Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Ve direksiyon sınavına 8. kez katılır mıydınız?

Geçen sene ilk kez uni sınavına girdim istediğim olmadığı için mezuna kaldım. Babam da o arada kafam dağılsın diye ehliyete yazdırdı, yazılı da ilk seferde geçtim ama araya koronada girdiğinden 1 senedir direksiyon sınavını geçeyim diye sürünüyorum. Ilk dosyayı yaktım, iki hakta ben yanlış yaptim ama diger iki hakkimda saçma sapan nedenlerle bıraktılar, normalde çok iyi sürüyorum, babama saçma sapan nedenlerle bırakmalarina rağmen basarabilirim dedim adam cebinde olmayan parasıyla verdi. Başta söylemeliydim parkımın kötü olduğunu ama parka gelemediğimden söyleyemedim de. ikinci dosya açmışım, 5. denememe gircem başka hocaya aldılar beni, dedim değiştirin. Yok kalsın, bildiğini yap. Yok, yok olmaz diyip durdu. Heyecanlaniyorum sınavda panik oluyorum hocam bildigim park nasıldı gibisinden teyit amaclı soruyorum, nerden bileyim ben ilk hocanın öğrettiğini diyor. Bknz. sınava girmeden önce verilen 2 derste bunu onla uygulamışız. Anlamıyorum ben ya, ulan geçemiyorum işte değiştirsene, dubalara tam yanaşamıyorum, 5te kaldırıma, birinde dubaya, en sonda çok iyi bir komisyon geldi, park içine girerken kaldırıma çarpıtıgim halde bir şey demediler ama geri geri gitmem gerekirken çıkarım burdan diye en salak saçma hata yaptım dubaya çarptım. Ee haliyle indirdiler adamlar bu sefer hakli. Kendime güvenimi yitirdim. Ve artık gerçekten çok bunaldım. Bu, işte 8. son hakkım kaldı.
Bu yıl yine uni sınavına girdim emeğimin karşılığıni alamadim o kadar eşek gibi çalıştığım halde. Ne süslü, ne püslü, makyaj malzemesi yerine test kitabı koleksiyonu olan biriyim. Is ariyorum babama daha fazla yük olmayayım diye tecrübem yok diye almıyorlar. Babam ve akrabalarim; dogruyu soyledigim için, desem de, demesem de hep bana saygısız diyip laf söylüyor. Iftira atıyor. Ve babam kendi akrabalarının tarafını tutuyor, onlarla beraber beni aşağılıyor. Gelen geçenin şamar oğlanı gibi laf yiyorum. Artık gerçekten depresyona girdim bir de buna işte direksiyonda eklendi. Her şeyden korkar oldum. Ne yapacağım bilmiyorum. Bugün sınav parasını vermem lazım sürücü kursuna. Sizce son hakkımı değerlendirmeli miyim? Cidden çok yoruldum kalmaktan. Kendimi aptal gibi hissediyorum geçemediğim için.
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Sizce ne yapayım bu sorunlarıma?
Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Ve direksiyon sınavına 8. kez katılır mıydınız?