Anneme tatile ben gelmiyorum ben gitmek istediğim yerler var galiba oraya gidemicez baban hasta ona bakcan falan biseler dedim.. Beni tersledi.. hep tersler ztn.. Sen bilirsin diye gıcık gıcık konuştu.. Sonra da azarladı konuşmadım bidaha uzak durmak istedim anlaşamadığımız için.. Ve yapmadığını bırakmadı desem yeridir.. Söylendi ve iş yerinde başkası da vardi yanımızda çok utandım kadın şaşırdı baktı.. Kadına benle konuşmuyor hep yapıyo falan dedi.. Uzun süre söylendi hep sustum.. Laflarıyla ezdi.. Koca suratını astı yine.. Etrafında kimse kalmadı kimse seni istemiyor.. Herkes haklı.. Sonra da adımız çıktı hep kavga ediyorlar diye.. İyice beter etti beni senden bıktım beni suçladı VS.. Siz olsaniz yapardınız?
Ben dondum kaldım.. Kaç saattir..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
annen işte katlancan mecbur atsan atılmaz satsan satılmaz
şu an halimi görsen.. Hala söyleniyor..
sus be karı hayatımdan bezdirdin de
Daha beter olur..
Sen dinlerken bunaldin :)
Umursama, bir müddet sonra zaten susar. Sen tepki verdikçe onu kışkırtmış olursun. :)
Sustukça nefret kusuyor konuşunca daha da uzatıyor.. Ne yapsam olmuyo çok utandım.. Konusmuyo musunuz diyolar utaniyorum
Bırak, kimsenin dediğini takma. Aklına da takma... :)
Yarın yine diyecekler gülüp konusmuyo musunuz yine mi kavga ettiniz hergun kavga ediyorsunuz dedi bi fesat fena kadın yarın yine peşine düşebilir..
Milletin dediğine ne bakıyorsun, onların dediğine bakarsan onlar asla susmaz... :)
Verecek cvbim yok.. Susayım mi
Bazen sus, bazen konuş. :)
...
Aynı benim annem hatta daha beteri
Sende nasıl
Hiç tatile gitmedim
Tatil dediğim Almanya da yaşıyorum bursaya gidip bi kaç haftaya dönüyoruz
Almanyada yaşasam hiç tatile gitmesem de olurdu
Neden
Yasam kalitesi daha iyi buraya göre
Mesela
Genel olarak iyi orası biliyorum. Mesela alım gücü daha iyi. Sosyal medyada sanki avrupadakiler kral gibi yaşıyor algısı var abartılıyor evet. Ama hayat şartları orada daha iyi bundan eminim. Her alanda iyi
6.30 da is basi yapıyorum 15de bırakıyorum
Aldığım aşağı yukarı 1200
Alınan parayı harcıyorsun..
Kira
TV vergisi
Su elektrik
Sıcak su
Otobüs bileti desen 80 Euro falan.
Yeme içme
Vergiler
Yani sen trde nasıl Tl alıp harcama yapıyorsan bende öyleyim.. İmrenme bunu gerçekten burada doğmuş büyümüş meslek yapmış ve çalışan biri olarak söylüyorum..
Tamam işte ne alıyorsam onu harcıyorum diyosun bak ne güzel. Kazandığın para azdır belki ama o parayla alabildiklerin senle denk çalışıp kazanan ve burada yasayan biriyle aynı değil... 100 Euro ile girip markete bir sürü şey alıyorsun değil mi? Burada iki üç parca şey 100 lira ediyor direk:)
Yok pahalılığa lafım yok evet pahalı
Işte ondan bahsediyorum. her şey pahalı sadece market değil:)
Evet öyle Euro yüksek.. Ben şahsen Erdoğanı suclamiyorum..
Peki sence böyle olmasının nedeni ne?
Sence nedir sen tr de yaşıyorsun daha iyi bilirsin bana göre Euro düşmez onu indirmeden dert oluyo dışarıdakiler bu adam neyse herkesin görüşü kendine tartışma sevmem
Tartışmıyoruz sakince görüş alışverişi yapıyoruz. Ayrıca bu benim görüşüm değil genel bisey. Neyse hayatında başarılar
Tsk ederim sana da başarılar 🌸
Vahım durum