Yerim de olsanız ne yapardınız?

Sevdim birisini çocukluktan beri tanıdığım birisi aileler de tanıyordu birbirini uzaktan akrabayız onlarla birlikte büyüdük sonra işte ben buna maddi manevi hep destek oldum maddi durumu iyi değildi destek oldum yanında oldum filan sonra çok kavgalar oluyordu aylarca küs kaldığımız oldu hep gitti o başka kişilerle sevgili oldu bende sevdiğimi söyledim biliyordum ama çocuktuk unut beni dedi sekiz ay konuşmadık sonra karşılaştık tekrar başladık konuşmaya geziyorduk filan beraber yine her zamanki gibi destek telefonu bozuldu ben bile para verip yaptırdım filan sonra bu üniversitesinden birisiyle flört etmeye başlamış bana söylemedi bende araştırdım buldum doğruladı o kişide dayanamadım ağzıma geleni dedim tabi oda gidip ona söylemiş sabah bir uyandım bir ton beddualar etmis engellemisti beni numarasını değiştirdi filan aradan zaman geçti kuzenlerime yapmasaydı benmi dedim bana destek ol diye filan demiş hediyelerini gönderirim dedi yollamadı filan senden bir şey istemem dedim bilmiyorum çok sinirliyim ona ama çok değer verince böylemi oluyor niye böyle oldu
Yerim de olsanız ne yapardınız?