulkeden igreniyorum. Elin ateisti, hristiyani bile boyle degil. Gelinine, kiz cocugunu, kiz yeğenine yuruyen yuruyene. Allah'tan korkun be. Bence eşine söyle. Hır gür cikarsa çıksın. Yoklama yapmış. Baktin ki sesin çıkmıyor ileri gidebilir esine soylersen gider konusur agzinin payini verir ya da seni onunla cok yan yana getirmemeye çalışır. Isterse ogluyla babasinin arasi bozulsun olay çıksın ama önce edep. Gelinine sulanacak kadar asagilik birine ne yapilsa az kalır. Dedigim gibi esinle sakince konuş. Sizi cok yalniz birakmamaya çalışır. Gider konuşur. Utanir belki yaptiklarindan. G*tundeki killar beyazlamis, seyi dogru duzgun kalkmayan bu yaslilar da neyine guveniyorsa artik. Genclerde bu kadar özgüven yok.
Halletik bakalim umarım ileride bir sorun olmaz
Aranızda ki bağı sen biliyorsun ama en önemli olanı babana bir bayan bulup onun evlenmesini sağlamalısın. Yalnız olduğu için duygusal boşluğa düşebilir ve Buda ileri de yanlış anlamaya neden olabilir. Bunu eşine artık babanı evlendirelim diye mesajı gösterip anlatmalısın veya eşinin görmesini sağlamalısın. Ya da aranıza mesafe koymalısın
Farkındayım ve emin ol çevremizde kimse yok eşim bile o kadar borcu varken kimee gelmez. Ona vs diyor..
Anlıyorum
😊 gecen demistim. su sitede sok olmadan gecen bir dakikam yok.
Kimse de sunun masumane bir sohbet oldugunu soylemesin bana. Peder bey elinde geziyor. Kusura bakmayin.
Allah ıslah etsin diyelim
Kayınpeder gece 12den sonra neden mesajlaşıyor ve neden bir sürü kalp ve öpücük atıyor. Eşine bahset ne yapmalıyım diye nolur nolmaz sonra bisey falan olur eşin bilmiş olsun ki bana söylemisti diye sana inansın bir durum olursa nolur nolmaz
Durum normal değil, soğuk mesafe olmasa da seviye mesafesi koymanı tavsiye ederim. Kötü değilsin şüpheleri de haklısın
Cümle kurulumuna baktığımız zaman sana olan aşkını ilan etmiş gibi görünüyor. Seni düşünerek tatmin oluyor olabilir mi? Olabilir bu bir ihtimal tabiki. Onun yanında açık giyim tercih ediyor musun?
Ya çok kötü hissettim yaa.. açık giyinmiyorum özellikle dikkat ediyordum girip çıkıyor eve diye ama bazen laps diye giriyor kapi aralikken ben camasir katlarken vs biriac kez çamaşırlarını görmüştür. aile apt olunca böyle sorunlar cok oluyor
Anladım, o zaman daire giriş kapınızı kapalı tutmanız mümkünse kapalı tutmanız iyi olur, tamam çamaşırlarınızı görmüş ama uygunsuz bir anınızda sizi de görebilir. Kötü hissetmenizi istemem. Biz burada elimizdeki verilerle o şahsı tanımadan yorum yapıyoruz düşünce dünyası düşündüğümüz gibi olabilir lakin, zahiren hareket etmemiz gerekir yani eldeki somut delillerle , bu durumda pek iyi birşey gelmiyor aklımıza. Tesettürlü musunuz? Yoksa giyimine dikkat eden biri misiniz? Bir de yazdınız mı bilmiyorum ama kaç yaşına bu şahıs?
Tesettürlü değilim ama üstüme dikkat ederim. Ben 21 o 50
Nekadar yakın olunursa olunsun fazla yılışık bır durum
Ben yılışık davrandigimi inan düşünmüyorum ama şu son ir haftadır kayınpederim böyle anlayamadım
ınsanlar cıg sut emmıs kımsenın gunahını almak ıstemem ama temkıllı davranmakta yarar vardır sonucları eşın ıcınde senın ıcınde yıkıcı olur
Kim olursa olsun sonuçta erkek bukadar da yüz verme araya mesafenin koy pişman olacağın bişeyi de yapma sakın dayı seni yokluyor
Ya babak bir kere en basta yoklamak nedir çıldırıyorum hrkesi kendim gibi sanıyorum
Kayınpederi ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı..
Araya mesafe koy.. Kayınpederi gözüm tutmadi
😂😂
yani bana kayınpederin ile birbirinize kalp öpücüklü smile göndermeniz çok abes geldi ne mana yanii yahu
Her dakika kalp opucuk atmıyorum o atar surekli ama boyle olacwgini hiç düşünmemiştim mesafe koydum esime de söyledim
kimseye güven olmaz. neler duyuyoruz. hani "kızım" falan diye ifade de kullanmamış. yanlış anlaşılması normal.
Kayın pederine kalpli öpücük atmayı bırakarak başla işe
Pekte ıyi niyetli bir mesaj değil bu kalpler senin gibi birini bul demeler benden demesi...
😱😅 bana da normal gelmedi... bence mesafe şart...
hiç de normal değil, eşine söyle, rahatsız olduğunu babasına belirtsin.
Aboooov kayınpederin kudurmuş, azmış.
Ondan uzak durmalısın, araya mesafe koy tabi.
Eğer mesafe koymazsan seni tenhada ilk yakaladığı anda şaapmaya kalkar o sapık deyyus
bir zahmet koy o ne öyle öpücükler kalpler falan en başında böyle bir diyalog kurmanız saçma
Kesinlikle iikişlenmelisin.
Bu doğru bir üslup değil. iğrenç olduğunun farkındayım ama sana karşı farklı şeyler hissettiği kesin
hislerimde yanılmam. mesafe koydum
Mesafe koymalisin !! Dünyanın civisi artık olması gereken yerinde değil.
Öpücük emojisi hoş olmamış. Biraz mesafeni koysan iyi edersin.
Gelininden bunu isteyen adam da ne bileyim😒 gecenin kaçı olmuş eşin nerdeydi bu mesaji yazarken ona soylemedinmi baban boyle boyle diyor diye
İsteydi esim ama soyledik
Çok gereksiz bir yazı olmuş ben de olsam rahatsız olurdum
Sen bu babayı kayınpedere çevir bence arana mesafe koy.
İyi niyetle bakarsak demek isterim ama fazla iyi niyet göz çıkarır
evet mesafe koymalısın, mesela öpücüklü emoji gönderme..
gece 1.45 ve öpücükler havada uçuşuyor
pedere öpücük atmayarak mesafe koymaya başlayabilirsin
Kısa cevaplar ver emoji falanda atma hatta cümle sonuna da nokta koy vıcık vıcık olmasın
Zaten öyle yapıyorum artık
Hayır mı canımlar cicimler olacak iş değil normal de değil
Gece 01.30 da yazısmak ne alaka?
Kocan neredeydı
Yazışmak yok bizde oturuyordu uyumaya gidince yazmış onu ogluk dedeci olduğu icin. Esim isteydi ona da soyledim
Evet tabiki de araya mesafe koymalisin. Yoksa en kısa zamanda seni s... k
O işler o kadar kolay değil mesafe koydum
O işler nasıl oluyor anlatsana biraz. Burdan değil ama profilim açık
Sen neden öpücük gönderiyosun öz babama bile gönderemezdim ben
Ben oz babama nasil davrandiysam ona da oyle davrandim babam bildik
Kayınpeder ile mesajlaşacak kadar samimiyet iyi değil.
Ona ulaşmanın tek yolu wp mesaj. Hatti kapalı aranmiyor malesef
bu nasıl lafmış ben anlayamadım sen gibi birini bul falan :S sevmedim bu kayınpederi kocana söyle
Söyledim. Ben de rahatsız oldum mesafe koydum şimdi
Saçma saçma samimiyetlere gerek yok bunu bilmelisin
öpücük filen atmissin :)
Ya öpücük kendi babama da atarım ona yorması saçma olur minnet duyuyorum ona sağolsun bize destek çıkıyor. Ama bu gidişle mesafe koymam şart boka sarıyor.
yalnız kalma
Karşim senin kayınpeder hafifmeşrep galiba. Desene baba böyle konuşmakar çok uygunsuz oluyor yakışmıyor diye
Kendi anneme anlattm babam da görmüş diyor onlar oyle dikkat et ufacik biseyde soyle bize dedi biraz genisler
Bencede dikkat et
O öpücükler falan ne öyle:d öz baban olmadığını unutttun herhalde
Gece mesajlaşmak, öpücükler iletişim kurmak çok saçma. Senin gibi birini bul bana da ne demek? Bu adam normal değil.
Aranızdaki iliski nasil. anlamadim ama bunkadarida bence sıkıntı
Her zaman baba gibi davrandim sik sik empji atmam ara sira atarim nadiren ama o hep atar emoji. Belli ki o yanlsi yone giriyor.
gecenin 2 sinde babayla böyle mesajlaşıyorsan sende de vardır bişeyler kusura bakma
Zaten eveen 1e doğru oğlum yüzünden geç gitti adam ve indiginde bir yarik saat sonra yazmis benim ne suçum var
Ne ayaksiniz ya ya trolsun ya baba gelin kaçıksınız biri sulanir bir opcuk atar
Bende olsam yanlış anlardım. Bencede arana mesafe koy. Bide şey bu mesajı kocanın yanında aç cevap filan yaz ve ya oku bişey yap işte görmesini sağla (tabi direk ispiyonlama).
Söyledim zaten mesafe koydum araya
Benim babam whatsappdan gelinin bayram mesajlarına abimi şikayet etme mesajlarına bile cevap vermiyordu be fşdkdjd
Hahahahshadhahshs buna güldüm
Ben evli olsam kaynanama mesajda öpücük atmam o da bana kalp atmaz attıysa karşılıklı birbirimize yürütüyoruz demektir.
Ben kendi babamdan farkli bir kefeye koymadim onu kendi babama nasil davrandiysam ona da oyle davranmaya calistim aka herkedi iyi niyetli sanmak yanlış hep bu hataya düşüyorum
Masumane olmadigi kesin mesafe koy tabiki
Hayır sen esra erol musun bulasın. halk dilini yazmadım
Evet haklısın. Kendimi kotu hissettim akşam akşam.
Bu adama bir an önce bir karı bulun yoksa sana zıplayacak
Ohooo senin kayinpeder bildiğin halleniyo sana bı gün evde tek yakalarsa basar sana haberin olsun
Ben evde hep tekim ama aile apt olunca sokmez.
Ama bı yere tek giderseniz hastane falan filan yatırır seni
Bence mesafe koymalısın. Sana yürüyor adam.
Bu ne laubalilik kayınbabanin eli kulağında 😏😠
Aga sen bu kadar yakın olma lütfen.
Kız Senin baba kudurmuş ben sana söyliyim
Baba deme şu kardeşime
Çok kalp. Üzerine de o sıkıntı...😅
Kayınbaban dul sanırım. Kişiden kişiye değişir bu tabiki hepsinde aynı olmaz ama bence bu adama sen yakın olunca yani kalp flan atınca güzel sohbet edince. Buda hanımsız ya ister istemezde erkek olarak cinsel dürtüleri vardır. Biriyle bunu dizginleyemezse kalp öpücük derken seni hayal ediyor olabilir zihninde
Tuylerim ürperdi sovucem ama
Sen mesafeni koru öpücük atma
Uzak dur yakınlaşıyor sanırım :(
Koy bu ne samimiyet ahshahshxhhwd
Hiç iyi niyet görmedim.
Midem bulandı..
Düşündüğüm şey mi yoksa..
Kocanla konuşsan iyi olur
Agaaaaaaa sıkıntııı
Hislerim doğru çıkıyor o zaman
Kocana göster. Kocan bulsun o zaman
Araya mesafe koy